Avatar foto Door Josine Droogendijk
31 dec 0 reacties

Oud & Nieuw!

Beste leden en trouwe lezers van modekoninginmaxima,

We kijken terug op een prachtig jaar op het gebied van koninklijk modenieuws! Wij hebben er van genoten om hier te schrijven en kijken dan ook uit naar het komende jaar!

We hebben genoten van de speciale gelegenheden van het afgelopen jaar, zoals:

1. Koningsdag 2015 in Dordrecht.

Foto's ©Royalduo

2. Prinsjesdag, en daarbij natuurlijk ook de prachtige japon van Koningin Maxima!

Foto's ©RoyalPhoto, Gert-Jan de Wit

3. Het huwelijk van Prins Carl Philip en Prinses Sofia in juni 2015. Prinses Sofia droeg een prachtige bruidsjurk van Ida Sjöstedt. 

Foto ©Kungahuset, Mattias Edwall

4. De geboorte en doop van Prins Nicolas van Zweden! Prinses Madeleine droeg bij zijn doop een jurk van Valentino, Prinses Leonore droeg een smock jurkje van BonPoint Paris.

Foto ©Kungahuset, Mattias Edwall

5. Het verjaardagsfeest van de Deense Koningin Margrethe in april 2015. De Deense Koningin ging bij 1 van deze avonden gekleed in een prachtige felrode kanten japon. Ook zagen we haar in dit prachtige mintgroene pakje.

Het nieuwe jaar belooft ook het een en ander! Qua koninklijke huwelijken is er nog niet echt wat bekend, en er zijn natuurlijk ook niet zoveel ongetrouwde royals meer. Huwelijk, de Prinsessen van York, Prins Harry (dan moet hij wel heel snel zijn 😉 ) en ook in Luxemburg zijn er natuurlijk nog een paar ongetrouwden. Er zijn er nog wel meer, maar of er koninklijke huwelijken zijn in het komende jaar, dat moeten we nog even afwachten! 

Qua Koninklijk babynieuws is er meer bekend! Van de volgende dames is bekend dat ze in de eerste helft van 2016 een kindje verwachten: Lord en Lady Frederick Windsor (januari 2016), Aartshertog Imre en Aartshertogin Kathleen van Oostenrijk (februari 2016), Kroonprinses Victoria en Prins Daniel (maart 2016), het Koningspaar van Bhutan (1e kwartaal 2016), Prins Carl-Philip en Prinses Sofia van Zweden (april 2016), Prins Jaime en Prinses Viktoria de Bourbon-Parme (mei 2016), Prins Carlos en Prinses Annemarie de Bourbon-Parme (mei 2016), Prins Jean en Prinses Philomena d'Orleans. 

Van de meesten zullen we niet zoveel te zien krijgen, maar in Zweden belooft het weer 1 en ander! Natuurlijk, als alles goed mag gaan, 2 doopdiensten! Of misschien 1 gezamenlijke doopdienst, waarbij wij natuurlijk ook graag naar de outfits van de dames kijken!

Foto ©Kungahuset

Ook hopen we in 2016 meer aandacht te schenken aan koning Willem-Alexander, die een hele mooie dassencollectie heeft. De garderobe van prinses Beatrix verdient natuurlijk ook wat meer aandacht hier op de site, dus als we nog een plekje in onze agenda overhebben zullen we ook proberen vaker over haar te schrijven. Verder hopen we ook veel Dutch Design, nieuwe Nederlandse ontwerpers voor koningin Máxima en natuurlijk de Stuartdiamant!

Verder kijken we natuurlijk heel erg uit naar Koningsdag 2016 in Zwolle!

We kunnen niet in de toekomst kijken, maar we hopen dat 2016 een prachtig jaar wordt op koninklijk (mode)gebied!

Tot slot wensen we jullie allemaal een prachtig, gezond, gezegend en gelukkig Nieuw Jaar!

'n Hartelijke groet van Josine en TWoR

Update 2 januari 2016

De Zweedse Koninklijke familie heeft bij haar Nieuwjaarswensen een prachtige foto vrij gegeven, die is gemaakt op de dag van de uitreiking van de Nobelprijzen, op 10 december!

>>>

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments