Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 20 mei 57 reacties

Nieuwe foto van Alexia (en Máxima) in Wales

Alexia’s studietijd in Wales zit erop. De examens voor het Internationaal Baccalaureaat aan het United World College of the Atlantic zijn afgerond en begin juli worden de resultaten verwacht. Vandaag werd het afscheid vast gevierd met de traditionele Leavers Celebration.

De RVD gaf zojuist een foto vrij van Alexia en het koningspaar in Wales.

Informatie over de kleding volgt zo spoedig mogelijk.

Mode koningin Máxima
De geplisseerde maxi-rok met kleurverloop (ombre) is gekocht bij Max Mara.

De asymmetrische top ook.

Mode prinses Alexia
Het witte broekpak van de prinses is gekocht bij Massimo Dutti.

Niet de enige
Alexia was niet de enige prinses die vandaag afzwaaide. Prinses Leonor nam ook afscheid van Wales en vierde dat met haar ouders en jongere zusje.

(c) Spaanse hof
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
57 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De koning ziet er stijlvol uit. Het kreukelige broekpak en te laag uitgesneden topje van Alexia vindt ik niet mooi . Máxima ziet er winters uit en die schoenen passen er niet bij.
De Spaanse royals staan er vooral liefdevol op.

De koning ziet er fantastisch uit

Nogmaals: helemaal mee eens. Ik hoop dat WA doorpakt op deze stijl. Leuk hoor!

Ik vind de koning er heel goed uitzien in zijn strakkere pak!
Maxima met een hippe, lange plissérok. Leuk.
Alexia staat er ook leuk op in een licht, zomers pak. Jammer dat het topje niet wat hoger is. Ik weet het, ze is jong, maar dit vind ik persoonlijk toch te laag.
De Spaanse koninklijke familie in de kleuren van de Britse vlag, zelfs tot aan de stropdas toe. Geen idee of dat bewust gedaan is, maar het ziet er leuk uit. Frisse kleuren allemaal. Ze zien er verzorgd uit, ook de jonge prinsessen.

Nou nou… wat een opmerkingen allemaal weer… Alexia heeft haar diploma cadeau gekregen bij een pakje boter (ik hoop voor haar van niet, als ze hierna nog naar de universiteit wil) en als mensen kleding niet mooi vinden ‘begrijpen’ ze het niet omdat ze geen Italiaans bloed hebben….kom zeg.
Ik vind het pak van de koning heel mooi, goede snit, goede schoenen erbij ook. De kleding van de dames kan me niet zo bekoren. De verschillende tinten bruin zijn bij Maxima vreemd gecombineerd en de kleur doet sowieso erg herfstig aan. Broekpak van Alexia, wel aardig maar niks bijzonders. De schoenen zijn wel tof, maar ik zou toch oppassen met dit soort hakken gezien de voeten van Maxima.

wat ben ik t volledig met je eens!

Beste Celeste, ik heb het over de Italiaanse look of style niet de Italiaanse klasse.
De Italiaanse look kenmerkt zich door de combinatie van casual, elegant en hip samen. “Fare una bella figura” is absoluut het uitgangspunt van deze look. Oftewel je gaat naar buiten (zelfs al ga je boodschappen doen of de hond uitlaten) en je zorgt dat je er op je best uitziet.
Dat doe je niet alleen voor jezelf, het is ook uit respect voor je medemens. Daar horen ook goede manieren bij.
Zouden wij Nederlanders nog iets van kunnen leren.

wat wordt er weer negatief gereageerd. zo jammer dit. ik vind ze er weer mooi uitzien.

Ja de Koning is het best gekleed ! Wie had dat ooit gedacht haha. Ik vind het pak van Alexia niet mooi en het topje al helemaal niet. Heeft niets te maken met te bloot o.d. wat mij betreft, gewoon niet flatterend. Maxima zou de rok nog wel eens kunnen dragen in een andere combi. Het jasje en de top vind ik moeilijk te beoordelen. Wellicht zijn die met een andere belichting of vanuit een andere hoek wel mooi. En die arme voeten, wat hebben die veel te lijden gehad. We zagen haar natuurlijk steeds vaker met gemakkelijke schoenen. Nu weten we ook wat de oorzaak is. Ik was ook altijd fan van enorme hakken en droeg ze altijd. Maar het eist helaas z’n tol. Chapeau voor Maxima dat ze het vaak toch nog kan opbrengen en ook goed van haar om het af te wisselen met gemakkelijke schoenen.

WA ziet er echt heel goed uit in een wat strakker pak in een lichtere kleur (een wat meer Italiaanse look), hij mag dit vaker doen.
Over Italiaanse look gesproken: onze koningin heeft niet voor niets Max Mara aan en heeft ook nog eens via haar moeder Italiaanse roots en dat is vaak te zien in haar kleding. Jammer dat veel Nederlandse vrouwen die look niet begrijpen, ik houd er van. En vergeet niet dat er geen modebewuster land bestaat dan Italië. De combi met deze rok en bruine blazer vind ik helemaal geweldig. De schoenen lijken mij vooral niet echt comfortabel zitten, maar staan er heel goed bij.
Ariane is top gekleed in haar wit linnen pak en ja: linnen kreukt, dat is nu eenmaal zo. Schoenen zijn geweldig van kleur. Topje is wat laag, maar niet te laag. Een mooie jonge meid die er heel wat stijlvoller gekleed uitziet dan veel jonge meiden tegenwoordig.
Verder een ontzettend leuke foto van het Spaanse koninklijke gezin, de vrolijkheid spat er van af. De twee zusjes zijn ineens volwassen geworden. Kleding is niet veel van te zien, maar ziet er goed uit.

Op de site Allthingsamalia.nl staan meer foto’s.

Dank je wel Oranjefan, ga meteen kijken.

De koning op zijn best qua kleding, top! Blije gezichten, natuurlijk en daarom is het een gave foto. De kleding van de dames is echt niet mooi. Maar ik hou niet van wit en niet van kreuklinnen en niet van laag uitgesneden topjes en ook al niet van bruine outfits met rare schoenen eronder. De blije gezichten maken veel , zo niet alles goed.

Het international baccalaureaat is een diploma dat toegang geeft tot een universitaire opleiding. Het studieprogramma ligt, net zoals de eindexamens die worden afgenomen vast, er is dus geen sprake van matsen

Hoi Annet230.
Ik las net elders: “De eindexamens zelf zijn door alle leerlingen anoniem gemaakt: ze hebben een nummer gekregen en het werk wordt nagekeken door mensen die niet aan het UWC verbonden zijn, om iedereen op zijn of haar merites te kunnen beoordelen.”
Helemaal met jou eens dat er dus niets valt te matsen. Gewoon op eigen kracht en intelligentie.

Mooi moment voor Alexia met een leuke, ontspannen foto. Jammer dat Ariana niet op de foto staat.

Misschien heeft een stylist dit juist bij elkaar gezocht 😄

Die moet dan direct ontslagen worden

Nou Máxima heeft het zelf aangetrokken dus die zal het echt wel mooi vinden
Ik denk dat we er wel vanuit kunnen gaan dat Máxima een voldoende eigen willetje heeft om niet aan te trekken wat ze niet mooi vind 😉

Helemaal mee eens!

Wat een mooie ontspannen foto. Vooral de koning vind ik er fantastisch uitzien, zo’n mooi strak gesneden pak, klasse..

De schoenen van Alexia zijn van Gianvito Rossi, gianvito 105 metallic

Waar ziet u die kleur? Ik zie de nr 105 alleen in goud metallic op de site van Gianvito, maar deze schoenen van Alexia lijken meer koperkleurig.

Wat een fijne, ontspannen foto’s. Bij de foto’s van Spaanse kant is te zien dat WA naast Felipe zit. Als goed bevriende gezinnen.

Mooi moment voor beide families !!!
De spaanse dames doen met deze blije kleuren aan flagdressing.
Bij de nederlandse dames komt de outfit van maxima – ondanks het feit dat ik fan ben van plisse rokken – door de bruine kleur somber over. Deze mooie rok zou mi beter afgestyled geweest zijn met een witte jas. Het broekpak van alexia vind ik mooi maar het topje vind ik te sexy voor dit officieel afzwaaimoment.

Ze komt niet uit het klooster😉.

Ariane schijnt er ook bij geweest te zijn, jammer dat zij niet op de foto staat.

Twee heel leuke en trotse gezinnen. Alexia ziet er prachtig uit, helemaal van deze tijd een colbert pak. Ik ben niet weg van de rok van Maxima maar wel leuk dat ze, als ouders, in Wales zijn. Verder is het een privé aangelegenheid en dat is de kleding ook.

Wat zuur. Jammer!

Is niet zuur hoor, ik vroeg me dit gewoon af.

De ‘vraag’ ‘Zou ze daar nu echt wat geleerd hebben?’ Lees ik als een oordeel en niet als een oprechte vraag. Uw opmerking suggereert dat ze daar niet echt iets heeft geleerd. Vandaar mijn reactie.

Klopt Marinde. Het is bovendien denigrerend. ‘Of matsen ze die koningskindjes?’ zegt alles.

Daarbij vind ik een kwalificatie als ‘die koningskindjes’ nogal denigrerend.

Weer????

Hele leuke spontane fotos van beide families. De spaanse royals hebben meer fotos en een filmpje van de diploma uitreiking van Leonor vrijgegeven.
Wat betreft de kleding: als zo vaak vind ik de moeders beter gekleed gaan dan de dochters, maar dat zegt waarschijnlijk meer over mij, dat ik gewoon te oud word om de mode van de jeugd mooi te vinden.

Wat leuk! En wat een verschil met de foto van 2 jaar geleden toen Alexia begon in Wales. Wat gaat zij doen na de zomer is daar iets over bekend? Hopelijk is haar een geweldige studententijd gegund. Ik gok Utrecht?

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Prachtig, ontspannen plaatjes met trotse ouders, zowel ons Koningspaar als de Spaanse collega’s, daar gaat t toch om?

Ik vind eerlijk gezegd niemand er echt heel leuk uitzien. Ook de Spaanse royals niet. De rok van Maxima is dan nog het leukste kledingstuk, maar raar gecombineerd. Volgende keer hopelijk beter.

Mooie foto’s, afsluiting van een periode in je leven. Op naar iets nieuws! Ze zien er goed uit allemaal, Even wat mij opvalt: Alexia heeft mooie pumps aan.
Jurkje en pak van de Spaanse prinsessen, heel mooi!

Oranjefan, helemaal mee eens, ze zien er allemaal leuk uit. Wat is er nog mooier dan ontspannen en blije gezichten, zowel bij de Oranjes als bij de Spaanse royals!!

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Outfit maakt Alexia veel te ouwelijk.
Niks klopt, schoeisel, top, wijd kreukelig pak. Zo jammer.

De koning ziet er het mooist uit!

Pak van WA: 👌👌
Pak van Alexia: 👌👌
Topje Alexia: zit niet goed.
Kleding Máxima: matcht niet.
Schoenen Máxima: au!
Leuke, ontspannen foto!

Dat vraag ik me dus ook af.

Prachtig plaatje van een mooi stel.
Onze koning staat goed op de foto; ontspannen, trots en strak in het pak.
Het lijkt alsof hij enkele kilo’s lichter is en zijn haren ook wat korter zijn. Het staat hem goed!
Ook de dames zien er goed uit, maar die staan altijd goed op de foto 😉

Wat super leuk deze foto’s. En wat zien ze er allemaal mooi uit. Die rol van Máxima is echt een topper. Het pak van Willem Alexander staat heel goed, zoveel beter die wat strakker gesneden pantalons en colberts.
Ik ben heel benieuwd wat Alexia hierna gaat doen.

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Dit is nu eens een leuke, ontspannen foto van Alexia; niet zo “gemaakt”, zoals ze vaak op fotoshoots erbij staat.
Echt een blije dochter tussen haar ouders in, verheugd met de afronding van deze studie.
Vader WA ziet er zó verzorgd uit in kleding, kapsel en baard….top!
Moeder Maxima koos voor een herfstkleur. Ik vind de rok en het jasje, ieder afzonderlijk, heel mooi!
Maar zelf zou ik deze combi niet gemaakt hebben qua tinten.
Hoop ze beiden nog eens terug te zien in een andere outfit.
En de schoenen….graag stilletjes laten verdwijnen!🤫

Trouwens, ik vind dat WA er heel goed uit ziet!

Zeker, pak staat keurig. Niet zo’n “slobberpak”

Zo leuk trotse ouders met (bijna) geslaagde dochter. Alexia in mooi wat informeel broekpak, WA is wow strak kostuum, en Maxima in bruin wat ok is maar had inderdaad met creme colbert meer af geweest.
Leuk dat foto is vrijgegeven!

Leuke familiefoto, alleen die schoenen van Maxima, dat kan echt niet.
Hierdoor lijken haar voeten erg lelijk, zonde, een mooie elegante schoen zou zoveel beter zijn.

Fijn dat ze haar studie kan afsluiten, hopelijk is ze Alexia geslaagd. Ze ziet er iig goed uit. Ook Máxima ziet er leuk uit, gave rok, denk dat ik hem andersom opkleur zou vinden donker boven en dan licht naar onderen. In dit geval had ik er een lichter jasje op gedaan. Nu toont het wat somber. Schoenen zijn leuk maar echt te klein

Alexia ziet er goed uit. Haar ouders doen hun best om haar niet te outshinen

Ziet er meer ontspannen uit dan bij de Spaanse foto’s, maar mijn tenen krullen als ik de ‘geperste voeten’ van Máxima zie. Echt niet mooi

“Haar ouders doen hun best om haar niet te outshinen…” p l e a s e zeg, dit vind ik wel zulk een rare hersenspinselige opmerking! Hoezo dan? Spreken ze dat dan af van tevoren of zo?? Wordt er over vergaderd? Hahaha. Kijk eens naar de koning, hij ziet er eens heel goed uit, mooi pak op maat.

Ik denk dat Alexia niet makkelijk te outshinen is!