Avatar foto Door Josine Droogendijk
06 feb 0 reacties

Nieuwe foto's vrijgegeven

Het is rustig rondom het koningspaar, maar gelukkig zijn er vandaag wel nieuwe foto's vrijgegeven van de koning, koningin, prof.mr. Pieter van Vollenhoven en prinses Margriet. Gezien de kleding denk ik dat ze (de foto's dan ;-)) gemaakt zijn tijdens de nieuwjaarsontvangst van 14 januari. 

De koning draagt op de foto's zijn uniform: een donkerblauw pak, een wit overhemd en een das van Hermès. Een paardendas dit keer. 

Koningin Máxima draagt haar japon van brokaat en snijgarens. Ontwerper: Natan. In haar oren zien we bekende oorhangers van diamant en kunziet en uiteraard ontbreekt haar horloge van Cartier ook niet. Haar Fitbit heeft ze voor het poseren wel even afgedaan. 

Prinses Margriet draagt een camelkleurige japon met overslagtop en plooien bij de taille. Een ontwerp van Addy van den Krommenacker. (Ps.Zo wil ik ook wel oud worden!)

Prof. mr. Pieter van Vollenhoven (geef die beste man toch eens een titel!) draagt net als de koning ook een donkerblauw pak, gecombineerd met een speldje van een Margriet (een ode aan zijn vrouw) en een das + manchetknopen van de luchtmacht. 

Copyright foto's: RVD/Martijn Beekman

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments