Vandaag vindt in Middelburg de uitreiking van de Four Freedom Awards plaats. Zojuist arriveerde het koningspaar, prinses Beatrix, prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Zoals op onderstaande beelden te zien is, is Máxima gekleed in een nieuwe asymetrische japon, gecombineerd met een eveneens nieuwe hoed van groot formaat. Meer beeld volgt zo spoedig mogelijk, maar ik ben in ieder geval al blij verrast! 

De jurk is van modehuis NATAN en hangt ook in het grijs in Máxima's kledingkast. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Carine

Carine

maandag 26 mei 2014 - 08:27

Daar heb je gelijk in Annetje. Je ziet ook altijd de zelfde jeugdfoto,s. Alles is, zoals je zegt afgeschermd. Ook zou ze gestudeerd hebben, terwijl haar broers en zusters dat niet hebben gedaan en je ook nooit foto,s hebt gezien van haar afstuderen. Ik neem dit dan ook met een grote korrel zout. Natuurlijk zal ze over 50 jaar niet vergeten zijn, maar je moet jezelf ook niet te belangrijk vinden en wat ik er mee wilde zeggen is, dat zodra je sterft, alleen je naasten je nog herinneren. Een ieder leeft gewoon voort en je word vergeten. Zij welliswaar, zullen de geschiedenisboeken in gaan, maar weinigen hebben het nog over je.

afbeelding van zara

zara

maandag 26 mei 2014 - 06:01

De hoed staat Máxima prachtig! De combinatie van het karmozijnrood met het oranje in het jurkje is ook heel feestelijk. Wat mij betreft had dit jurkje wel een paar van die bekende, en op deze website vaak verfoeide ;-) , Natan-stolpplooien mogen hebben. Nu zit het rokgedeelte nogal strak waardoor de stof niet mooi valt en de zoom wel erg ver opkruipt bij het zitten.

afbeelding van Mary

Mary

zondag 25 mei 2014 - 21:50

Het haar van de koning vind ik echt mooi zitten! Hopelijk zien we dit vaker / voortaan!

afbeelding van riethoek

riethoek

zondag 25 mei 2014 - 20:07

sluit ik me bij aan.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 25 mei 2014 - 20:45

Helemaal meel eens ;) Een paar anderen en ikzelf hadden dit ook al geconstateerd aan de hand van de foto's van RU. Prachtige foto's zijn het, hè ;))

afbeelding van riethoek

riethoek

zondag 25 mei 2014 - 14:36

Zonet de fotoos bekeken royals by robin, dan moet ik zeggen dat ik de hoed echt geweldig vind , ik denk dat daardoor de hoed van Margriet zo potsierlijk overkomt.

afbeelding van Christel

Christel

zondag 25 mei 2014 - 10:37

Leuke outfit. Dit model van het jurkje is veel leuker in deze zomerse variant dan de winterse grijze. Voordeel van de grijze variant is wel dat ze het met dikke panties kan dragen. Deze oranje/rode had van mij dus wat langer gemogen. Combinatie met hoed (balanceert de jurk mooi uit) , tas en schoenen is erg mooi. Persoonlijk houd ik er niet van dat het dessin van de jurk in 2 richtingen is verwerkt (rok en top). En de (nep)staart onder de hoed uit had van mij niet gehoeven. Klein knotje van haar eigen haar in de nek was mooier geweest denk ik.

afbeelding van Annetje

Annetje

zondag 25 mei 2014 - 06:11

Ach, en nou moet ik het opzoeken. En dat lukt niet!
Relax , relax Ineke, alles komt goed.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 24 mei 2014 - 23:56

Nee, zeg, afgrijselijk!

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 24 mei 2014 - 20:35

Op zich ben ik niet weg van de meeste Natan-jurken, als je ze op een model ziet vind ik ze niet bijzonder en een beetje tuttig. Máxima combineert het op haar eigen manier met soms flamboyante accessoires en maakt er meestal wel iets leuks van. Zo ook bij dit jurkje. Of de kleuren echt goed matchen kan ik van de foto's niet goed beoordelen, maar het idee is leuk. De hoed vind ik daarentegen geen succes. Ik vind hem overdreven groot en bovendien erg lomp, van de zijkant gezien. De afhangende rand vind ik lelijk.

afbeelding van JAusten

JAusten

zaterdag 24 mei 2014 - 20:19

I wonder if she has ever seen a bit of the show with this unsuitable hat ... same for the person behind her.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 24 mei 2014 - 20:02

Zo'n mouwflap geeft de indruk van een lam armpje. Ik hou er niet van. En de rok is veel te kort; geen gezicht ook als Maxima zit.
Hoed vind ik enig, al is het de vraag of je bereid moet zijn je buren het uitzicht te benemen.

afbeelding van Gerrianne

Gerrianne

zaterdag 24 mei 2014 - 18:44

Wat een kleur doet met een jurkje, lijkt totaal anders! Leuk! ook is het alweer een poosje geleden dat zo zo'n mega grote hoed heeft gedragen. De kleur had alleen hetzelfde moeten zijn als het jurkje.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

zaterdag 24 mei 2014 - 18:31

Ik vind het een pracht plaatje en oh die schoenen, zo mooi! Onze koningin is een prachtig stralend mens maar bescheidenheid past niet bij haar en daarom verrast ze ons met dit soort statement hoeden. Ik heb er een haat-liefde mee. Ik vind haar modegevoel en moed vaak erg leuk maar soms is het me wat teveel van het goede en ik geloof dat vandaag een dag van het laatste is. De hoed is te dramatisch nu de rest van de outfit ook al in het rood was.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 24 mei 2014 - 18:35

Helemaal mee eens. Ik heb dit gevoel meer nu ze koningin is. Dat komt denk ik enerzijds doordat ze nu vaker 'in The picture' is en anderzijds doordat ze sinds ze koningin is, nog meer uitpakt. Bij een gala geniet ik daarvan, bij een bijeenkomst overdag denk ik soms; het mag wat minder...

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

zaterdag 24 mei 2014 - 19:06

Ja hè, lijkt wel of ze zich als prinses meer in hield en nu niet meer. Ik denk wel dat dat extravagante echt haar persoonlijkheid weer geeft, ze draagt het met zo veel gemak en geniet er overduidelijk van.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 24 mei 2014 - 19:20

Ja, ik denk ook dat ze zo is en als ze hier was opgegroeid was het misschien nog een beetje afgeremd maar ik denk dat haar zuidamerikaanse roots het alleen maar hebben versterkt:)

afbeelding van Carine

Carine

zaterdag 24 mei 2014 - 18:18

Hele outfit, perfecr, behalve....die hoed. Moet je nu werkelijk altijd alle aandacht naar je toe trekken? Get a life zou ik willen zeggen. Over pakweg 50 jaar heeft niemand het meer over je.

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 24 mei 2014 - 18:12

Kleuren heel mooi.Jurkje liever zonder die flap en iets langer.Hoed fantastisch .De prachtig oorbellen,Indiaas/Pakistaans?
De hoed van Margriet heeft een te kleine entree en staat derhalve te ver naar achteren.Afschuwelijk! Pakje met margrieten .....leuk.
Prinses Beatrix zoals altijd ...onberispelijk.

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 24 mei 2014 - 18:03

Zag net beelden op het journaal, het jurkje is echt genant kort als Maxima zit, heel jammer van zo,n mooi jurkje..
Ik ben niet weg van de kleding van Beatrix en Margriet, heb beiden wel eens beter gekleed gezien.,vind het een beetje stijfjes.( om het woord truttig niet te gebruiken.................)
Margriet heeft een mooie hoed op, helaas staat die te ver naar achteren, je mag nooit een lok of pony op het voorhoofd zien met een hoed.
Bij Beatrix krijg ik een beetje het idee dat het vaak dezelfde hoed is, met gewoon een andere kleur corsage !!!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 24 mei 2014 - 17:24

Ik vind het ook een super outfit! Is de hoed wel nieuw. Ik herinner me dat je onlangs ook een grote rode hoed in de spotlights hebt gezet en ik zal me wel vergissen, maar voor mijn gevoel leek die hoed hier heel erg op.
Wat een prachtige oorbellen draagt ze hierbij. nieuw?

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 24 mei 2014 - 17:26

Oh ja de oorbellen. Ik vind ze super en ik vind kleur heel mooi staan bij de jurk.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 24 mei 2014 - 17:27

Een kleine bijstelling op m'n eerste reactie ;) Heb net de foto's bekeken van RU. Ik vind het helemaal TOP :)) Ik vind de jurk en stof prachtig, zeker in deze kleurschakering. De kleur staat haar zo goed. De kleur van de hoed is perfect afgestemd op dezelfde kleur dat in de jurk zit. Schoenen ook helemaal perfect. En wat een prachtig tasje met bijpassende handschoenen. Het tasje en schoenen zou ik zo willen hebben ;) Ik vind Margriet er ook prachtig uit zien; het blauw/witte pakje staat haar geweldig goed. Bearix vind ik voor deze keer wat minder eruit zien. Verder keurig verzorgd, zoals gewoonlijk. Wilma, ik kan me voorstellen dat je blij verrast was, ik ben het ook :)) En wat hebben ze beiden hard gewerkt de afgelopen week ;))

BTW, m'n enthousiasme heeft niets te maken met persoonsverheerlijking ;) maar heeft te maken met mijn smaak ;).

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 24 mei 2014 - 17:17

Coosje, het kan echt wel voorkomen dat je de dominee niet kan zien door een hele grote hoed voor je...........ik spreek uit ervaring!!
Daarom kan Maxima beter grote hoeden dragen bij bezoeken, maar niet in een zaal met mensen achter je.
Het staat haat fantastisch, dus ze moer ze zeker blijven dragen maar wel even kijken bij welke gelegenheid !!!!

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 24 mei 2014 - 17:15

Daar heb ik ook aan gedacht, dat ze het gratis krijgt, maar dan krijgt Mathilde het ook.
Ook omdat het nooit passend wordt gemaakt.
Zullen we eer ooit achter komen?

afbeelding van AnneR

AnneR

zaterdag 24 mei 2014 - 17:19

Misschien een tipje van de sluier in het boek " Ontwerpers van Oranje" van Els Smit ..
Echt maar een tipje :-)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zaterdag 24 mei 2014 - 17:12

Het jurkje gaat wel,maar is als ze zit is het wel erg kort.
Ik zou me er ongemakkelijk bij voelen als mijn de jurk halverwege de dijen zit.Staat ook niet zo netjes.
De hoed vind ik te groot en ze heeft idd te veel make-up op.
Waarom ze toch altijd dat handschoentje aan heeft snap ik ook niet.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 24 mei 2014 - 17:10

Wauw wat een plaatje weer! Alweer het stralende middelpunt. Super leuk deze jurk en hoed in Máxima rood en prachtige paardenstaart. Zo zie ik haar graag. Maar van mij mag ze nu van een wel verdiend weekend gaan genieten!

afbeelding van Marianna

Marianna

zaterdag 24 mei 2014 - 16:57

Zou het misschien zo kunnen zijn, dat Maxima de kleding van b.v. Natan gratis krijgt.

afbeelding van riethoek

riethoek

zaterdag 24 mei 2014 - 17:51

3 voor de prijs van 1, geweldige reclame voor Natan

afbeelding van AnneR

AnneR

zaterdag 24 mei 2014 - 17:57

Allen daar heen !!! :-D

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 24 mei 2014 - 16:44

Natan, zucht en nog eens zucht. En de hoed is mooi maar te groot voor de gelegenheid.
Gauw vergeten maar. Op naar de Nederlandse couturiers Maxima!

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 24 mei 2014 - 15:55

Ik heb net foto's bekeken bij royalsbyrobin en ik moet zeggen dat de stof van de jurk wel erg leuk is. Maar wat me vooral opviel bij de close-up foto 's van Maxima, is dat ze wel erg veel make-up op heeft. Dat vind ik dan wel weer jammer, want dat heeft ze absoluut niet nodig.

afbeelding van Annetje

Annetje

zaterdag 24 mei 2014 - 16:26

Klopt! Een heel bruin gezicht.

afbeelding van Annetje

Annetje

zaterdag 24 mei 2014 - 14:57

Tja, je ziet mij niet over het hoofd met zo,n grote hoed.
Alles is al gezegd, teveel weer van hetzelfde, te kort, te groot.
Kortom gemiste kans, ik vind het helemaal drie keer niks.

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 24 mei 2014 - 14:55

Heb de hele koninklijke familie vandaag live gezien in MIddelburg!!! En het was prachtig!!!! De japon van onze koningin is in het echt veel mooier dan op de foto!Er was nl.een spikkeltje in de stof in de kleur van de hoed en daarom paste hij er prachtig bij.Het model was TOP en wat een slank silhouet heeft ze.Ik was blij verrast!Beatrix vond ik persoonlijk minder,wel mooi,maar niet zo mijn smaak....en wat is ze klein...Margriet had een prachtige blauwwitte combinatie aan,wat ik heel mooi vond.Wil geen kritiek op de foto,s hebben hoor Josine... Wat ben je altijnd snel....

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 24 mei 2014 - 15:48

Wilma, klopt helemaal wat je zegt. Ik heb Maxima een paar keer van dichtbij gezien en elke keer opnieuw ben ik er weer verbaasd over hoe mooi en ontzettend slank ze is! Ze is mooi op foto's, maar het is geen vergelijk met haar verschijning als ze voor je staat. Een koningin om trots op te zijn!

afbeelding van AnneR

AnneR

zaterdag 24 mei 2014 - 15:09

Wilma, wat is dat leuk om jouw commentaar hier te lezen !! In het echt iets zien is toch altijd anders dan op foto's, hè. Echt leuk, dank je wel.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 24 mei 2014 - 14:34

Mooi! Alleen Maxima moet in het vervolg haar jurkjes op haar knie laten maken. Als ze zit vind ik het niet netjes.
Verder is het wel een heel verzorgd plaatje! Ook de hoed vind ik weer geweldig staan!! Wat een leuk tasje heeft Maxima bij zich.
En wat vinden jullie van het kapsel van onze koning? Een likje gel doet wel heel veel, ziet er heel verzorgd uit!

afbeelding van annelien123925

annelien123925

zaterdag 24 mei 2014 - 13:56

Grijze jurk heeft een hoog flapper-wapper-gehalte. En je lijkt al zo snel een grijze muis. Het haar heeft wel een up-date gekregen zo te zien. Het rode jurkje ziet er al veel beter uit. Mede door kwaliteit stof en verschillende naar rood smakende kleuren. Vindt het persoonlijk heel leuk.

afbeelding van annelien123925

annelien123925

zaterdag 24 mei 2014 - 13:34

Ze moet meer bij d'r naaste buren i.pv. de zuiderburen shoppen! Houdt ze een goede koninklijke traditie in ere.
Je wil toch geen tweeling lijken met Mathilde. En de modelletjes worden onderhand een beetje flauw. Er zijn zoveel grote namen in de modewereld met zoveel apartere kleding. Ik zou het wel weten!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 24 mei 2014 - 16:27

Ja, ik begrijp het ook niet. Ten eerste vind ik Natan niet per se passen bij Maxima haar stijl: ze maakt de kleding vaak 'haar kleding' door met allerlei accessoires te spelen. Ten tweede is het geen Nederlandse ontwerper, ten derde riskeert ze dat Mathilde er hetzelfde uitziet. Ik zou Maxima ook liever in Nederlandse kleding zien, maar ik ben het eens met Josine dat het lastig is om bij Nederlandse ontwerpers zo massaal in te kunnen slaan. Ik begrijp ook dat ze niet vaak kiest voor Addy, want daar lopen ook al veel Nederlandse prinsessen in en bovendien maakt hij meer avondjurken dan kleding voor 'overdag'. Persoonlijk zou ik Moschino wel een merk vinden voor Maxima, ze hebben prachtige kleding, veel in de prijscategorie van Natan en het heeft vaak een twist wat past bij haar persoonlijkheid. Ik zie Maxima bijvoorbeeld zo hier in weglopen: http://www.moschino.com/nl/coat_cod41408070re.html of http://www.moschino.com/nl/short-dress_cod34395195rl.html
Ook Etro vind ik een merk voor Maxima. En als het toch Nederlands moet zijn, ik vraag me nog steeds af waarom ze in het begin wel bij Frans Hoogendoorn kwam, maar nu niet meer... Hij kan de pakjes echt wel wat pittiger maken op verzoek en wat hij maakt is werkelijk prachtig... En anders, er zijn genoeg Nederlandse ontwerpers en ook al kan je misschien bij eentje niet al je kleding kopen, als je er langs een paar gaat, kan je een heeeeeele grote garderobe aanschaffen:

Lijst van Nederlandse modeontwerpers:
Armeni (1972)
Michael Barnaart van Bergen (1983)
Lien Bergé-Farwick (1902-1980)
Marielle Bolier (1942)
Monique Collignon (1962)
Marlies Dekkers (1965)
Frank Govers (1932-1997)
Saskia van Drimmelen (1968)
Olcay Gulsen (1980)
Iris van Herpen (1984)
Max Heymans (1918-1997)
Dick Holthaus (1928)
Viktor Horsting (1969)
Sjaak Hullekes (1981)
Percy Irausquin (1969-2008)
Claes Iversen (1977)
Jan Jansen (1941) (schoenen)
Janice (Jan Bosmans) (1985)
Addy van den Krommenacker (1950)
Fong Leng (1937)
Oger Lusink (1947)
Frans Molenaar (1940)
Judith Osborn (1966)
Joan Praetorius (1899-1984)
Paul Schulten (1965)
Theo Sijthoff (1937-2006)
Rolf Snoeren (1969)
Riet Spijkers (1970)
Truus Spijkers (1970)
Jan Taminiau (1975)
Hans Ubbink (1961)
Mart Visser (1968)
Edgar Vos (1931-2010)
Theresia Vreugdenhil (1929-2012)
Sheila de Vries (1949)
Daryl van Wouw (1977)

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 24 mei 2014 - 18:04

Linda vanDeventer: Max Heymans,Frank Govers waren topontwerpers maar helaas niet meer onder ons.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 24 mei 2014 - 18:40

Mee eens, het is voor het koningshuis lastig dat veel jonge talentvolle Nederlandse ontwerpers voor een weinig klassieke look gaan: dat zorgt er denk ik voor dat ze het minder snel zullen aanschaffen. Maxima in een Iris van Herpen, dat zou een statement zijn. Ik vind wel dat een Claes iversen en Jan Taminiau een perfecte kruising zijn tussen af en toe zeer experimenteel maar vaak toch heel draagbaar en klassiek. Ik vind dat waanzinnig knap. Viktor en Rolf hebben dat ook, maar ja, Mabel is al hun muze!

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

zaterdag 24 mei 2014 - 17:40

Beste Linda,
Je bent goed op de hoogte!!!
Ik heb één tip ; dé ontwerpster van de toekomst én mega goed voor Maxima;
Ze heeft al de New York fashion week van de laatste keer gedaan en ze heet "Georgine".
Ik heb er het e.e.a. van en het is FENOMINAAL!!! doe ze maar ff googlen en laat ff weten wat je er van vind.

afbeelding van Annetje

Annetje

zaterdag 24 mei 2014 - 18:32

Ik heb ook gekeken, mooi gemaakt, mooie stoffen. Zeer de moeite waard. Ook voor Max. Waar wordt deze kleding verkocht in Nederland?

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

zaterdag 24 mei 2014 - 21:18

Best Annetje,
Leuk dat je dit opvolgt!!
Het wordt nu nog niet verkocht in nederland.
Ik ben bij haar geweest en ze meet je helemaal op en .....................het past!!!!
het is NU nog te betalen maar............. dát duurt niet lang meer .
zullen we over één jaar nog eens mailen!!??
lieve groet maria verbastering van mmiepke LOL

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 24 mei 2014 - 18:21

Beste miepke, dank je wel voor de tip! Leuk om te zien!! persoonlijk doet het me wel een beetje aan Max Mara denken, maar dat vind ik ook prachtig! Het is zeker een prinsessen/koninginwaardig merk!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?