Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 04 mei 0 reacties

Nationale dodenherdenking 2017: de kleding

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte zijn donderdagavond 4 mei aanwezig bij de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam.

Kleding speelt altijd een rol, hoe verdrietig de gelegenheid ook is. Een jurk is immers nooit zomaar een lap stof, en zeker niet als de koningin erin zit. Voor de Nationale Dodenherdenking zal Máxima -hoewel het totaal niet om haar kleding gaat!- dus ook bewuste keuzes moeten maken. De één vindt het fijn om hierover door te spreken op deze website, terwijl een ander er moeite mee heeft. Op deze pagina zal ik voor de eerste groep de kleding van onze koningin beschrijven en voor de andere groep is er een aparte pagina (klik hier voor de link) waar de kleding buiten beschouwing zal worden gelaten. Hopelijk kunnen we vanavond dan (voor het eerst in jaren) vredevol 4 mei besluiten. Hartelijke groet, Josine 

Outfit: Koningin Máxima draagt een nieuwe wollen mantel van NATAN, een bekende pillbox met strikgarnering (oa gedragen tijdens de herdenking in 2015) en de schoenen die zij jaarlijks tijdens de Nationale Dodenherdenking draagt om struikelen te voorkomen. Qua juwelen draagt de koningin parels: het symbool van de traan.

Advertentie- 

– Einde advertentie-

Mantel van NATAN:

De looks van de afgelopen jaren. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments