Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 17 nov 0 reacties

Nieuw: officiële foto's Koning Filip en Koningin Mathilde i.v.m. Koningsdag

In België werd afgelopen donderdag Koningsdag gevierd. In tegenstelling tot bij ons in Nederland, zijn de Koning en zijn gezin daar nooit bij aanwezig, maar wel andere leden van de Koninklijke familie. Maar, omdat Koning Filip dit jaar 5 jaar Koning is, werden er ter gelegenheid van Koningsdag wel nieuwe officiële foto's vrij gegeven! Wat vinden jullie van de foto's?

Foto

Foto

Koningin Mathilde ging op de nieuwe foto's gekleed in een donkerroze galajapon van Armani, die ze eerder droeg ter gelegenheid van de 75e verjaardag van de Deense Koningin Margrethe in 2015 en bij het huwelijksfeest van Prins Albert en Prinses Charlene van Monaco in 2011.


Foto's links en midden: PPE

Koningin Mathilde draagt op de foto's het Diadeem der Negen Provinciën.

Foto

Foto

Foto's ©Koninklijk Paleis

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments