Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 04 mei 0 reacties

Nationale Dodenherdenking 2019

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte zijn zaterdagavond 4 mei aanwezig bij de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam.

In voorgaande jaren publiceerden we altijd twee blogs: één over de ceremonie en één over de kleding van de koningin. Dit jaar houden we het bij een blog over de ceremonie, maar reacties over Máxima's uiterlijk zijn WEL toegestaan.

Indien koningin Máxima voor de gelegenheid bijzondere kleding tevoorschijn haalt, zal hier aankomende maandag op worden teruggeblikt in de blog over het Bevrijdingsconcert. Hopelijk houden we zo iedereen tevreden en kunnen we ook op ModekoninginMáxima in vrede de oorlogsslachtoffers herdenken. 

Het Koningspaar tijdens de herdenking in de Nieuwe Kerk.

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~~einde advertentie~~~~~~

Het Koningspaar tijdens de herdenking op de Dam:

De kranslegging:

Na de 2 minuten stilte…

legden veel anderen een krans:

Zoals ieder jaar zijn er veel mensen die willen herdenken, op de Dam, op andere plaatsen, thuis in de huiskamer, of waar dan ook.

Een mooie verbondenheid. 

screenshots livestream ©NOS

Intussen waren Prof. mr. Pieter van Vollenhoven, Prinses Margriet en Prins Pieter-Christiaan zoals gebruikelijk aanwezig bij de Dodenherdenking op de Grebbeberg in Rhenen. Prof. mr. Pieter van Vollenhoven liep niet mee in de tocht, maar was wel bij de herdenking aanwezig.Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments