Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 24 jul 0 reacties

Overzicht: Máxima's nieuwe hoeden van seizoen 1 2018

Het eerste werkseizoen van 2018 zit er alweer op. In deze blog blikken we terug op Máxima's nieuwe hoeden van 2018. 

1. Groen is de lievelingskleur van Máxima. Dat blijkt ook wel uit het overzicht in deze blog. Van de zes nieuwe hoeden zijn er maar liefst 3 (of met een beetje sjoemelen 4) groen. Het model van hoed nummer 1 wordt ook wel omschreven als een relevé: een hoed met een opwaarste rand aan de voorzijde en een neerwaartse rand aan de achterzijde. Ontwerper: Fabienne Delvigne. 
2. Fedora's zijn de laatste jaren erg in trek bij Máxima. Deze vilten versie komt -uiteraard- uit het atelier van Fabienne Delvigne. 
3. Tussen alle breedgerande hoeden is deze gouden haardecoratie een soort baken van bescheidenheid en rust. Ik zou hem graag nog eens terug zien met een mooi opgestoken kapsel. 

4. Een breedgerande hoed hoeft natuurlijk geen relevé te zijn. In Luxemburg weet Máxima te verrassen met een nieuwe capeline van mosgroen vilt. Ontwerper: Fabienne Delvigne. 

5. In mei 2018 dacht ik nog dat Máxima mij nooit meer zou kunnen verrassen met een relevé, maar toen ik deze groene variant zag, werd ik op slag helemaal verliefd. Wat een mooie kleur! 
6. Op de Antillen wist de koningin nogmaals te verrassen. Ditmaal met een capeline met gerafelde rand in een prachtige blauw/grijze/groene kleur. Als ik een favoriet moet kiezen, gaat mijn voorkeur uit naar deze hoed. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments