De derde week van mei is voor koningin Máxima jaarlijks één groot feest. De koningin viert haar verjaardag, wordt verwend voor Moederdag en is aanwezig bij de uitreiking van de Appeltjes van Oranje. Meestal vindt de uitreiking plaats na de verjaardag en Moederdag, en daar ben ik blij mee. Meer dan eens krijgt Máxima namelijk juwelen cadeau, die vaak worden gedragen tijdens de Appeltjes van Oranje. Zo ook dit jaar. Koningin Máxima droeg een nieuwe ring én een nieuwe armband.

Close up van de ring:

De ontwerper van de ring heb ik nog niet kunnen vinden en dat geldt ook voor de nieuwe armband. Ik vermoed dat de gouden armband in Griekenland is gekocht, want in het vakantieland van ons koningspaar worden sieraden met het 'boze oog' volop verkocht. Koningin Máxima hebben we tot nu toe met vier verschillende armbanden met het symbool gezien. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

zaterdag 20 mei 2017 - 14:49

Wat een leuke, originele ring!
Al die armbanden bij elkaar, hmm, geen goed idee...maar gelukkig komt dit niet vaak voor.
De geel-gouden armband met ronde schakels en gekleurde stenen is mijn favoriet. Ik vind die ook het beste bij Máxima's persoonlijkheid passen (warm en kleurrijk).

afbeelding van sandy

sandy

vrijdag 19 mei 2017 - 23:50

Ze kan beter geen boze oog armbanden dragen. Het is een occult symbool die met een vloek mee te maken heeft. Google maar de betekenis ervan.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 19 mei 2017 - 21:16

Apart ontwerp, maar ik kan het geen mooie ring vinden, helaas.
Leuk doe armband met het oog. Deze kan prima bij de andere persoonlijke armbanden. Ik draag er zelf ook een aantal maar ik zou de huwelijks armband achterwege laten. Tooo much...

afbeelding van Johannetta

Johannetta

vrijdag 19 mei 2017 - 20:43

Het voelt gewoon lekker, al die armbanden aan je pols.

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 19 mei 2017 - 18:17

De nieuwe ring vind ik erg mooi, maar de armband is niet mijn smaak.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 19 mei 2017 - 17:56

Krijgt ze daar geen zware arm van, al die armbanden bij elkaar? Ik vind meerdere armbanden best mooi, maar deze laatste past helemaal niet bij de rest. De geelgouden armband met de edelstenen en de nieuwe geelgouden armband met de namen van de dochters passen mooi bij elkaar, houd het daar dan bij. Geelgoud en witgoud staat niet altijd bij elkaar, tenzij ze allebei een mix van wit en geelgoud zijn.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 19 mei 2017 - 17:09

De ring vind ik echt lelijk, en armbanden stuk voor stuk leuk. Al die armbanden tegelijk dragen is natuurlijk ronduit flamboyant. Ik vind dat leuk als de rest van de outfit simpel is (denk: effen, geen lampenkappen, geen pailetten etc) en beetje modern/stoer en niet te 'dametje' (zoals gisteren). Dat is meestal niet het geval.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 19 mei 2017 - 16:10

De nieuwe ring kan goed als de rest van de sieraden minimaal zijn. Meer dan een lint mee doorknippen zal naar mijn idee moeilijk gaan...
En zo als door velen al gezegd: armbanden apart dragen niet tegelijkertijd.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 19 mei 2017 - 15:20

Die armbanden vind ik stuk voor stuk al kitscherig ( de gouden armband met de gekleurde stenen valt mee trouwens) maar bij elkaar is het helemaal een rommeltje. En de nieuwe ring is ook meer van hetzelfde. Maar ze zal er zelf wel blij mee zijn....

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 19 mei 2017 - 13:23

Zes armbanden tegelijk is echt teveel. Zo komen ze niet meer tot hun recht en het is ook erg slecht voor de stenen.
Het nieuwe "oog" komt mogelijk van Mariana Goulandris, zij heeft zulk soort armbanden in haar assortiment.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 19 mei 2017 - 12:59

Prachtige armbanden, maar zo jammer om ze met elkaar te combineren. Te druk en ieder exemplaar is te mooi en dat komt nu niet echt tot z'n recht.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 19 mei 2017 - 11:09

Nee, dit is echt "too much", zo'n ratjetoe aan armbanden bij elkaar.

afbeelding van sandy

sandy

vrijdag 19 mei 2017 - 11:00

O wat erg zeg! De kleur blauw staat haar prachtig, maar die lampenkap mouw is erg lelijk. Doet me denken aan de mouwen van Beatrix.

afbeelding van Emma

Emma

vrijdag 19 mei 2017 - 10:51

Koningin Maxima draagt vandaag een koningsblauwe nieuwe japon, vanwege de lampenkap mouwen komt de japon vermoedelijk van Natan, met twee diamanten kleine strikbroches en haar diamanten oorbellen met paars/blauwe steen erin. Haar haren zijn los maar gekruld. Verder de lichtroze Gianvito pumps. De kleur van de japon staat haar prachtig. De mouwen zullen nooit mijn favoriet worden.
Zie foto's ANP.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 19 mei 2017 - 11:17

Sheika en Max hebben allebei wel wat lampekapperigs :-)
Maar ze ziet er geweldig uit in vergelijking met de appeltjesuitreiking! Alleen alleen hadden de hulpharen wat donkerder mogen zijn voor een natuurlijk effect.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 19 mei 2017 - 10:40

De ring vind ik nog wel grappig als eye-catcher waar ze met haar handen op de foto komt; lintjes knippen en knoppen drukken. De armband vind ik mwah, dure kitsch. Alleen ze begint steeds meer op een kerstboom te lijken. Hoe meer, hoe beter en hoe bonter, hoe leuker? Ik ben meer van less is more. Geef haar volgend jaar maar een nieuwe cape voor haar verjaardag, dan hoeft ze dat bruine bontje van haar schoonmoeder niet meer te lenen. :-)

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 19 mei 2017 - 10:26

De ring vind ik niet mooi en die nieuwe armband is mooi, maar......
Wat een rommeltje al die armbanden bij elkaar. Eerlijk gezegd vind ik het heel goedkoop staan, zo alles samen dragen.
De armbanden zijn stuk voor stuk mooi, maar niet samen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?