Het is bijna zover: Koningsdag 2020! Een mooi moment om alvast terug te blikken op Máxima's kleding van de afgelopen jaren. 

Voor haar eerste Koningsdag, die werd gevierd in De Rijp en Amstelveen, ging Máxima langs bij modehuis Natan. Samen met ontwerper Edouard Vermeulen koos de koningin voor een aansluitende japon met geplooide mouwtjes en een intrigerende stof. Een bestudering van een close-up maakt duidelijk dat het gaat om zijde met een zilveren glans, dat is versierd met kleine pailetten en kraaltjes in art-decomotief. 

Close-up van de stof:

Na afloop van Koningsdag 2014 heeft Máxima de jurk nog twee keer gedragen. Zoals op de foto's is te zien, hebben we de jurk nu met drie verschillende hoeden gezien. Eenmaal met een turban (Koningsdag 2014), eenmaal met een relevé van parabuntal (Viering 200 jaar Koninkrijk) en eenmaal met een relevé van parasisal (staatsbezoek Australië, rechts). 

Voor Koningsdag 2015 bestelde  Máxima bij NATAN een roze jurk met borduurwerk, die zij combineerde met een wollen cape van Zara. Haar bordeauxrode relevé is een ontwerp van Fabienne Delvigne. 

Een close-up van de stof maakt duidelijk dat de jurk is gemaakt van dupion zijde: een stof gemaakt van de onregelmatige draden van rupsen, die met zijn tweeën zijn ingesponnen. Hierdoor ontstaan een onregelmatige structuur met zogeheten slubs (verdikkingen). Bij de taille heeft de ontwerper ook nog kraaltjes in de kleur van de stof laten aanbrengen. Mooi detail: deze kraaltjes zien we ook weer terug bij de oorstekers. 

Na Koningsdag heeft Máxima de jurk nogmaals gedragen tijdens een bezoek aan Duitsland (rechts).  

De wollen cape van Zara had Máxima al jaren in de kast hangen voor ze hem droeg op Koningsdag 2015. Zo zagen we hem in 2011 al tijdens de Week van het Geld. 

Op Koningsdag 2016 droeg Máxima voor het derde jaar op rij een creatie van Natan. Ditmaal een satijnen rok met een geschilderde bloemenprint, een zijden top met V-uitsnijding aan de achterzijde en een matchend vestje vanwege de kou. Passend bij de Dior-look uit de jaren vijftig combineerde Máxima haar kleding met een hoed met een brede, neerwaartse rand. Tot ergenis van de fotografen.

Wellicht heeft Máxima de kritische geluiden ook opgepikt, want tijdens een streekbezoek in 2017 droeg ze bij de outfit van Natan een praktische pillbox. Probleem opgelost. 

Doordat de temperaturen tijdens het streekbezoek heel wat aangenamer waren, kregen we ook eindelijk het rugdecolleté te zien. Op de foto zie je Máxima praten met mijn dochtertje Lieke, die niet begreep waarom Máxima aan haar hoed zat. "Ze heeft toch zelf een hoed?"

In 2019 dook de outfit opnieuw op met zwarte accessoires: 

Op 27 april 2017  vierde koning Willem-Alexander zijn verjaardag in Tilburg. Voor de gelegenheid liet Máxima een ensemble maken bij Jan Taminiau, die onder de rook van deze stad is opgegroeid. Samen met het Textiellab, dat gevestigd zit in het Tilburgse TextielMuseum, ontwikkelde de ontwerper voor de koningin donkerblauwe chenille (een matte, rauwe stof) en okerkleurige glanskatoen. Door de contrasterende stoffen te verwerken tot één mantel, ontstond er een kledingstuk met een intrigerend kleur- en structuurverloop. Intrigerend is ook de japon die Máxima onder de mantel droeg. Tegen Omroep Brabant vertelde Taminiau destijds meer over zijn ontwerp: “De basis is blauw, waarop we metalen kettinkjes hebben geborduurd om het gewicht van de rok zo te laten zijn, dat hij altijd mooi blijft hangen. Op de stof hebben we ook ribbandjes gesmockt, en die weer in een degradé aangebracht naar de taille en dan weer omhoog naar de schouder, zodat het hoofd uiteindelijk altijd mooi uit blijft komen. (…) De creatie voor Máxima was zo speciaal omdat het decor voor mij zo vertrouwd was. In Tilburg had ik mijn eerste atelier en nu mocht ik voor dit ensemble van mantel en japon opnieuw samenwerken met het TextielMuseum. Dat maakte het full circle voor mij. Extra trots ben ik dan ook. Op Máxima en op Tilburg."

Close-up van de stof:

Na Koningsdag heeft Máxima het ensemble nog eenmaal gedragen in China (rechts).....

.....en eenmaal in Duitsland. 

In 2018 bezocht de koninklijke familie net als op Koninginnedag 2004 Groningen. Als knipoog naar veertien jaar terug, liet Máxima haar rode baret van Koninginnedag 2004 vermaken voor een nieuwe ronde. Bij het hoedje droeg ze een rode mantel à la de jaren '50 en een tule japon met rood borduurwerk. 

Vorig jaar koos de koningin voor de vijfde keer een Koningsdaglook uit bij Natan. Dit keer een linnen culotte en een dito top met oranje accenten. De schuine hoed komt van Fabienne Delvigne. 

Het koninklijk bezoek van Koningsdag 2020 gaat niet door vanwege het coronavirus, maar ik heb opgevangen dat we maandag toch wat gaan zien van het koninklijk gezin. Kom op Koningsdag dus gerust langs om wat oranjesfeer op te pikken, en vergeet de tompoucen niet als je binnenkort boodschappen gaat doen! 

Foto's met dank aan PPE.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Ansje

Ansje

zaterdag 25 apr 2020 - 10:19

ik vind de aqua jurk en de roze jurk wel erg mooi. Ook de jurk met de rode mantel vind ik erg mooi.
Maxima zal toch ook wel eens kijken wat handig is qua weer, dus ik begrijp de capejas van Taminiau wel. Lekker warm. :)
Het is alleen somber. Maar je ziet wel aan alle outfits dat ze er aandacht aanbesteedt. Er is over nagedacht.
Ik had vorig jaar echt medelijden met haar dat het zo koud was en dat ze daar in zo'n zomers combinatie liep. Ik vond de outfit leuk met de oranje accenten, alleen veel te koud.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

vrijdag 24 apr 2020 - 23:27

Nog iets dat opvalt, Josine je wilt het nooit over underwear hebben dus als je dit verwijdert alle begrip. Op die leuke foto met Lieke zie je wat contouren van de achterkant door het shirt heen. Het lijkt toch wel speciale underwear met een verlaagd middenstukje waardoor er geen sluiting o.i.d. door dat knoop en splitje gezien kan worden. Ook puzzelen die 2 regelgespjes wat, ergens moet het uitkomen op een zeer smal schouderstukje alwaar ws wel een lusje zit om te voorkomen dat een bandje zichtbaar wordt. Omtrent dat schouderstukje valt nog op dat het shirt voor aangeknipte mouwen heeft en achter een ingestikte mouw, dat is technisch nogal een een ingewikkeld klusje. Dus als Natan die underwear erbij levert dan neemt mijn respect voor de techniek hier wel toe.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

vrijdag 24 apr 2020 - 23:17

Alles al wel zo’n beetje gezegd. Die plastic schoenen vielen mij nu ook extra op. Ze draagt ze ook wel veel in het buitenland op onregelmatige straatjes e.d.. Zag nu ook voor het eerst dat aan beide zijden zo’n stukje plastic zit. Zou Natan een vorm van de voet van Maxima hebben laten maken in plastic, deze op voorraad hebben en daar dan een wat eenvoudige in kleur passende weinig knellende schoen omheen draperen? Zal haar vast (afgezien van het materiaal) beter bevallen dan de mooie hofschoenen die ze heeft.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 24 apr 2020 - 21:41

Met stip op 1: de zeegroene jurk uit 2014. Alles klopt, de kleur, de pasvorm, zelfs WA zn stropdas.
En mijn nummer 2: de roze jurk uit 2015. Zo’n model staat haar gewoon goed. Minpuntje was de te felle lippenstift.
Het dieptepunt voor mij was de donkerblauwe lange mantel, vreselijk, wat een somber gewaad. Paste totaal niet bij Maxima.
Alle andere outfits zijn gewoon niet mijn ding.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 24 apr 2020 - 21:06

Ik ben benieuwd wat de koningin deze koningsdag/woningsdag draagt, vast geen huispak van Roy Donders. Toch zou ik het leuk vinden als ze dutch design draagt, al vind ik uit dit rijtje de creatie van Jan Taminiau het minst. Ik ben ook erg benieuwd naar haar kapsel, zou een van haar dochters dat dit keer doen? Alhoewel; Eva Jinek en andere dames worden ook nog steeds in de visagie gezet, schijnbaar essentieel beroep. Misschien profiteert Maxima daar ook van.

afbeelding van Marie...

Marie...

vrijdag 24 apr 2020 - 18:27

Ik vind de tweede outfit het leukst, die van 2018 het minste. Maar eigenlijk allemaal wel ok. Alleen heeft ze op koningsdag vrijwel altijd van die verschrikkelijke schoenen met zo'n stuk plastic aan. Ik vind dat toch zo armoedig en lelijk staan.

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 24 apr 2020 - 17:05

2014: Het mooiste dat ze heeft gedragen op koningsdag. Misschien zelfs wel ooit wat mij betreft.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 24 apr 2020 - 16:18

Vind alleen die roze jurk leuk met hoed (maar zonder de cape) en de Art Deco jurkZ
De rest echt afschuwelijk

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 24 apr 2020 - 14:01

Ik kan mij prima vinden in de keuzes van de koningin. Niet alles vind ik overigens even mooi , maar vooral de jaren 2014, 2016 en 2019 vind ik erg mooi. JT vind ik minder (te somber, te statig op de een of andere manier), ook de kleding met de rode baret vind ik niet bijzonder mooi.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 24 apr 2020 - 13:40

2014 was heel mooi. En topper is de knalroze outfit.
Ik begrijp nooit dat ze geen twee outfits hebben hangen. 27 of 30 april kan het weer alle kanten op. Máxima's outfit vorig jaar was veel te koud. En hoe vaak hebben we de prinsesjes niet in de camelkleurige capejes gezien? Waarom altijd denken dat t mooi warm weer is? Gewoon kiezen voor een outfit met een bijpassende jas? Datzelfde geldt voor Laurentien. En voor de Van Vollenhoven prinsessen, soms duikt er dan een saaie oudere regenjas halverwege op.

Superjammer dat we dat dit jaar allemaal gaan missen. Ook ons commentaar...

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

vrijdag 24 apr 2020 - 20:54

Voorál ons commentaar hahaha

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 24 apr 2020 - 22:27

..maar ...we gaan wel wat zien: "De Koning zal rond 10.00 uur een korte boodschap uitspreken. Om 16.00 uur sluit de Koning Koningsdag af door het glas te heffen tijdens de Nationale Toost"

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 24 apr 2020 - 12:04

PS. De zoom in de blauwe cape van JT is ook niet al best, daar had wel even een pers-boutje overheen gemogen.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 24 apr 2020 - 10:46

Ben ik geheel met u eens @Jens, ik vind de Koningdagslooks van de koningin ook niets. Ik vind zelfs sommige creaties erg ouwelijk overkomen, zoals de sombere blauwe cape van JT, vind ik persoonlijk iets voor prinses Beatrix, daarentegen vind ik het pakje met de gulotte en de oranje accenten meer iets voor prinses Amalia, het rode geheel met de rode barret was teveel rood daarbij vond ik het haar, en dan met name die lok, verschrikkelijk zitten. Daarbij komt, maar dat weten de meesten van jullie inmiddels wel ;-) ... ben ik geen fan van Natan! Hoe leuk bedacht soms of hoe mooi de stoffen ook zijn gekozen (ook zeker niet altijd, veelal kreuk en teveel glans) maakt het slecht zitten van een jurk, te krap, te kort, trekkend, niet op-elkaar aansluitende naden, lelijk hangende ingezette zomen, het er allemaal niet beter op. Ik bezie dan ook de accesoires die Natan aanbrengt zoals het bosje peterselie op de schouder (de groene mouwloze top) of zoals hierboven een overbodige ´oorbel´ zoals ook werd genoemd in de zij, als een aangebrachte afleiding van de rest wat slordig inelkaar is gezet.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 24 apr 2020 - 09:34

Wellicht ben ik de enige, maar ik ben geen fan van haar Koningsdagkeuzes. Geef mij maar de japonnen van Prinsjesdag. Op de een of andere manier vind ik ze allen niet passen bij Máxima of bij de gelegenheid.
De Taminiau uit 2017 was prachtig gemaakt maar als de Koningin langsloopt in een donkerblauwe jas en dito maandverband op haar hoofd (de jurk is bijna niet te zien) dan denk je niet meteen: whow wat een feest. De bruine onderkant van de jas geeft ook weinig fleur. Dus een prachtige combinatie maar niet voor deze gelegenheid.
De Dior look vind ik nooit een goed idee en zeker niet voor Máxima. Deze look hoort in de vorige eeuw en daar zouden we hem moeten laten.
De roze mevrouwenjurk is zeer geschikt voor Mathilde, de oorbel op de heup maakt het geheel er niet beter op.
De rode outfit met baret is al een stuk stoerder, meer Máxima en lekker opvallend.
Het jurkje uit 2014 zal me altijd bijblijven: ze waren zo trots en blij. Door de geborduurde stof een hele geslaagde, opvallende en toch eenvoudige uitstraling.
En ik had het zelf niet verwacht, maar de culotte van vorig jaar staat bij mij op nummer één. Gedurfd, anders, fleurig door de applicatie. Geheel Máxima en leuk om naar te kijken voor al die koukleumende mensen langs de hekken.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

vrijdag 24 apr 2020 - 00:08

....blijf erbij, een rood 'vestje' past niet op Koningsdag en staat kleinburgerlijk. Vestjes kunnen thuis op de bank en niet in het
openbaar, gedragen door de koningin. Tegen de kou doet het de elegante cape veel beter en staat 'koninklijker'. Beetje jammer van de blijkbaar snel kreukende stoffen, die het prachtige handwerk beetje verdringen en de lelijke zoom in de cape-mantel van Taminiau. Om over de onzeggelijke culotte met clowneske top maar niet te spreken. Maar onze Koningin kan alles dragen vinden velen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 23 apr 2020 - 21:34

Op de rode outfit na vind ik eigenlijk alle outfits moois. Toppers het art Deco jurkje, de knalroze jurk met Zara cape en de creatie van Jan Taminiau!
Zou leuk zijn als we hen maandag te zien krijgen, maar voor mij staat die dag vooral in het teken van de verjaardag mijn vader die nu al een aantal jaar helaas niet meer bij ons is....

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 23 apr 2020 - 20:53

Heel veel mooie Koningsdag outfits komen voorbij.
Mijn speciale aandacht gaan uit naar de blauwe jurk (vind ik geweldig en is een van mijn favorieten) en de set van Tamineau, ik houd van zijn vakwerk.

afbeelding van Petra_68

Petra_68

donderdag 23 apr 2020 - 20:51

Het zeegroene jurkje uit 2014 blijft favoriet. Als tweede de gebloemde rok met de roze twinset. De rode jurk die Máxima in Groningen droeg is ook mooi. Ronduit teleurstellend is de jurk met cape van Jan Taminiau. Erg donker van kleur en totaal niet passend bij de vrolijke ongedwongen sfeer van Koningsdag.

afbeelding van Petra_68

Petra_68

donderdag 23 apr 2020 - 20:51

Het zeegroene jurkje uit 2014 blijft favoriet. Als tweede de gebloemde rok met de roze twinset. De rode jurk die Máxima in Groningen droeg is ook mooi. Ronduit teleurstellend is de jurk met cape van Jan Taminiau. Erg donker van kleur en totaal niet passend bij de vrolijke ongedwongen sfeer van Koningsdag.

afbeelding van Maria04

Maria04

donderdag 23 apr 2020 - 20:48

De outfit van 2016 vind ik de mooiste. Vrolijk, feestelijk, speels daar hou ik van.

afbeelding van Assepoester

Assepoester

donderdag 23 apr 2020 - 20:22

Oh wat geweldig, Merel, je bent terug. Wat hebben we jou zo gemist!!
De comeback van Merel had ik zo nodig in deze moeilijke tijd. En ik word gelijk al helemaal blij met je reactie, Merel.
Ik vind alleen de "Dior" look mooi en de outfit van 2105, als Pink Lady. Ik heb wel eens gelezen dat de clutch van 2015 peperduur is en van pijlstaartrog is gemaakt. De outfit van 2019 heb ik nooit mooi gevonden, alleen heel praktisch.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 23 apr 2020 - 19:34

2014 en 2015 het mooist. De jurk van 2018 is ook erg mooi.

afbeelding van xlong

xlong

donderdag 03 mei 2018 - 22:22

De wijde bloemenrok met roze twin-set vind ik zo geweldig. Steps had een rok die er wel wat weg van had, wijde rok, witte ondergrond en grote blauwe bloemen. Een dergelijk model staat me helaas niet, anders had ik het wel geweten.
Ik hou van die 50 jaren look.

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

donderdag 23 apr 2020 - 19:37

Ik ook, geweldig mooi die jaren 50 stijl. Echt de mooiste koningsdag outfit (vind ik dan).

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 30 apr 2018 - 06:40

Koningsdag 2014,2015 en 2016 vond ik geweldig. 2017 ook mooi, maar iets minder. Fellere kleuren staan Maxima wat beter. Ach, die Lieke, prachtige foto, Josine! Jij zelf kleurde perfect bij Maxima. Hadden jullie dat afgesproken samen? Haha...

afbeelding van Stijl

Stijl

zondag 29 apr 2018 - 23:38

Het blauwe jurkje en de zijden roze jurk strijden bij mij om de eer: vind ze beide erg mooi. De roze wat “ mevrouweriger”, maar dat kan geen kwaad.
Jan T. is meer een ontwerper van bijzondere stoffen voor mij, eerder dan een couturier.

( Het vestje van Lieke komt me ook bekend voor; geleend van de majesteit?!)

afbeelding van Merel

Merel

zondag 29 apr 2018 - 17:15

Absoluut de JT outfit. Want fantastisch (camel-navy, degrade en geborduurde kettinkjes, ik bedoel, doe dat maar eens beter). De andere outfits zijn nogal ‘moeder van de bruid’, al vind ik de stof van jaar 1 en de kleur van jaar 2 en de hoed van jaar 3 heel mooi. Oorbellen van de kraaltjes op je jurk laten maken is echt helemaal nooit een goed idee, en als je een juwelenkluis ter grootte van een wijnkelder hebt (en een wijnkelder ter grootte van een olympisch zwembad, maar dat terzijde) onbegrijpelijk.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 24 apr 2020 - 08:04

Ik denk echt dat jij “DÉ” Merel bent.
Wie anders zou het hebben over een “ juwelenkluis ter grootte van een wijnkelder” en een “ wijnkelder ter grootte van een olympisch zwembad” ;-))

Ik hoop weer vaak te mogen genieten van je met humor doorspekt commentaar.

afbeelding van Marjet

Marjet

vrijdag 24 apr 2020 - 08:15

Wie weet dat ze weer eens gaat reageren, zou leuk zijn! Bovenstaande berichtje is helaas van 2018 ;)

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

donderdag 23 apr 2020 - 19:38

Merel, ben jij DE Merel? Ben je weer terug?

afbeelding van Mary

Mary

zondag 29 apr 2018 - 11:30

Koningsdag 2014... wat mij betreft de mooiste van de 1e 4!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 28 apr 2018 - 22:27

De jaren overzien, inclusief 2018, vind ik de knalroze jurk het allermooist! En als 2e dat zeeblauwe jurkje.
De andere outfits zijn zeker ook goed, maar deze springen er uit.
Er mag ook wel een keer iets groens, of oranje?

En ik hoop volgend jaar dat de prinsesjes lekker nieuwe outfits aanschaffen, geen hergebruik van hun moeder en ook niet van hun oudere zussen. Het experiment van gisteren was geinig, maar één keer is mooi genoeg.

afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 29 apr 2018 - 12:15

Helemaal mee eens wat betreft je opmerking over de kleding voor de prinsesjes.
De eerste Koningsdag japon van Máxima is voor mij het mooist; ik vind het zelf één van de mooiste outfits die ze heeft, waarbij alles klopt en het staat haar gewoon heel mooi.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 apr 2018 - 19:11

Haha, die Lieke! Geweldig!

Ik vind toch alle Koningsdag outfits van Natan geweldig mooi! Hier is echt werk aan besteed. En ze zijn fleuriger en vrolijker dat de Jan Taminiau outfit van vorig jaar. Al ben ik normaal gesproken meer fan van Taminiau dan van Natan. Maar het kan natuurlijk zijn dat er toen bewust voor wat soberder kleding gekozen is, omdat Maxima alle aandacht naar hem wilde laten uitgaan ivm zijn 50e verjaardag.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zaterdag 28 apr 2018 - 15:54

De jurk in Amstelveen. Die blijft het mooiste. Prachtige kleur voor haar en wat een goed zittend jurkje. Chapeau Máxima!!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 27 apr 2018 - 16:32

Voor mijn blijft het zeeblauwe jurkje dat ze in Amstelveen droeg het mooiste. Mooie kleur en prachtig paillettenwerk.
De Taminiau outfit is ook geweldig, maar doel het donkerblauw wat zwaar. Ook de roze Natan outfit van 2015 is erg mooi.

afbeelding van Misselise

Misselise

vrijdag 27 apr 2018 - 14:43

Kleine correctie in je bericht: het is dupion zijde en niet dupio :)

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 27 apr 2018 - 12:39

2016 het twinset vind ik het mooist , 2014 komt op de tweede plaats

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 27 apr 2018 - 10:39

Ik bedoel, twinset.

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 27 apr 2018 - 10:30

Ik vind de gebloemde hoed met top en hoed de mooiste out fit. Dit droeg je inderdaad in die periode, wijde rok en shirt. En de hoed van je dochter, Josine.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 28 apr 2018 - 16:41

Hahaha, 2 euro bij de Ikea ;)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 27 apr 2018 - 07:29

Voor mij blijft de eerste de allerbeste. Ook al hou ik op zich helemaal niet van die "donut"! Een prachtig, feestelijk, bijzonder, goed passend jurkje. Van de andere verschijningen vind ik de hoed van Australië het mooiste, maar daar vind ik het gouden dunne riempje en de gouden schoenen weer iets minder.

Het felroze jurkje van 2015 is ook erg feestelijk. Misschien iets te in het oog springend. Wel fantastisch gecombineerd met de bordeau-rode cape. Zonder cape misschien iets te glimmend, strak, kort, gekreukt, opvallend? Alles bij elkaar is het echt wel een mooie look, maar toch is er iets "off". Zelfs de lippenstift komt soms een beetje clownesk over.

De vintage-look van 2016 lijkt me in ieder geval heel wat comfortabeler zitten! Prima geheel. Ik hou alleen niet van een uitgesneden rug voor een dag-outfit, en ik ben het helemaal met de fotografen eens wat betreft haar hoed!

Jan Taminiau staat uiteraard garant voor bijzondere kleding, maar ik vind het een erg winterse look. Ben nooit echt overtuigd geweest van de jas. Zo lang, zo wijd. Het lijkt mij ook alsof je onder zo'n "cape" beter niet van die lange, wijde mouwen kunt dragen. Beter wat nauw-gesloten mouwen? Ik zou graag eens een goede foto willen zien va het jurkje alleen, want ik denk dat ik dat wel mooi zou vinden. Ik hou ook niet van het haarstukje...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?