Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 10 mrt 0 reacties

Nederlandse Koninklijke familie in actie voor NLDoet!

De Nederlandse Koninklijke familie kwam gisteren en vandaag, samen met honderden andere Nederlanders, in actie voor NLDoet. Dit is al de 14e vrijwilligersdag, georganiseerd door het Oranje Fonds, waar ons Koningspaar beschermpaar van is!

Prinses Beatrix heeft samen met Prins Bernhard en Prinses Annette op vrijdag 9 maart deelgenomen aan NLdoet van het Oranje Fonds. Het is het 14e jaar dat het fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland organiseert. Prinses Beatrix, Prins Bernhard en Prinses Annette hebben in Kinderdagcentrum Onder één Dak in Amersfoort geholpen met het maken van leer- en speelmaterialen en het lenteklaar maken van de tuin.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben zaterdag 10 maart deelgenomen aan NLdoet. Het Koningspaar heeft in ’t Hofland in Pijnacker samen met vrijwilligers een lunch verzorgd voor ouderen en oudhollandse spelletjes met hen gespeeld. ’t Hofland is een voormalig seniorencomplex waar sinds vorig jaar jonge statushouders en starters op de huurwoningmarkt wonen. De jonge bewoners hebben de lunch georganiseerd voor de ouderen die voorheen in het pand woonden. Zij deden dit in samenwerking met Network Young Connection, een organisatie die jongeren helpt die zich willen inzetten voor kwetsbare stadsgenoten. De dag draaide om verbinding tussen de jongeren en de senioren. Tijdens de lunch werden verhalen en ervaringen uitgewisseld. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds. Jaarlijks steunt het Oranje Fonds duizenden projecten met als doel dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander.

Koningin Maxima droeg een zwarte broek met contrasterende witte en rode streep van de Zara en  een poloshirt van NLDoet. Bij aankomst droeg ze ook haar rode mantel van MaxMara. Meer foto's, klik hier!

Maxima's broek komt van de Zara. Informatie met dank aan @HeavenLM

Foto

Máxima's schoudertas komt van het Italiaanse merk Bottega Veneta, dat bekent staat om vernuftig vlechtwerk, dat ook wel intreccatio wordt genoemd. Prijs: 1950 euro.

Oorbellen van Lott.gioielli:

Afbeeldingsresultaat voor gioielli site:modekoninginmaxima.nl

Prins Pieter-Christiaan nam zijn dochter mee naar de vrijwilligersactie van het Rode Kruis, waar hij haar en anderen een EHBO-cursus gaf.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments