Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 17 sep 32 reacties

Oeps! Letizia draagt dezelfde jurk als Máxima

Máxima is niet de enige royal die de discojurk van Nina Ricci wel kan waarderen. Gisteren werd Letizia ook in het ontwerp gespot.

Foto: PPE/Nieboer (links) en Thorton (rechts)

Wie draagt de jurk beter?

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Koningin Máxima heeft de jurk overigens vier keer gedragen. Twee keer met een donkere panty, twee keer met een zwarte maillot. Wil je meer weten over of zien van het kledingstuk? Neem dan een kijkje in ‘Máxima’s kast‘.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
32 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Beide heel mooi, Letizia heeft blote benen, een groot contrast met de dikke panty van Maxima, maar het is in Zuid Europa nog steeds lekker warm. Vind het ook verschrikkelijk dat Amalia nog meer beveiliging om zich heen krijgt en geen lekker studenten leven kan leiden. Naar het buitenland gaan is volgens mij niet de oplossing, want dit maffia netwerk is denk ik wijd verspreid, heel afschuwelijk ook voor haar ouders.

Fantastische outfit! Vind dit een geweldige jurk. Dit model vind ik sowieso heel mooi en kerkdienst disco stof heel cool. Maar dan wel gedragen zoals Máxima. Die donkere panty maakt het af. Maar ik gruwel dan ook van huidkleurige panties. Soms kom je er niet onderuit maar een zwarte jurk wel.

Het haar vreselijk alleen van Máxima, maakt zo ouwelijk. Dit kapsel doet me echt denken aan zo’n getoupeerde look bij oude dame.

Los was veel mooier gewest of zoals ze eens droeg met die “gaten in de arm” jurk van Oscar de la Renta. Zo’n Franse staart. Dat vond ik haar sowieso heel mooi staan, jammer dat ze dat nooit meer zo heeft

O en hoge laarzen lijken met er ook nog wel cool onder staan.

En inderdaad vreselijk voor Amalia. Het zit haar niet mee. Vond het al zo sneu dat ze niet lid kon worden van ASC en dan nu dit. Het wordt er allemaal niet leuker op. Ze kan beter in het buitenland gaan studeren ipv in dit land

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Ik vond haar dat zwarte leren jurkje ook zo geweldig staan met zwarte lange laarzen. https://pin.it/4MJy8Fp

Ja geweldig Tantie, voor mij ook een iconische outfit
Lijkt me top om herdragen te worden door Alexia

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Máxima met volgende keer graag een dunnere zwarte panty😉

https://pin.it/5louvbQ deze look vind ik net ff iets mooier.

Ik heb, na veel en lang overwegen, voor Letizia gekozen, maar echt kiezen kon ik eigenlijk niet. Vind het bij beide ‘Queen-consorts’ heel mooi staan !

Voor Maxima gekozen.

Als ze nog ‘m nog een keer draagt, dan graag zoals bij het muziekgala maar dan graag met opgestoken haar. Bij het muziekgala had ze namelijk mooie dunne zwarte panty’s aan en zwarte dichte pumps met mooie hak.

Ik heb voor Letizia gekozen omdat ik de jurk haar beter vind staan, past meer bij haar vind ik. Maar over het algemeen vind ik dit geen jurk voor een koningin. Meer iets voor één van de dochters, dus wie weet wie er nog eens mee aan komt zetten!

Wat leuk! Mijn twee favoriete koninginnen die dezelfde jurk dragen. Super mooi, dus zeker geen oeps.
De jurk staat beiden fantastisch. Maar als ik op basis van deze foto’s moet kiezen, dan wint Letizia. De iets lichtere panty’s staan zoveel mooier dan de donkere.. Maar eigenlijk is dat een kwestie van de foto die nu gekozen is. Het haar van Máxima zit hier wel heel mooi.

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Eerlijk gezegd vind ik dit een gedrocht van een jurk. Leuk voor een kleuter. Als ik dan toch moet kiezen vind ik deze jurk beter staan bij Letizia. Omdat ze de ‘rest’ rustig houdt. Maar en een opgekamd kapsel en lange oorbellen. Sorry . Niet mooi en dan nog met die dikke panties die totaal niet bij zo:n outfit.passen.
Maxima kan veel hebben maar dit vind ik niet mooi.. nogmaals ook niet bij Letizia. Ben verbaasd dat velen dit een mooie jurk vinden. Zal aan mij liggen … misschien mis ik iets 🙈

Gekozen voor Maxima, met als kanttekening dat ik een dunne zwarte panty hier meer op zijn plaats zou vinden. En de broche voegt bij deze japon niets toe.
Kapsel en oorhangers leuk!

Idd het is een broche, ik dacht zo’n kleine oorkonde maar nu ik beter kijk 🤓Maxima was toen in België meende ik, bij het Elisabeth concours.
Een broche voegt idd niets toe.

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Dank je Josine, dus toch wel. Wanneer /waar droeg ze deze outfit?

De dikkere panty maakt voor mij de outfit van Maxima helemaal top af, zoals Chiara schrijft vlotter.
Brrr geen huidkleurige panty mensen 😬 , dan blijft er niets meer over van deze geweldige shining Nina Ricci.
De pumps zijn perfect onopvallend en laten alle aandacht uitgaan naar de mooie disco glamour jurk🪩 Het kapsel en de sparkling oorhangers maken deze geweldige outfit helemaal af!

Ik vergeet Letizia bijna, dat zegt genoeg denk ik dan maar. 😉
Het staat wel oké maar veel gewoner overkomend.

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Two different ladies wearing the same dress. Both of them are looking good in them. The only issue (far to be a big one) I would see is Maxima’s opaque black stockings.

Letizia draagt de verkeerde kleur lingerie.
De donkere panty van Máxima vind ik wat zwaar bij deze jurk.
Gekozen voor Máxima, maar hoop de volgende keer op een huidkleurige panty.

Schitterende jurk, ik kies voor Maxima. Ik vind het met de zwarte panty wat vlotter staan. Ik ben wel geschrokken over wat ik lees over Amalia. Extra beveiliging en ze woont voorlopig niet in haar studentenhuis ivm geruchten over een aanslag. Vreselijk voor zo’n jonge meid.

Partytime, want…..de koningin was jarig. Viva la reina! Muchos felicidades por tus 50 años.
Deze mooie feestjurk staat beide koninklijke dames geweldig. Ik kies Maxima, vanwege het kapsel en oorhangers.

Staat de dames allebei fantastisch. Wat een feestelijk jurkje. Gekozen voor Letizia, maar alleen vanwege de dunne panty, want verder vind ik Máxima een plaatjemet het mooi opgestoken haar. Dus was een moeilijke keuze.

Boven met de zwarte maillot is misschien niet t mooiste plaatje in deze outfit, met zwarte panty bij Kerstmuziekgala 2019: https://www.em-press.nl/img/pixel.gif
https://www.em-press.nl/img/pixel.gif

Wat leuk, beide dames met goede smaak want dit jurkje staat hen allebei geweldig!! Lichtere panty heeft inderdaad ook mijn voorkeur maar verder perfect plaatje!!!

Extra sexy en disco, haha.

Ik vind de jurk bij beide mooi staan! Bij Letizia is de jurk netjes bijna klassiek terwijl het bij Maxima veel meer disco en funky is. Een lichte zwarte panty of blote benen is wel echt mooier.

Maxima draagt hem beter. Ik vind de kleur niet zo passen bij Letizia’s donkere haar. En een donkere panty staat er echt beter bij.

Ik vind m ook leuk! Wat geinig die ie weer opduikt.
En staat bij alle 2 heel gaaf!
Die kleurtjes vallen op foto’s vaak weg. En een superdunne zwarte panty staat t beste!

Wat zit het haar van Maxima prachtig op deze foto… helaas vind ik de styling van de jurk met de maillot/dikke panty niet zo mooi, dus deze keer gaat mijn stem naar Letizia..was er een andere foto van Maxima gekozen met andere styling dan weet ik nog niet zo zeker of ik dan ook voor Letizia had gekozen..😉

Nóg toffer lijkt me iets minder dikke zwarte panties en lakpumps.