Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 02 sep 0 reacties

Ook Máxima kan de printbroek niet weerstaan

Het nieuwe werkseizoen van koningin Máxima is weer begonnen. Vanmiddag bracht ze een bezoek aan Gulpener Bierbrouwerij in de gemeente Gulpen-Wittem. De brouwerij is winnaar van de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap, één van de Koning Willem I Prijzen.

Het werkbezoek startte bij één van de hopvelden in de gemeente Gulpen. Ruim dertig telers uit de regio zijn aangesloten bij een coöperatie die Limburgse gerst, tarwe, rogge en spelt levert aan Gulpener. Koningin Máxima sprak met een aantal telers over het verbouwen van grondstoffen en de samenwerking tussen de coöperatie en de brouwerij. Aansluitend zijn in het veld rijpe hopbellen geoogst. In het nieuwe brouwhuis van Gulpener kreeg Koningin Máxima uitleg over innovatieve brouwtechnieken, verwerking van lokale grondstoffen en de stappen die worden gezet om in 2030 alle bieren te kunnen brouwen zonder het gebruik van fossiele brandstoffen. Vervolgens ging Koningin Máxima In het BrouwLokaal met directie en medewerkers in gesprek over de historie van de brouwerij en de duurzame aanpak van het bedrijf. Het werkbezoek werd afgesloten in de microbrouwerij waar de eerder geoogste hopbellen werden gebruikt voor het brouwen van een speciaalbier.

Mode 
Het nieuwe werkseizoen werd ingeluid met een nieuwe outfit. Zowel de witte blouse als de pantalon met zwart-witte print komen uit een eerdere collectie van Natan. 


Foto's met dank aan Raoul Limpens 

Outfit van Natan: 

Koningin Mathilde heeft de bordeauxrode versie van de printbroek ook. Op de website Modekoningin Mathilde lees je er meer over. 

De heerlijke zonnebril met roze glazen is een ontwerp van Chanel. Het glas is in facetten geslepen, om zo het ontwerp van het bekende parfumflesje te eren. 

Oorringen van Cult Gaia: 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments