Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 20 apr 0 reacties

Nieuwe, Spaanse oorbellen voor Máxima

Begin februari waren Willem-Alexander en Máxima in Spanje om hun porseleinen huwelijk te vieren. Kort erna doken er nieuwe, Spaanse oorbellen op bij onze koningin. 

Het gaat om de witte hibiscussen die ze op 8 maart droeg tijdens een ontmoeting met Oekraïners. 

Ze zijn gemaakt van parelmoer, kleurloze kwarts en verguld zilver.  

Na een lange zoektocht kan ik met dank aan Jane vertellen dat de oorbellen uit de collectie van Coolook komen. Dit Spaanse label ken je misschien van koningin Letizia, die er ook graag shopt.  Door middel van een systeem met haakjes en rondjes kun je net zoveel hibiscussen onder elkaar hangen als je zelf wilt. Hieronder zie je de hisbiscus met steker, de bovenste dus. 

De hibiscussen daaronder zijn voorzien van een bevestingsrondje, zoals je op de afbeelding hieronder kunt zien. 

De stekers kunnen ook gecombineerd worden met andere hangers in allerlei andere kleuren, vormen en maten. Máxima is daar nog niet mee gezien, maar dat zegt niet alles. 

De prijs van Máxima's samenstelling is zo'n 400 euro. Natuurlijk ben ik heel benieuwd of we het hier hebben over een klein aardigheidje voor het porseleinen huwelijk, maar de kans is wel heel klein dat we ooit antwoord krijgen op deze vraag. Gebeurt dat wel, dan lees je dat uiteraard terug op deze website 😉

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments