Avatar foto Door Josine Droogendijk
08 jun 0 reacties

Outfits leden Koninklijke familie tijdens doop Prinses Adrienne

In deze log blikken we terug op de outfits die de leden van de Zweedse Koninklijke familie droegen tijdens de doop van Prinses Adrienne, begin van de middag!

Koningin Silvia ging vandaag gekleed in een beige japon, met een zelfde kleur turban/fascinator. Silvia laat haar kleding geregeld ontwerpen door Georg et Arend, maar het is mij niet bekend of hij ook de ontwerper is van deze outfit.

Kroonprinses Victoria droeg een gebloemde groen/grijskleurige japon met lange mouwen. De ontwerper is mij nog niet bekend. Haar turban/fascinator heeft ze volgens mij eerder gedragen tijdens de doopdienst van Prinses Leonore!

De kleine Oscar (in kleding van Aletta kids). Zus Estelle droeg bij aankomst in de auto een witte jurk met stroken glanzende witte stof. Helaas werd ze ziek, en was er daarom in de kerk niet bij. Op internet zijn wel enkele foto's verschenen van een zwaaiende Estelle in de auto.

Prinses Madeleine droeg een nieuwe cremekleurige gebloemde japon van Giambattista Valli. De bloemen liet ze terug komen in haar haarband. 

Prinses Leonore in een prachtig wit jurkje, en op blote voetjes (omdat ze haar schoenen in de kerk had uit gedaan).

Prinses Sofia ging gekleed in een cremekleurige japon met felroze bloemen, die ze lieten ontwerpen door Ida Lanto Couture! In haar opgestoken kapsel droeg ze een bloem.

Zoontje Alexander droeg een vintage outfit van Papa Carl Philip, terwijl Gabriel een tuinbroekje droeg van Tartine et Chocolat en een body (romper) van Mimirose (een eigen merk van Melhs Stockholm. Beide kledingstukken zijn bij Melhs Stockholm gekocht, een winkel waar ook Victoria veel kleding voor haar kinderen shopt).

Wat vinden jullie van de outfits van de dames?

 

Foto's met speciale dank aan ©Royalduo – Jannemieke, die speciaal naar Zweden afreisde om de Royals bij de doop vast te leggen! Fijn dat we je foto's weer mogen gebruiken!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments