Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 apr 22 reacties

Nog even nagenieten: extra foto’s van het staatsbanket

Heb je zin om nog even te genieten van al het moois dat gisteravond voorbij kwam tijdens het staatsbanket? Dan ben je hier op de juiste plek.

Over wauwmouwen gesproken:

Brigitte Macron droeg een donkerblauwe avondjurk met zilverkleurige pailletten.

Lady in red:

Prins Constantijn en prinses Laurentien waren er ook.

Foto’s met dank aan PPE Agency en Mischa Schoemaker. De foto van Laurentien is gemaakt door Patrick van Katwijk

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
22 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De mouw is momenteel heel erg ‘over the top’. Met haar lengte en figuur past het Koningin Máxima heel goed, zeker naast het postuur van onze koning. Het is een koninklijk bezoek, dus ze mogen best opvallen en dat doen ze stijlvol! De smaakvolle jurk van mevrouw Macron past qua kleur niet zo bij de kleding van haar man.

Wat een vreselijke over de top jurk.Rare mouwen de sjerp met bloem.Op de juwelen na schreeuwt het:Zien jullie mij:leuk op de rode loper in Hollywood maar niet tegenover mevrouw Macron die er prachtig en chic uit zag

Ik heb er lang over moeten denken wat ik er van vond. Best een aardige jurk, origineel ook. Volgens mij ook echt niet te lang. Leuk, van Nederlandse bodem. Maar, ik leen even de woorden van iemand hieronder, een beetje rommelig. Niet mooi kloppend, wat ik bij een avondjurk wel belangerijk vind .

Oioi Maxima toch. Wat een lelijke jurk. En dan te bedenken dat ze nog wel een aantal rode avondjurken in haar kast heeft hangen, die veel mooier zijn. Snel vergeten deze over the top jurk.

Helemaal eens

Ik vind het een ge-wel-dige avondjurk van Maxima. Ja, véél stof hier en daar. Maar juist dat royale in de mouwen en de lengte maakt het zo zwierig en uitbundig over the top. Op de een of andere manier past het ook bij een staatsbezoek van een Franse president. Ik ben nu al benieuwd bij welke buitenlandse gelegenheid onze koningin ooit nog eens weer kiest voor deze japon. Lijkt me ook heerlijk om te dragen.

Zie nu dat de jurk van Brigitte Macron donkerblauw is. Ik vind haar zeer stylish. Is er nog een avondprogramma? Ik hoop t want we komen zo lekker op stoom.

Ik blijf de jurk van Maxima geweldig vinden, opvallend dat zeker maar zij kan dit hebben: top!

Kleur erg mooi staat Máxima goed. Alleen de mouwen vind ik niet mooi en hij is ook te lang.

Ohw kijk nou, Máxima was vergeten dat ze al een rode avondjurk in de kast had hangen, oeps.
Deze is vele malen mooier trouwens:
https://www.modekoninginmaxima.nl/kledingkast/rood-avondtoilet-met-omgeslagen-kraag/

Fijn, deze aanvullende foto’s!
Ik vind Brigitte Macron er hier verrassend mooi uitzien!
Een bescheiden outfit, maar de japon kleedt haar bijzonder goed af en haar schouderpartij oogt hierin natuurlijker.
Chique stof, bijpassende oorbellen en een keurig verzorgd kapsel wat haar uitstraling geeft!
De kleding van Maxima heb ik gisteren al op gereageerd.
Leuk om ook Laurentien te zien.
Deze tiara staat haar goed, en wat een mooie oorhangers!

Ik kan weinig moois ontdekken aan deze jurk van Maxima. De halslijn, mouwen, lengte en zelfs deze kleur rood, is en staat haar gewoon niet mooi. Maar ach, we hebben allemaal wel eens een miskooplop

Beetje een dure miskoop

Eens, het lijkt op een of andere manier gewoon té rood. Als dat kan.

Toen ik gisteren de eerste foto van de jurk van Máxima zag vond ik hem prachtig. En dat vind ik nog steeds. Maar……de mouwen too much. De rok te lang en ik denk dat de rok in een soepeler stof was gemaakt dat het minder massief zou ogen.

WauW wat ziet Brigitte Macron er mooi uit! Je hebt geen tiara nodig om te shinen. Ook Laurentien ziet er heel mooi uit. Ik ben el beneiuwd naar de oorbellen die ze draagt. En onbegrijpelijk dat Máxima deze mooie korenaren / griekse ? tiara nog nooit gedragen heeft. De jurk van Máxima is mooi, maar mijn voorkeur gaat deze keer naar de presidentsvrouw.

Dit is niet de korenaar-diadeem. Dit heel klassieke diadeem heeft Beatrix mogelijk gekregen voor haar 18e verjaardag van haar ouders (hadden ze dat bij Amalia ook maar gedaan…) Maxima heeft dit diadeem nog nooit gedragen.

Nou, ik denk er anders over. Maar dat mag toch? Ik vind Maxima er prachtig uitzien en mevrouw Macron wat saai en niet erg sprankelend.

Sluit ik.me bij aan.

Volledig mee eens.

Kleed is te lang om echt mooi te vallen en de mouwen zijn veel te bombastisch, het geheel ziet er echt rommelig uit.