Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 04 mei 2 reacties

Modetopper voor Mathilde, modeblunder voor Letizia

Het Belgische koningspaar was deze week in Griekenland voor een staatsbezoek. Mathilde schotelde ons heel wat leuke looks voor, maar die van vandaag sprong er toch wel uit. 

Het gaat om een witte pantalon en dito jasje met geborduurde bloemappliicaties. De ontwerpen van de Griekse (!) ontwerper Costarellos werden gecombineerd met een roze blouse van Natan en een hoed + clutch van Fabienne Delvigne. 


Foto met dank aan Wim Dehandschutter

pic.twitter.com/ZfNV4Z3y7i

Beter beeld van de broek:

Wil je meer zien van -en lezen over- de rest van de looks? Neem dan een kijkje bij onze zustersite ModekoninginMathilde.be

En nog even een kort ander nieuwtje: koningin Letizia droeg vandaag een heerlijke jurk van Mango, die momenteel in de rekken hangt voor 59,95 euro. Tijdens het moment suprême bleek ze alleen niet de enige te zijn die voor het kledingstuk had gekozen….. Oeps! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
2 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Die pantalon is ongelooflijk chic !! Wat een verfijning ! Een mooi voorbeeld ook voor haar mooie dochter ! Ik hoop overigens ten stelligste, dat beide Kroonprinsessen (A. en E.) met elkaar bevriend mogen raken, zoals de moeders (Natan-liefhebsters) dat nu al zijn !

Dit mooie, frisse en heel erg verfijnd-chique Griekse (!) ensemble met pantalon past de innemende, charmante Mathilde wonderwel ! Mooi, dat (helaas) korte bewegende beeld !