Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen van 23 tot en met 25 mei 2018 op uitnodiging van Hunne Koninklijke Hoogheden de Groothertog en Groothertogin van het Groothertogdom Luxemburg een staatsbezoek aan Luxemburg. Zij worden vergezeld door minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken. Gelijktijdig vindt onder leiding van staatssecretaris Stientje van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat een economisch programma plaats over duurzame en circulaire economie.

De band tussen Nederland en Luxemburg gaat ver terug en kenmerkt zich door een historische vriendschap en een hechte politieke en economische samenwerking in de Benelux, Europese Unie, de NAVO en de Verenigde Naties. Dit jaar is het zestig jaar geleden dat de Benelux Economische Unie werd opgericht waardoor de samenwerking tussen Nederland, Luxemburg en België werd verbreed en verstevigd. De Benelux fungeert sindsdien als proeftuin voor Europese samenwerking.

De derde en laatste dag van het staatsbezoek brengen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima een bezoek aan de bedrijven Neobuild en CFL Multimodal in Bettembourg. Neobuild is gericht op het zoeken naar en faciliteren van innovatieve oplossingen om duurzaam en circulair te bouwen. Bedrijven uit de bouwbranche kunnen hier nieuwe bouwtechnieken, materialen en producten langdurig testen en demonstreren.

Vervolgens bezoekt het Koninklijk Paar CFL Multimodal, een multimodale transportprovider en logistieke operator in Luxemburg. Vanwege de gunstige geografische ligging vormt CFL Multimodal een Europees logistiek centrum voor de overslag van containers. Op locatie bekijken de Koning en Koningin innovatieve technieken die worden gebruikt om de overslag van containers tussen spoor en weg veilig en efficiënt te laten verlopen.

Afsluitend vindt in de Nederlandse residentie in Luxemburg een ontvangst voor de Nederlandse Gemeenschap plaats. Het Koninklijk Paar ontmoet daar in Luxemburg wonende en werkende Nederlanders.

Het staatsbezoek eindigt rond het middaguur met een afscheidsceremonie bij het Groothertogelijk Paleis.

Outfit: het duurde even, maar Máxima's kanten deux-pièces van Valentino is na 7 jaar eindelijk weer in beeld gekomen. Máxima droeg het eerder tijdens het huwelijk van prins William en hertogin Catherine in april 2011. 

Máxima tijdens het huwelijk in 2011:


Foto: PPE

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 25 mei 2018 - 09:14

Ik volg vandaag een cursus, dus misschien volgen de beelden later. Excuses!

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

vrijdag 25 mei 2018 - 09:47

Toch gelukt Josine!

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 25 mei 2018 - 10:04

Mooi pakje, maar de top zit te strak.
Toch vind ik het met de bruine hoed en bruine schoenen geen kleur voor de lente, veel te winters.

Behoorlijk mistig daar trouwens op dat moment.

afbeelding van Marianna

Marianna

vrijdag 25 mei 2018 - 10:36

De top trekt inderdaad, maar de hoed erbij vind ik eigenlijk wel mooi, hij is gemaakt van niet al te dik materiaal want ik zie het dak van de auto er doorheen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 25 mei 2018 - 10:27

Mooi!!! Echt koninginne-materiaal!

Dit keer met de accessoires mooier dan toen in Londen. (altijd wat ouwelijk gevonden, met het kapsel en hoofddeksel). Ook schoenen nu mooier. Wat zijn die Gianvito Rossi pumps toch toppers.

Ik vind de cognac-kleur er erg mooi bij staan. Wie verzint toch zo'n combinatie? Dat doet ze toch wel ERG goed.

De top lijkt wel iets te wijken (was dat in Londen ook zo?), dat is een (heel) klein minpuntje.

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 25 mei 2018 - 12:37

Helemaal met jou eens Royal Ellen! Beter kan ik het niet verwoorden. Ik vind het ook altijd heel bijzonder om te zien hoe ze kleuren combineert. Dat vind ik leuk.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 25 mei 2018 - 13:09

Dat is toch totaal niet moeilijk te verzinnen om bij dit pakje bruine/cognackleurige schoenen en hoed te dragen? Dat zou iedereen doen, hier kunnen niet zo veel andere kleuren bij die echt goed zouden staan.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 25 mei 2018 - 13:13

Mosgroen, aubergine, nachtblauw, oudroze.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 25 mei 2018 - 13:51

Jens ja die kleuren zouden veel mooier zijn en niet zo saai

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 25 mei 2018 - 13:52

Aubergine en oudroze valt ook een beetje in diezelfde kleurtrant als bruin.
Groen en blauw, nou nee lijkt me niet staan.

Maar, waar het me meer om gaat, ik lees hier wel vaker dingen als, Ohw wat geweldig dat ze dat bedacht heeft, of, nou dat zal haar styliste bedacht hebben zo mooi als het is, terwijl het dan dingen zijn, combinaties, die we allemaal zouden doen en doen, en waar niemand een styliste voor nodig heeft.
Het komt dan over of Maxima zo bijzonder is, of haar styliste, en wij blijkbaar allemaal in vodden lopen omdat wij niet zo “geweldig” zijn en ons niet kunnen kleden.

Trouwens, over stylisten gesproken, ook stylistes(n) zijn niet altijd geweldig hoor, ook die doen dingen waar je kromme tenen van krijgt.
Deze week bijvoorbeeld in dat programma van Fred van Leer, die ging een mevrouw “helpen”. Het was een wat kleinere dame, en wat doet hij? Hij (hou me ten goede over hoe het er precies uitzag) trekt haar een top aan die over haar broek valt, andere kleur broek die boven haar enkels viel en andere kleuren laarsjes.
Het zag er niet uit! Die mevrouw haar figuur bestond nu uit 3 gedeeltes en ze leek nog kleiner dan ze al was!
Het eerste wat je leert als je wat kleiner bent is om te zorgen dat je kleding in 1 lijn loopt, bijvoorbeeld een lange broek, echt lang tot bijna over je schoenen maakt je langer.
Toen lieten ze de voor en na zien en die mevrouw had zelf wel een goede lange broek aan waardoor ze niet kleiner leek dan ze was....
Dus wat mij betreft, hij een stylist?? Mijn neus! De meeste mensen doen het zelf beter.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 25 mei 2018 - 15:13

Please op deze site niet de naam Fred van Leer noemen, verre van houden aub....

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 25 mei 2018 - 15:40

Heeft allemaal te maken met commercie,gesponsorde kleding, dan maakt het niet uit bij wie je wat aantrekt als het maar van de sponsor is

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 25 mei 2018 - 15:47

Zélfs als het om gesponsorde kleding gaat dan kan je er iets moois en goeds van maken en iets uitzoeken wat bij die persoon past. Daarom zeg ik, hij is de naam stylist niet waardig, was me al eerder in dat programma opgevallen dat hij er nauwelijks wat van bakt.

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 25 mei 2018 - 18:05

En wat, Lina, als lezers/reageerders iets van Máxima geweldig vinden. Dan mag dat toch geschreven worden?
En ik snap niet dat dan overkomt alsof wij in vodden lopen.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 25 mei 2018 - 18:22

Wat ik persoonlijke vaak zo overdreven vind hoe enthousiast er dan gereageerd wordt als ze, als voorbeeld hier dicht bij, een bruine hoed en bruine schoenen bij een bruine jurk draagt. Dan komen er reacties van, ohwww wat knap van haar, daar zou ik nooit opgekomen zijn, of, nou die heeft vast een goeie stylist dat zouden wij niet bedacht hebben.
Dát komt op mij dan een beetje over alsof er bedoeld wordt dat “wij” dan met een “pimpelpaarse jurk met gele hoed en rode schoenen” zouden lopen omdat “wij” niet weten/snappen welke kleuren bij elkaar zouden passen omdat “wij” geen gevoel voor mode zouden hebben.
Ik persoonlijk vind dus dat Maxima te vaak overdreven opgehemeld en geadoreerd wordt.

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 25 mei 2018 - 21:53

Dag Lina,

Je mag natuurlijk vinden wat je vindt. Ik zou het alleen fijn vinden dat anderen dat ook mogen zonder dat jij er een oordeel over hebt.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 26 mei 2018 - 23:19

Mooi pakje en mooie combi met hoed en schoenen. Maar de top gaapt behoorlijk (veuls te strak bij de knoopjes) zoals we dat hier noemen....

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 25 mei 2018 - 12:29

Ik vraag me af of het te strak is: het lijkt alsof het wat wijkt omdat het ofwel wat door het riempje wordt opgestuwd ofwel doordat Maxima niet helemaal rechtop staat?

Ik vind het verder een beeldig geheel, mooi naturel zonder saai te zijn. En die schoenen inderdaad: zo prachtig. Wou dat ik ze had ;-)

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 25 mei 2018 - 18:25

Hoe mooi een outfit ook is, als het niet goed past of goed zit (zoals hier) dan is de sjeu er gewoon af. voor mij.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 25 mei 2018 - 10:42

Vraag: hoe zet je de Nederlandse mode op de kaart? Antwoord: door 2 keer Natan (Belgisch), 2 keer Valentino (Italiaans) 1 keer Taminiau (Nederlands) te dragen. Niet dus...
En welke outfit sprong er als beste uit? Wat mij betreft die ene Nederlandse!

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

vrijdag 25 mei 2018 - 13:09

Smaken verschillen, zullen we maar zeggen.
En dan vraag ik mij ook af of de pakken van de koning van Nederlandse makelij zijn? En worden er in Nederland geen stropdassen gemaakt?

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 25 mei 2018 - 11:02

Hier heb ik heel lang naar uitgekeken. Ik was er toen helemaal weg van.
Ik vind deze hoed er nog mooier bij staan. Ook de kleur van de assesoires vind ik mooier.
Maar helaas de top is te strak en daardoor valt het een beetje tegen.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 25 mei 2018 - 11:03

Wat prachtig is dit toch!!! Ik ben fan van deze set. Helaas te strak, dat staat niet verzorgd. Maar wat een prachtige set!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 25 mei 2018 - 11:11

Prachtig set! Al zo lang op gewacht deze eens een keer terug te zien! Mooi gecombineerd met deze hoed en pumps. En het haar weer vast, fijn! Ik denk dat Maxima het tijdens dit staatsbezoek heel goed gedaan heeft.
MT ziet er ook schitterend uit! Dat mag ook gezegd worden.

afbeelding van Snijders

Snijders

vrijdag 25 mei 2018 - 11:28

Mooie set. Fijn dat Maxima mooie kleding herdraagt, ook al is het dan pas na 7 jaar.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 25 mei 2018 - 11:21

Eindelijk draagt ze dit pakje nog eens! Driewerf hoera!

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 25 mei 2018 - 11:23

De beste dagoutfit van de drie. Al zit de bovenkant niet mooi, vind ik handschoenen onnodig en hou ik persoonlijk niet van dit soort tinten, dit is verzorgd en koninginnerig zonder te overdrijven.

afbeelding van Michel87

Michel87

vrijdag 25 mei 2018 - 11:38

Ze ziet er prachtig uit!

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 25 mei 2018 - 11:42

Wat is koninginnestof.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 25 mei 2018 - 11:45

Wat leuk dat ze deze mooie outfit weer herdraagt. Geslaagde keuze als afsluiter van het staatsbezoek. Deze hoe en schoenen staan er super bij.
Hoe leuk dat er dit bezoek voor veel herdragen van kleding is gekozen door Máxima en Maria Theresa!

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

vrijdag 25 mei 2018 - 12:01

Ontzettend mooie set. Wel raar dat het topje trekt, lijkt me een underwear probleempje. De rok zit namelijk nu ruimer dan eerder. Accessoires vind ik ook leuker en pittiger dan bij de eerste keer.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 25 mei 2018 - 12:08

Óf ze heeft grotere borsten gekregen, dat gebeurt bij het ouder worden ;)

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 25 mei 2018 - 13:44

Prachtig pakje! wel een tja niet mooie kleur. Maar heeeeeeeel snel doorschuiven naar Alexia of Ariane, hij is gekrompen in de was, dat is overduidelijk.

afbeelding van Snijders

Snijders

vrijdag 25 mei 2018 - 13:53

Ik denk niet dat zo'n prachtig pakje gewassen wordt. Eerder iets voor de stomerij lijkt me.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 25 mei 2018 - 14:15

Dat snap ik ook, maar vond het aardiger klinken dan: “veel te klein geworden voor Maxima dit past ze niet meer”

afbeelding van Petra_68

Petra_68

vrijdag 25 mei 2018 - 13:52

Dit is een mooie set! De top trekt inderdaad iets maar ik vind het haar prachtig staan. Ook de accessoires zijn goed gekozen mooier dan in Engeland.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 25 mei 2018 - 14:25

Op de een of andere manier "past" deze outfit. Onze koningin niet meer.
Misschien inderdaad iets voor de jongere garde...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 25 mei 2018 - 14:57

Ik heb even gekeken naar de andere foto's of het bovenstuk daar ook wat krap zit. Dat valt mee
https://robinutrecht.photoshelter.com/gallery-image/STAATBEZOEK-LUXEMBUR...
Ik vind deze outfit met hoed en schoenen heel goed gekozen, beter dan in Londen, daar vond ik het geheel wat flets overkomen.
Ja, ook ik vind haar supergoed, ik denk dat ze dat zelf bedenkt, in die kleuren combineren. En elke keer probeer ik ze te onthouden...maar dat lukt mij niet eens...laat staan ze toepassen.
Het valt mij op dat MT deze ochtend in twee outfits op de foto's staat. Even omgekleed?
Mooie outfit op de foto boven aan onze blog.
En ik heb de Luxemburgse kranten er op na geslagen en geen melding dat de NL koningin Belgische kleding promoot (geintje)
Ik vind dat ze er goed heeft uitgezien dit staatsbezoek (gisteren overdag was een dipje...). En geinig dat ze eindigt met een kleur waar ze meestal mee start.
Benieuwd naar de Baltische Staten reis. Leuk dat ze ons zo bezighoudt.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 25 mei 2018 - 15:16

ja ook die van Londen?
ik denk daar toch wat frisser...MT ook met sjaal.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 25 mei 2018 - 17:12

Ongelooflijk dat ze dit kan laten gebeuren. Ik heb nog nooit een royal gezien die gekrompen kleding aantrekt!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 25 mei 2018 - 17:27

Ja dames, ik ben het helaas met jullie eens. Ze heeft dus geen stylist dat blijkt, die zouden Maxima er nooit zo bij laten lopen., alleen met gala avondjurken kan je zien dat het mensen met goede smaak betreft en uiterst goede couturiers zijn die haar dan kleden. Maar dan moet het wel op maat gemaakt zijn voor haar, en nee niet door ene huize Natan.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 25 mei 2018 - 18:29

Onnodig hoofdlettergebruik is niet toegestaan, zie de regels:

Daarom heb ik de hoofdletterwoorden aangepast naar gewone woorden.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 25 mei 2018 - 20:47

oeps....

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 25 mei 2018 - 14:58

Als ik afga op de foto hierboven lijkt de bovenkant van de jurk nogal verfrommeld. Op zich is het een prachtige jurk, heel vrouwelijk. Toch had ik ook hier (mijn mode-gevoel stamt kennelijk uit 1920) zo graag een lángere jurk gezien. Tot de enkels of zo, dat lijkt me nou zó waanzinnig mooi. Maar goed, de mode is rond de knie. De hoed staat op zich wel, maar het kleine hoedje van de vorige keer vond ik nog wel zo mooi passen. De schoenen hadden in een andere kleur gemoeten, deze vind ik niet passen.

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 25 mei 2018 - 15:09

De top is te klein. Ik vind de halslijn ook niet mooi staan. Nee, ook niet naar de jongere garde, daar zijn ze nog veel te jong voor dit is voor na je 30e. En waarom een hoed en handschoenen als je gastvrouw dat ook niet heeft. Of probeert ze zweethanden te verbergen, maar dat kan ik me ook niet voorstellen.

Het is een aardig plaatje, haar zit goed, kenmerkende releve op, alles matched maar net niet voor mij.

Maar MT die is werkelijk weer beeldschoon gekleed, wat een fleurigheid op zo'n grijs moment.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 25 mei 2018 - 15:45

De eeuwige handschoenen van Maxima: Wellicht heeft de majesteit smetvrees?! Dat is echt het allerenigste wat ik kan bedenken, ik zie bijna geen een andere royal die bij elke gelegenheid handschoenen aantrekt.

Als ik iemand in de zomer zie lopen met handschoenen vind ik dat meteen verdacht :-))

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

vrijdag 25 mei 2018 - 15:59

Precies 2 oude koninginen: overal maar handschoenen bij; zo ontzettend niet meer van deze tijd vind ik personlijk, of je moet zwaar exceem of smetvrees hebben. heel soms bij een gala jurk en dan mooie lange ( moet wel pasen bij het model) tot aan de ellebigen of zo. Dat kan nog weleens chique ogen.

Pagina's

© 2019 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?