Tijdens het staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland droeg koningin Máxima vier verschillende outfits. Welke is jouw favoriet?

Klik hier voor een betere foto van outfit 2. 

De poll:

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

maandag 14 nov 2016 - 15:43

Ik heb voor 1 gekozen. 2 vond ik lelijk/slecht gestyled qua kapsel en juwelen. Bij nummer 3 vind ik de jas lelijk. De kleur is te hard voor het zachtroze in haar accessoires. En 4 is wel mooi, maar een Natannetje en veel bling vind ik niet verrassend of bijzonder. Nummer 1 staat haar goed, het past ook goed. Met de hoed, mantel en accessoires was het ook geschikt voor de kranslegging.

afbeelding van Helena

Helena

maandag 14 nov 2016 - 14:05

Snap ook niet zo goed,waarom zo n gele jas niet gewoon recht kan hangen.
Bij blauw bloed zag je de jas open hangen. Wat stond dat leuk, die jurk eronder.

afbeelding van Kate

Kate

maandag 14 nov 2016 - 12:24

Haha nou ik ben het er helemaal niet mee eens )P
Alledrie beter dan de tompouce outfit ,wat een vreselijk lelijk model jas is dat zeg .
Bij Zara kunnen ze het dan nog beter lijkt me.
Hij zakt hangt en trekt aan alle kanten ,misschien is het jurkje(?) eronder beter maar dat zie ik hierboven niet .
En dan het haar......al veel over geschreven dus laat maar zitten.
Het kapsel van een en vier vind ik verreweg het meest passende voor de gelegenheid en haar functie.( en het meest herkenbaar en eigen!)
De jurk van nummer twee het mooist en als tweede de donkerblauwe,dat plaatje is ook koninklijk mooi.

afbeelding van Babs

Babs

maandag 14 nov 2016 - 12:10

Ik ben het helemaal met Fina eens, heb ook op nr. 3 gestemd. In de aflevering van Blauw Bloed afgelopen zaterdag kon je de combinatie beter zien en ik vond het erg mooi. Origineel, charmant, zeker met dat hoedje erbij, en erg vrolijk.

afbeelding van Fina

Fina

zondag 13 nov 2016 - 21:22

Het zit jullie ook niet mee zeg Josine! De waterleiding is te repareren moet je maar denken. Hopelijk wordt Jesse gauw beter, beterschap.
Outfit 3 vind ik het mooist. Vooral omdat die outfit nieuw is en de kleurencombinatie vind ik erg bijzonder,

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 13 nov 2016 - 19:19

Ik ga voor nummer 2 maar het geheel plaatje was echt prachtig geweest als Maxima heur haar had opgestoken en de dunne stola, die zij in haar arm droeg, op haar schouders had gehad!

afbeelding van zara

zara

zondag 13 nov 2016 - 08:44

@ Josine: wat fijn dat Jesse weer uit het ziekenhuis is, maar heel erg naar dat hij nog lang niet helemaal beter is. En dan ook nog zo'n lekkage erbij, dat is balen! Heel veel beterschap voor het kleine ventje! Dat hij maar snel beter mag worden!

Wat betreft de poll: stuk voor stuk goed gekozen outfits. Het leukst en meest verrassend vind ik de gele jas met rozige jurkje en het verbouwde hoedje. Het ziet er zo vriendelijk en toegankelijk uit. Die uitlopende 7/8 mouwtjes en de A-lijn van de jas staan gewoonweg beeldig. En de oorbellen geven net dat hippe tintje aan de outfit.

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 12 nov 2016 - 21:48

Met stip op 1 nummer 3. Spannende kleurencombinatie en mooi gestyled.
De avondjurk van Iversen blijft ook mooi overigens.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 12 nov 2016 - 21:01

Ik BB ook gezien vanavond en ik vond het heel grappig om te zien hoe Maxima haar handschoenen in de zak van haar jas propte toen ze de Kiwi wilde aaien. Schattig.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zaterdag 12 nov 2016 - 20:51

Ik.koos voor 1 Lekker eigentijds alhoewel ik 4 heel mooi en klassiek vond. Ik heb zojuist BB gekeken. Het viel mij op dat Maxima veel knippert met haar ogen. Komt dat door de vele flitsers?

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 12 nov 2016 - 21:01

Dat heeft ze altijd al gedaan hoor! Mijn man maakt daar altijd grapjes over.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 12 nov 2016 - 19:33

De panterjurk van nummer 1 vind ik eigenlijk het mooist van allemaal maar niet in deze hoedanigheid gecombineerd met hoed en juwelen. Hoe ze hem droeg als zakelijke outfit in Argentinië vond ik echt super. Ik hou niet van de stijl van nummer 3, hoewel ik het jurkje van de outfit wel erg mooi vond. Nummer 4 valt af door de hoed en de te korte onderjurk. Dit vind ik een jurkje dat niet met hoed gecombineerd moet worden. Ik kies dan dus voor nummer 2 , maar enkel en alleen voor de jurk het kapsel en de tiara daarop gezet vind ik echt niet mooi.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 12 nov 2016 - 18:39

alle vier de outfits zijn heel geslaagd. Leuk die variatie. En veel hergebruik voor de liefhebbers. En geslaagd hergebruik.
het meest verrassend was de geel/roze outfit. Ik hoop dat het roze jurkje beter opduikt. Misschien straks in BB.
De juwelen waren allemaal heel bizonder. En de kapsels ook, ik wil ook wel met nephaar een dagje lang haar wat er zo mooi uitziet!
Ik stem op geel/roze!

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 12 nov 2016 - 18:22

Ik heb voor de blauwe outfit van nummer 4 gekozen. Ik vind donkerblauw altijd mooi staan en nu zeker door de kortere onderrok en de grote hoed. De gele jas vond ik te tuttig ogen, al was de jurk daaronder wel weer mooi. De avondjurk van Iversen viel ook als nummer 1 af door de vele juwelen die ik her en der zag flonkeren. En de groene panterjurk daar kan ik maar niet aan wennen. Dus ik ben voor blauw gegaan. Verzorgd en netjes vond ik het.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 12 nov 2016 - 17:39

Ik vond het heel lastig kiezen. Omdat ik ze allemaal even mooi vond en ook omdat er overal wel een "maar/jammer" aan vast zat.... Ben voor nr. 4 gegaan.

Fijn nieuws over Jesse! Hoop echt dat het nu goed blijft gaan!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

zaterdag 12 nov 2016 - 15:32

Avondjurk van Claes Iversen! Helemaal perfect. Als ze de gele jas niet gebruikt had, dan had ik voor nr. 3 gekozen omdat ik het roze/gele jurkje super vond èn omdat het nieuw was!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 12 nov 2016 - 15:20

Lieve Josine, via Jaaroverzicht hebben ik en anderen gevraagd naar Jesse, ben reuze benieuwd of jullie Jesse alweer thuis hebben!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 12 nov 2016 - 19:27

Hoi Eftichia,

Jesse is sinds woensdag gelukkig weer thuis, maar hij is helaas nog verre van beter. Vandaag ook weer 3 complete voedingen eruit gegooid. Hij hoest het slijm eruit, maar helaas komen zijn voedingen dan mee. En als kers op de taart hebben we een lekkende waterleiding, waardoor al het laminaat eruit moet en de keuken en muren ook beschadigd zijn. Gelukkig zijn we verzekerd, maar hier zat ik toch echt niet op te wachten.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

zondag 13 nov 2016 - 13:17

Ach, akelige berichten. En of je dan niet al zorgen genoeg hebt om Jesse, krijg je zo'n lekkende waterleiding er ook nog eens als een soort 'bonus' erbovenop. Heel veel sterkte en ik hoop dat hij snel opknapt!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 13 nov 2016 - 10:49

[email protected] Och kind toch, wat een ellende die lekkende waterleiding er nog bovenop! Die arme, kleine Jesse, slijm moet eruit maar het liefst zonder de voeding, ik heb zo met jullie te doen!! Misschien toch weer sonde voeding? Ik wens jullie heel veel sterkte toe en spreek vooral de hoop uit ik dat de medicatie zijn werk doet en Jesse snel aan de betere hand is! Jullie zijn in mijn gebeden! Een dikke knuffel!

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

zaterdag 12 nov 2016 - 20:14

Bleh.... Alles bij elkaar.
Beterschap voor Jesse, hoop dat de zorgen snel over zullen zijn!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 12 nov 2016 - 15:45

Jesse is thuis! Josine reageert nog wel ff!

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 12 nov 2016 - 16:39

Dank je voor de update.
Fijn nieuws!!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 12 nov 2016 - 15:52

[email protected] God-zij-dank, lief dat je dit meldt, ik was zo benieuwd! En jij lekker doorgaan met het genieten van jullie Emily, ik geniet met jou mee!!

afbeelding van Marga

Marga

zaterdag 12 nov 2016 - 15:05

2 en 4 heb ik al eens in een eerdere poll gekozen. Vind ik prachtige jurken, maar vanwege de nieuwe jurk en de verrassende combinatie van kleuren gekozen voor 3.

afbeelding van Channa

Channa

zaterdag 12 nov 2016 - 14:47

De kleding vond ik alle dagen mooi. Maar het hele plaatje wegend,, inclusief accessoires dus, kies ik voor 3: prachtige kleuren en verder helemaal royaal.
1 mooi, maar niet bijzonder; 2 prachtig maar de accessoires maken er meer Hollywood van dan royaal; 4 mooi, maar overdreven grote hoed.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 12 nov 2016 - 17:31

Eigenlijk zijn alle outfits even mooi. De roze gele combinatie vond ik het meest verrassend, de Givemcy jurk blijft mooi maar de topper was voor mij toch (ondanks al eerder gedragen) de avondjurk van Claes Iversen.
Ik houd niet van blauw bij Máxima en hoewel ik deze jruk wel ok vind, valt hij af door de lelijk te korte onderjurk.

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 12 nov 2016 - 14:34

de nr 3vind ik een mooi kleedje maar vermits het verstopt zit onder de gele jas die ik niet mooi vind kies ik voor nr4

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

zaterdag 12 nov 2016 - 14:20

Ik vond de outfits in Nieuw Zeeland mooier en verrassender dan in Australië. Ik twijfelde tussen 2 en 3 maar kies toch voor 2. Helemaal goed in alle opzichten! 3 vond ik meer verrassend dan helemaal goed en 3 was gewoon prima. Met 1 heb ik niet zoveel. Doet ook niet zoveel voor Maxima.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?