Dat Máxima niet altijd gelijk haar net gekochte kleding aantrekt voor publieke optredens,is algemeen bekend. Soms zitten er diverse jaren tussen het moment dat we de kleding op de catwalk zagen en het moment dat we er Máxima mee zien. Zo ook bij de creatie die Máxima droeg op 3 september 2007, toen ze een cultuurhuis in Amersfoort opende. Vaak valt de naam Natan, maar in werkelijkheid is het luxueuze modemerk Prada verantwoordelijk voor het ontwerp. De top komt uit de collectie van Prada Herfst 2002,die veel verschillende kleuren en materialen bevat. Voor zover ik kan zien is dit het enige kledingstuk uit de collectie, maar wellicht verrast Máxima ons in de toekomst wel weer opnieuw! 

De top op de catwalk:

Foto's met dank aan: 

Prada
DPP

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 21 jul 2013 - 08:23

Prachtige top, maar niet voor Máxima. Ze had zeker voor een andere bh moeten kiezen. Wat jammer toch dat ze altijd kleding koopt die eigenlijk te klein is. Heb de indruk dat haar gewicht aan schommelingen onderhevig is en dat ze dat voor zichzelf ontkent. En waarom iets kopen en het dan in de kast laten liggen? Koop je het dan puur voor de heb als je het niet draagt of kom je tot de conclusie dat het toch een miskoop is?

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

zaterdag 20 jul 2013 - 23:51

Dit vind ik wel mooi wat Maxima hier aanheeft,maar heeft Maxima niet iemand die haar zegt adviseert of kijkt of het niet te klein is als Maxima iets koopt en dat die Maxima dan zegt,majesteit dit is te klein ik zou het ruilen voor een maatje groter. Iemand die Maxima helpt bij het kopen van kleding zodat ze het niet te klein koopt. Dat is mijn vraag.

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 20 jul 2013 - 19:58

Kleuren prima, maar dit model? Nee Max, doe maar in de zak! :-))

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 20 jul 2013 - 18:06

Ik vind het een hele leuke top en hij staat ook goed bij die witte broek, maar wat jammer dat hij haar iets te klein is. Als ze hem nog een keer aan trekt moet ze wel zorgen dat ze er goed passend ondergoed onder doet. Nu tekent hij namelijk, omdat hij iets te strak zit.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

zaterdag 20 jul 2013 - 12:35

Prachtige kleur, maar wat jammer al die kreukels!

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 20 jul 2013 - 12:04

Als je goed kijkt,zie je dat het model eigenlijk te klein is voor Maxima. De band onder de buste zit veel te hoog.Bij het model zit die veel lager. Ook trekt de top teveel. Aan de voorkant. Op zich is de top mooi, maar voor Maxima was een maatje groter beter mooier geweest. Jammer dat Natan zo slecht let op de pasvorm .Dit is niet de eerste keer dat de pasvorm niet goed is!

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 20 jul 2013 - 12:55

Het is Prada en geen Natan :). Ik denk dat Maxima niet graag een maatje groter koopt en dat eventueel laat innemen.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 20 jul 2013 - 13:15

ja,sorry, je hebt gelijk.Ik was bezig met het commentaar op de jurk tijdens de fotosessie. Toch jammer dat ze kleding draagt die niet helemaal goed zit.

afbeelding van Jelka

Jelka

zaterdag 20 jul 2013 - 11:14

Wat jammer dat ze het nog maar één keer heeft gedragen!

afbeelding van Krissi

Krissi

zaterdag 20 jul 2013 - 10:20

In een woord SUBLIEM.Grote Klasse!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 20 jul 2013 - 09:24

Wat een leuke zomerse top!
Mooie combi met de witte broek en geweldige armbanden.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?