Bij dezen openen we alvast een log voor het Bevrijdingsconcert op de Amstel, waar ons Koningspaar zo meteen bij aanwezig zal zijn. De live uitzending begint om 20:20 uur op Ned 1/NPO 1!

Outfit Máxima:


Foto: Rick Evers 

Advertentie

Koningin Máxima draagt een dubbellaagse japon van modehuis Natan. Op de transparante laag zijn goudkleurige pailletten aangebracht. Máxima droeg de japon eerder tijdens het staatsbezoek aan Frankrijk. 

Schoenen van Jimmy Choo:

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 07 mei 2016 - 21:36

Hallo Henny, je hebt helemaal gelijk als je zegt dat dit ons eigenlijk niet aangaat, vind ik (ook). Toch wordt hierover steeds (en steeds vaker) gespeculeerd. Waarom dan toch? Als het zo is, dat Maxima aan haar uiterlijk laat sleutelen, op wat voor manier dan ook,....soit. Als het niet zo is, ook goed. Op foto's afgaan, heeft geen zin. Met een simpel programmaatje maak je van elke vrouw een beauty (nou ja....). Toch is er behoefte aan discussie hierover, lijkt het. Snap ik zelf niets van. Ik vind mensen niet mooier als ze rimpelloos zijn, in tegendeel. Make-up, haarkleurtje, okay, maar verdergaande middelen hoeven voor mij niet. Misschien zijn de voorstanders van "heftiger" middelen meer ontevreden met/over hun uiterlijk (dan ik). Elke leeftijd heeft haar schoonheid. Moet je alleen willen zien èn accepteren.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 08 mei 2016 - 09:28

Hallo Margreet. Mee eens, Margreet. Ze hoeft voor mij ook niets te laten doen, hoor. Er is absoluut niets mis met een paar rimpels. Dit heeft ook z'n charme. Ik zou me ook niet voor rimpels willen laten behandelen. Maar dit is natuurlijk heel persoonlijk. Als cosmetische behandelingen je meer zelfvertrouwen geven, waardoor je je er prettig bij voelt......OK. MAAR je moet er niet in doorslaan en ik denk dat als je er eenmaal aan begint het verslavend kan werken. Sprekende voorbeelden genoeg van bekende personen die hierin doorslaan of hierin al zijn door geslagen. Ga maar eens googlen ;-). Dergelijke personen begrijp ik dan weer niet. Of nog jonge meiden/vrouwen die aan zich laten sleutelen puur uit obsessie. Dit moet natuurlijk ieder voor zich weten, want ik wil ook niet (ver)oordelen. Ik kan me wel voorstellen dat als iemand ontevreden is over een bepaald aspect van zijn/haar lichaam en zich hierdoor erg onzeker voelt of zelfs lichamelijk last hiervan heeft, dit laat herstellen. Een voorbeeld is hangende oogleden, die zo hinderlijk kunnen zijn dat ze het zicht wat belemmeren. Zo zullen er nog meer voorbeelden zijn. Maar dan gaat het meer om noodzakelijke ingrepen. In dergelijke gevallen zal ik een cosmetische ingreep alleen maar toejuichen.

afbeelding van Els

Els

maandag 16 mei 2016 - 14:10

Iedereen moet zelf weten of hij plastisch chirurgie nodig vind of niet. Het gaat om het zelfvertrouwen dat vergroot kan worden hierdoor. Zelf ook een diepe fronsrimpel die ik best weg zou willen hebben. Maar alles wat je lichaam IN gaat, vind ik toch een groot risico. Eruit is wat anders, dat levert geen gevaar meer op.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 07 mei 2016 - 21:09

Uiteraard blijft het speculeren of ze wel of niet kunstmatige ingrepen laat doen of heeft laten doen aan haar uiterlijk. Eerlijk gezegd boeit me dit ook niet en gaat het ons eigenlijk niets aan. Ze moet dit helemaal zelf weten. En waarom ook niet? Ze heeft de middelen en als ze het nodig vindt ........ Maar het is wel heel naïef om te denken dat er helemaal niet is /wordt gesleuteld aan haar uiterlijk. Ik geef ze groot gelijk als ze denkt dat het nodig is.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 07 mei 2016 - 00:33

Wat mij meteen opviel bij de eerste t.v. beelden was dat zij er in haar gezicht zo mooi, naturel uitzag, (op 4 mei vond ik haar gezicht zo vreemd opgezwollen). Maxima zag er feestelijk uit en heur haren waren ook mooi gekruld!

afbeelding van car

car

vrijdag 06 mei 2016 - 22:35

Ik vind dat ze er geweldig gezond en stralend uitziet.... (en ja ik kan zo bij een roddelblad gaan werken...maar het zou me niks verbazen als ze op de buitenlandse tripjes een anoniem bezoekje aan de botoxdokter brengt..maarja dat is natuurlijk alleen maar speculeren ;))t

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 06 mei 2016 - 22:57

Ja, dat is inderdaad speculeren! Vind het altijd zo knap als je vanaf een foto dat kunt zien. Veelal zijn ze bewerkt. Verder draagt ze veel makeup, en wat daar al niet mee mogelijk is. En laat ik ook maar even stellen dat simple zielen al snel over botox praten, terwijl er voor iemand met het budget van Maxima tientallen andersoortige schoonheidbehandelingen zijn. Dus als je over botox praat klets je uit je nek en roddel je dus, zoals je zelf al zegt! Een wijs mens kiest zijn woorden met zorg, zeker over zoiets.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 06 mei 2016 - 23:09

Niet mee eens MrQQQU, speculeren over botox hoort erbij. Alles ligt onder een vergrootglas en het gezicht hoort daarbij.

afbeelding van Patricia

Patricia

vrijdag 06 mei 2016 - 23:20

En daarbij zijn alle tekenen van botox zichtbaar, zoals de rimpeltjes bovenaan de neus bij het lachen. Ik veroordeel het zeker niet, ik gebruik zelf regelmatig botox. Dus ik zou het nooit veroordelen, maar ontkennen zonder kennis vind ik ook dom.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 07 mei 2016 - 21:48

Ik denk het ook te zien Patricia. Alsof enkele lijnen in haar gezicht blijven, maar de huid ernaast boller wordt. En ook als ze schatert, lijkt de huid rond haar neus te strak te trekken waardoor er een grimas ontstaat.

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 07 mei 2016 - 09:58

Nou ja zeg, die rimpeltjes heeft ze altijd al gehad, kijk maar op oude foto's als ze echt hartelijk lacht! (dit in antwoord op Patricia) Een van haar charmes wat mij betreft. Ik ben het trouwens eens met mr. QQQUQU, met haar budget zou ze wel heel dom zijn om botox te gebruiken, er zijn genoeg andere mogelijkheden.
Trouwens, die onbehoorlijk bewerkte foto die nu op de homepage van dit blog prijkt laat ook maar weer eens zien dat haar tanden nog gewoon zijn zoals ze vroeger waren.....Voor de rest hebben ze wel erg veel Barbie toegebracht helaas.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 07 mei 2016 - 12:44

Hoi carolina,

De foto is met een iPhone genomen van het televisiescherm en 0% bewerkt. We hebben gewoon een mooie koningin ;)

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 07 mei 2016 - 12:47

Oh ja, mooi is ze zeker, beeldschoon zelfs. Toch doet de foto Barbie-achtig aan wat mij betreft. En zoals al geschreven door me: ik vind het prettig dat duidelijk te zien is dat haar tanden nog zijn zoals ze vroeger waren, want ik herinner me een heel gesprek over haar tanden en ook dat bijna iedereen zeker wist dat er iets aan gedaan was....

afbeelding van Henny

Henny

zondag 08 mei 2016 - 09:24

Maar we weten toch niet zeker of ze haar tanden heeft laten doen? En wat dan nog. De "gewone" man of vrouw laat tegenwoordig zijn/haar gebit nog opknappen. :-)

afbeelding van Patricia

Patricia

zaterdag 07 mei 2016 - 10:17

Blijft een omstreden onderwerp ;). Grappig dat het steeds terugkomt in de commentaren (doe ik zelf ook aan mee, hoor). En eigenlijk zinloos, want het blijft welles/nietes, haha.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 06 mei 2016 - 23:57

Ik ben geen kenner, qua Botox, maar vindt haar gezicht wel iets ondefinieerbaar anders hebben. zowel op 4 als op 5 mei. Maar misschien heeft ze gewoon een andere visagist hoor. We zullen zien.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 06 mei 2016 - 16:42

Het is zeker een bling bling jurk en in Frankrijk vond ik deze jurk ook zo overkomen, maar gisteravond vond ik haar een stralende verschijning in deze jurk ,een prachtige zomeravond, feestelijk buitenconcert, met heeeeeeel veel mensen, dan mag je als koningin best een beetje opvallen !!

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 06 mei 2016 - 13:29

Ik vind het een lelijke jurk, die als zij geen koningin was beslist niet zou dragen.
Inderdaad bling bling met die gouden schoenen.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 06 mei 2016 - 14:11

Ik denk dat ze hem wel zou dragen, juist als ze geen koningin was ;-)

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 06 mei 2016 - 14:52

Ik begrijp wat je bedoelt Caroline maar ik denk toch dat Helena gelijk heeft.Maxima komt in haar functie als koningin vaak bling blingerig over waardoor je denkt dat het haar stijl is (ik weet niet waarom ze denkt dat ze als koningin more is more moet doen), maar privé draagt ze vaak veel betere kleding zonder bling bling.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 06 mei 2016 - 15:01

Dat denk ik ook. Privé met een leuk hoedje, grote tas, super boho Valentino jurk of lange rok vind ik haar veel 'leuker'

Dit jurkje is mijn smaak niet, model wel, maar de pailettenapllicaties lijken een soort kleuter glimfolie plakwerkje. En Maxima wordt in mijn ogen niet mooier van zoveel bling icm Barbie haar. De schoenen vind ik geweldig, gecombineerd met een mooi wit of zwart jurkje, klassieke chignon, watervaloorbellen. Nu is het over-blinged.

afbeelding van Suyari

Suyari

vrijdag 06 mei 2016 - 18:25

ze kan het nooit goed doen lijkt wel. Nu heeft ze weer barbie haar. Ik blijf me verbazen over de commentaren

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 06 mei 2016 - 23:20

Wat een onzin, alsof ze het alleen goed doet als iedereen een outfit unaniem mooi vindt. Dan leg je de lat wel erg hoog voor haar.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 07 mei 2016 - 00:30

Op bijvoorbeeld de websites new my royals en de daily mail lees je geen woord over teveel bling bling of barbie haar, alleen maar lovende woorden en dat valt me vaker op. (let op; ik vind het dus ook teveel bling bling en barbie haar). Het blijkt dan wel dat wij in NL toch anders denken over mode en kiezen voor doe maar gewoon... en less is more. Ik ben dan toch een echte Nl'er want daar hou ik ook van ha ha.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 06 mei 2016 - 22:45

Ik vind haar met dit kapsel juist waanzinnig mooi. Maar smaken verschillen zullen we maar zeggen :)

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 06 mei 2016 - 16:20

Helemaal mee eens Merel! Dit is echt too much to be good

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 06 mei 2016 - 15:00

Ik denk dat jij gelijk hebt Carolina ;-)

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 06 mei 2016 - 11:27

Ik vind de jurk ook wel een beetje erg blingbling eigenlijk. Inderdaad ziet Maxima er altijd uit alsof ze op de plek is waar ze het allerliefste wil zijn, dat is wel charmant. Wat ik jammer vind is dat ze met zwaaien zo vaak voor het gezicht van WA zit met haar arm. Dat is voor een deel natuurlijk de hoek van waaruit de foto's worden genomen, maar toch....

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 06 mei 2016 - 08:27

Wil daar nog aan toevoegen dat ze ongelooflijk straalt, en dat dat fantastisch is om te zien! Maxima ziet er altijd uit alsof ze het ontzettend naar haar zin heeft, en nergens liever zou willen zijn dan waar ze op dat moment is! (toch anders dan Willem-Alexander die vaak toch meer een "plichtsbesef-gezicht" heeft).

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 06 mei 2016 - 09:27

Maar ze zat ook naast een hele leuk man!!

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 06 mei 2016 - 22:55

Die man is Thomas Erdbrink, journalist, woont in Teheran, getrouwd en gaat deze zomer de 6 afleveringen van Zomergasten presenteren

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 06 mei 2016 - 14:56

;) ja!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 06 mei 2016 - 08:11

Niet mijn favoriete jurk. Ik blijf hem een beetje te "bling" vinden, en bovendien mis ik echt een taille bij deze jurk (beetje vormloos).

Dit gezegd hebbende, vind ik hem wel heel feestelijk voor de gelegenheid (beter gepast dan voor tijdens het Franse staatsbezoek).

afbeelding van zara

zara

vrijdag 06 mei 2016 - 07:49

Oh leuk, deze feestelijke jurk! Al moet ik wel een beetje glimlachen bij de gouden Jimmy Choo's, het is voor mij wel een beetje erg veel goudblingbling. Máár ik moet zeggen, het zijn prachtige schoentjes en ze staan er goed bij! (Dat prinses Beatrix er niet meer bij is vind ik ook een groot gemis.)

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 05 mei 2016 - 23:48

Maxima ziet er oogverblindend uit. Dhr. Van der Laan mag wel eens een goedzittend pak zoeken. Z'n schoenen lijken ook al te groot hahaaha.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 05 mei 2016 - 22:20

Wat zat Maxima's kapsel trouwens mooi!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 05 mei 2016 - 22:08

I love my Queen, bright and shining. Zie ze net vertrekken per boot, wat een verschijning!! Love it, zo enthousiast.

afbeelding van Annet

Annet

donderdag 05 mei 2016 - 21:42

Bij de couturier die de jurk van Hadewych Minis heeft gemaakt, mag Maxima wat mij betreft gerust ook eens langs gaan. Wat een prachtige jurk.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 05 mei 2016 - 22:18

Hij zat te wijd bij de buste, je keek er behoorlijk bij in. Vond hem daardoor tegenvallen, al was het verder een prachtige japon.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 07 mei 2016 - 01:17

Inderdaad een schitterende japon met een mooi decollete, zo'n beetje buste mag een vrouw best laten zien, het stond Hadewych heel goed!

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 05 mei 2016 - 21:22

Wat is het toch bijzonder Bevrijdingsdag, en zeker de avond met dat feeërieke avondzonlicht! Na een zonovergoten dag 'mooi' gekleed de avond in: een gelukkig gevoel straalt dat uit. Wat moet het een onvoorstelbaar feest zijn geweest in 1945!

De jurk niet mijn smaak maar ze zien ee gelukkig uit

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 05 mei 2016 - 20:45

Dit is een hele mooie jurk voor deze gelegenheid, ze ziet er heel prachtig uit, haren los maar wel mooi gekruld !!.
Jammer dat ze maar samen zijn, hier mogen voor mij meer leden van de familie bij zijn, Vind dit altijd zo,n mooie feestelijke avond !!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 05 mei 2016 - 20:26

Zeer geschikte jurk! Vond m in Parijs ook heel mooi.
Jammer dat prinses Beatrix er niet bij is. Dat 'we will meet again' vind ik met haar altijd heel emotioneel.
En dat Laurentien en Constantijn dan niet aanschuiven ....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 05 mei 2016 - 20:33

Inderdaad veel veranderingen deze 4 en 5 mei. 4 mei vond ik heel mooi en indrukwekkend dus ik hoop dat het vandaag weer net zo indrukwekkend is. Jammer dat prinses Beatrix er niet is, maar wel een mooi moment om verleden jaar afscheid te nemen. Nu dan ook nog iedereen vrij ieder jaar... Want mensen vinden dit een hele bijzondere dag.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 05 mei 2016 - 20:30

Super leuk deze mooie jurk weer te zien. Past helemaal bij een zomerse avond als vandaag! Goede keuze!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 05 mei 2016 - 20:21

Mooi jurkje voor de gelegenheid! Lekker feestelijk!

afbeelding van AR1991

AR1991

donderdag 05 mei 2016 - 20:15

Net de aankomst gezien via de periscope verbinding van Patrick van Katwijk.

Zo ver ik kan zien draagt de Koningin de jurk van het staatsbanket in Frankrijk een paar maanden geleden.
Haar haren heeft ze los, al zijn ze wel mooi gekruld!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?