Wat geef je iemand die alles al heeft? Horloges, manchetknopen, een mooie boot: koning Willem-Alexander heeft op materieel vlak alles wat zijn hart begeert. Daarom gingen Máxima, Amalia, Alexia en Ariane begin vorig jaar langs bij Erwin Olaf voor een fotoserie. Het leverde een origineel cadeau op, waar wij ook van mee mochten genieten. En onlangs kregen we onverwachts ook nog een toegift: een extra foto van koningin Máxima. Zie hieronder het resultaat. 

De eerdere foto die was vrijgegeven: 

Afbeeldingsresultaat voor erwin olaf site:modekoninginmaxima.nl

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Carlaz

Carlaz

zaterdag 04 aug 2018 - 21:40

Ik vind het een mooie foto. Krachtig. Vooral de ogen spreken.
Niets mis met een beetje glamour. Ook dat hoort, vind ik, een beetje bij het koningschap.

En waarom deze foto alsnog is vrijgegeven?
Misschien vonden ze het een beetje wringen dat-ie op de voorpagina van een buitenlands blad kwam te staan, terwijl-ie in Nederland 'onzichtbaar' bleef.

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

vrijdag 03 aug 2018 - 21:55

Deze foto had ze wat mij betreft voor zichzelf moeten houden. Ik houd sowieso niet zo van die prive-foto`s. Zij en W.A, zijn koning en koningin, die rol hebben ze in het land. Daar wil ik dan graag foto`s van zien. Natuurlijk zijn ze daarnaast ook gewoon mens, zoals ieder ander.....Of krijgen we ook nog foto`s in badpak straks?
Ik vind het eerlijk gezegd ook een beetje raar.....ze hameren altijd zo op die prive-momenten, en dat begrijp ik. Dan kun je dit eigenlijk ook alleen maar als verregaande ijdelheid kwalificeren........

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 12 aug 2018 - 11:29

Volledig mee eens, verregaande ijdelheid en beslist niet passend bij een koningshuis.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 03 aug 2018 - 00:46

Ik vind het afschuwelijke foto's die bovendien lijken op de foto's die Erwin Olaf een paar jaar terug heeft gemaakt. Bovendien vind ik het onuitstaanbaar ijdel om ze rond te sturen. Zeer ongepast.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 01 aug 2018 - 17:03

Prachtige foto en wat een uitstraling! Echt een foto die WA zomaar als achtergrond op zijn Iphone/-pad zou kunnen hebben :-)

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 02 aug 2018 - 08:00

Eens met Henny: prachtige foto. Gedurfd, zo van dichtbij. Juist daarom zo fascinerend. Gewoon een hele mooie foto wat mij betreft.

afbeelding van Adeline

Adeline

woensdag 01 aug 2018 - 16:44

Bij E.OLaf zie je altijd opvallende details, zijn foto's zijn interessant. Op de eerder uitgegeven foto van Maxima vond ik haar uitdrukking licht duivels, ik kan er geen andere benaming voor vinden. De haarwaai foto geeft een relaxte expressie. Model en maker scoren samen hoog!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 01 aug 2018 - 12:37

Vreselijke foto’s. Alle poriën en glim make-up te zien. Zware wenkbrauwen. Te grote oorbellen. Zo helemaal niet mooi.. rijmt ook totaal niet met de kleding/stijl die we van har zien als ze privé is. En je zou toch zeggen dar je juist voor zo’n persoonlijk cadeau jezelf wil laten zien zoals je echt bent en niet een afstandelijke glamoureuze vrouw. Deze met die lok voor haar oog vind ik dan iets beter omdat de ander een te hooge beyonce-zer-de-blowers-maar-aan gehalte heeft.
Daarbij weinig origineel want ‘heel’ NL laat zich tegenwoordig in het wit gekleed en op blote voeten of misschien met een Jeans aan fotograferen....

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 01 aug 2018 - 12:02

Mooie foto. Of beter: als ze onbekend was, gewoon een model, en ik zou deze foto bij een tentoonstelling of in een boek van Erwin Olaf zien, zou ik het een mooie foto vinden. Mooie mix van kwetsbaarheid en kracht, mooie kleurstelling. Enige dat ik minder vind zijn de witte top (was een donkerdere top, of beter nog geen zichtbare top, niet mooier geweest?), en de knotsen van diamanten oorbellen die alleen maar afleiden van het gezicht.

Maar, ze is natuurlijk niet onbekend. En dat maakt dat ik vind dat dit verhaal wat wringt. Blijkbaar heeft ze deze foto's als cadeau voor haar man laten maken? Waarom geeft/verkoopt ze deze foto dan aan een tijdschrift (waarom geeft/verkoopt ze überhaupt portretfoto's aan een Spaans "lifestyle" tijdschrift voor bij een niets nieuws onder de zon verhaal? Welk NL/Maxima doel dient dat?), en geeft de RVD deze foto's vrij? Zijn het zo beroepskosten? Ik kan het niet goed met elkaar rijmen. Het ene doel is heel privé, en het andere zo helemaal niet. En de foto valt voor mij wat meer in de 1e categorie.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 01 aug 2018 - 13:12

Echt helemaal mee eens. Gave foto, maar er klopt gewoon iets niet in het hele verhaal.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

woensdag 01 aug 2018 - 10:34

Leuk om te lezen dat er zoveel verschillende meningen zijn over een foto! Als reactie op Amalia of haar zusjes zó gefotografeerd; dat zou nog veel meer reacties hebben gegeven. Dit is toch echt een foto voor volwassen vrouwen! En naar de Maxima in de beginjaren kan ik niet terug verlangen. Dat was prima toen maar zij is in de jaren zoveel gegroeid, dat past haar niet meer. Mijn mening hoor!

afbeelding van Mieke

Mieke

woensdag 01 aug 2018 - 09:32

Als Amalia (of een van haar zussen) zich op deze manier had laten fotograferen dan zou ik dat leuk gevonden hebben. Maar de koningin?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 02 aug 2018 - 09:33

is ook gebeurd

afbeelding van Jrn

Jrn

woensdag 01 aug 2018 - 08:39

Erwin Olaf is een meester!
Prachtige foto en niks mis met een beetje glamour in de polder.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 31 jul 2018 - 23:50

Ik vind deze nieuwe foto eigenlijk wat aparter. Meer mysterie.
Trekt daardoor meer

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 31 jul 2018 - 22:40

Heel mooie foto's. Hier houd ik van.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 31 jul 2018 - 21:05

Hele mooie foto’s maar wel voor privé.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 31 jul 2018 - 20:15

Ik vind de foto's niet zo geweldig.....in vergelijking met velen. Geef mij maar de sprankelende toenaderbare Koningin in plaats van deze filmsterachtige foto's. Kan mij niet herinneren dat Beatrix ooit zo is vastgelegd.

Máxima, blijf lekker jezelf. Het meisje dat je was met je rode jurkje bij jullie verloving zie ik liever terug met de warme uitstraling en sproetjes ipv deze glamour looks.

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 01 aug 2018 - 09:56

Echt helemaal mee eens.

afbeelding van sandy

sandy

dinsdag 31 jul 2018 - 18:54

Josine, je zegt bovenaan dat de foto's dit jaar gemaakt zijn. Het was toch vorig jaar ter gelegenheid van WA's 50ste verjaardag?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 31 jul 2018 - 20:13

Ik heb de blog met een lage bloedsuiker geschreven. (lang leve diabetes). Laat ik het netjes zeggen: het was aan het resultaat te zien, haha. Tekst is op meerdere punten aangepast.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 31 jul 2018 - 18:38

Wat een prachtige foto!’ Erwin Olaf maakt echt de mooiste porttretten. Vond dit al een geweldige foto toen ik deze op de Spaanse Vanity Fair zag, dis leuk dat deze nu ook officieel gedeeld is!

afbeelding van Cathelijne-Victoria

Cathelijne-Victoria

dinsdag 31 jul 2018 - 18:19

Prachtige glamourfoto. En dat kan prima, want ze is geen it-girl die altijd alleen maar bakken met geld uit staat te geven en niets betekent en/of doet voor de maatschappij. Ik zie een krachtige, stralende vrouw. Bovendien zie ik het als een gewaagd portret: het is heel close-up. Sterk!

afbeelding van Frederike

Frederike

dinsdag 31 jul 2018 - 17:35

Sfeervolle foto, maar ik zou ‘em privé gehouden hebben.
De foto toont ons een beetje verborgen Máxima, het haar voor haar gezicht biedt haar wat privacy. Dat is in het dagelijks leven niet zo, met altijd en overal foto’s waarbij anderen bepalen wat ze van haar fotograferen. Over deze foto had zij zelf zeggenschap. Door zo’n foto als deze openbaar te maken wordt de privacy die de foto toont weer opgeheven. We zien al genoeg van haar.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 31 jul 2018 - 16:20

Prachtige foto’s,. Ik gok dat WA er een fotobehangetje van heeft besteld voor op zijn werkkamer.

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 31 jul 2018 - 16:00

Mooie foto, dat wel, maar ik vind het een beetje overdreven.

Laten ze tijdens de vakantie gewoon een leuke gezinsfoto vrijgeven in plaats van dit glamour gedoe. Kunnen ze gelijk de jaarlijkse fotosessie afschaffen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 31 jul 2018 - 14:12

Het staat Máxima vrij om foto's van zichzelf vrij te geven aan een bepaald tijdschrift. Ik vind het juist netjes dat ze de foto ook heeft vrijgegeven voor de rest.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 31 jul 2018 - 14:46

Ja dat staat haar, en Erwin Olaf, zeker vrij, maar toch een beetje raar dat het buitenland een foto het eerst te zien krijgt en dan pas de mensen in het land waar ze koningin is.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 31 jul 2018 - 13:54

Die was al gebruikt voor de Spaanse cover van de Vanity Fair. Raar dat het nu dan pas in Nederland word vrijgegeven

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

dinsdag 31 jul 2018 - 14:03

Heel apart

afbeelding van JokeGram

JokeGram

dinsdag 31 jul 2018 - 15:27

;-)

afbeelding van JokeGram

JokeGram

dinsdag 31 jul 2018 - 13:48

Mooimooimooi, zo wil iedere vrouw wel een keer gefotografeerd worden! Ik wel ;)

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 03 aug 2018 - 00:47

Ik niet. Ik haat deze leeuwinnefoto's!

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 03 aug 2018 - 08:07

Nou nou nou, het zijn maar foto's Maxi. :-)

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 31 jul 2018 - 13:04

Wat een schitterende subtiele nieuwe foto. Vakman!

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 31 jul 2018 - 12:32

Ik ben niet gecharmeerd van deze nieuwe foto. Wat mij betreft téveel filmster-achtig gehalte. Daarbij, haar voor de ogen/oog vind ik helemaal niet mooi.

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 31 jul 2018 - 11:51

Prachtige foto, wel een heeeeeel hoog glamour gehalte.
Leuk dat je bovenaan weer foto's in plaats van de tekeningen hebt staan.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?