Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima houden dinsdag 16 januari 2018 de traditionele Nieuwjaarsontvangst voor Nederlandse genodigden en woensdag 17 januari voor buitenlandse diplomaten en vertegenwoordigers van in Nederland gevestigde internationale organisaties. De recepties vinden plaats in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Bij beide ontvangsten zijn Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Beatrix, Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven aanwezig. Dinsdag ontvangen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima enkele honderden gasten uit politiek en openbaar bestuur en uit diverse sectoren van de Nederlandse samenleving. Daarnaast zijn dit jaar specifiek vertegenwoordigers van de eenheden en onderdelen van de Nationale Politie uitgenodigd. De Koning bracht in dit kader op dinsdagochtend 5 december 2017 een werkbezoek aan politiebureau Woerden, waar hij sprak met politieagenten en medewerkers van het basisteam. Woensdag ontvangt het Koninklijk Paar de leden van het corps diplomatique en internationale organisaties.

Outfit: koningin Máxima draagt tijdens de ontvangst een bekende jacquard japon met snijgarens van modehuis Natan. We zagen de outfit eerder tijdens het streekbezoek aan het Eemland.

 

Máxima tijdens het streekbezoek:

De outfits van voorgaande jaren:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

woensdag 17 jan 2018 - 10:12

Zonder de musketiershoed (dank Johannetta) geeft het mij iets minder een middeleeuws blijspel associatie, maar blijf dit verkleedkleding vinden, door de kriebelkraag, gobelinstof en wijde (/vormloze) mantel. Kleur wel prachtig.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 16 jan 2018 - 22:32

Hmm beter zo zonder de musketiershoed erbij. Los haar lijkt me ook beter bij de jurk die eronder zit. Maar nee, het geheel kan me niet zo bekoren.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 16 jan 2018 - 22:32

Hmm beter zo zonder de musketiershoed erbij. Los haar lijkt me ook beter bij de jurk die eronder zit. Maar nee, het geheel kan me niet zo bekoren.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 16 jan 2018 - 21:33

De jas heeft ,zo te zien op de foto, weinig model. Vormloos geval. Niet bepaald een plaatje. Wat mij betreft niet meer aantrekken. De jurk is prima en mooie schoenen. Het haar ingestoken had ik leuker gevonden.

afbeelding van Frederike

Frederike

dinsdag 16 jan 2018 - 21:14

De reactie die hier stond was een reactie op het berichtje van Josine over de groene japon en heb ik daar naar verplaatst.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 16 jan 2018 - 17:18

Netjes en verzorgd maar een tikkeltje braaf. Ik ga zelf voor de look in 2016. Ik vind dat een 'power' look hebben.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 16 jan 2018 - 16:46

Ja, die blauwe met de grote strik zou geweldig zijn. En inderdaad, de groene 2016 outfit is top.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 16 jan 2018 - 16:20

De jurk, clutch, pumps en oorbellen zijn prachtig. De jas mag wat mij betreft retour afzender.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 16 jan 2018 - 16:19

ik vind het een mooie keuze om nu dit te herdragen ook vind ik 2015 mooi de rest is wat donker van kleur

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 16 jan 2018 - 16:06

Is dit dezelfde mantel? Wanneer ik naar de foto's van de achterkant kijk, verbaast het me dat dat nog een mantel heet. Daar zit toch geen enkel model in, het lijkt wel of de stof zo van de rol omgeslagen is.
Ver-schrik-ke-lijk!.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 16 jan 2018 - 15:56

wat vroeg al? is t een middagbijeenkomst en niet op cocktailuur?
Mooie set deze roze/rode outfit.
Opvallend is dat ze nooit iets nieuws draagt op deze bijeenkomst.... En dat Constantijn en Laurentien niet aanschuiven en wel Margriet en Pieter.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 16 jan 2018 - 13:26

Mooi en passend bij gelegenheid. Gelukkig de mantel gewoon AAN!! Bordeaux rood is in the air! Groot gelijk de kleur staat haar ook fantastisch. Ook al hebben we de outfit al eens gezien, hoop ik snel op duidelijkere foto s

afbeelding van car

car

dinsdag 16 jan 2018 - 12:56

Ik ben benieuwdddd! :O

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 16 jan 2018 - 20:12

Ik hoop ook zo op de groene jurk van vorig jaar. De Claes Iversen robe manteau uit Parijs zou ik ook weer heel graag terugzien.... maar er hangt nog zoveel meer moois in de kast...
De bordeaux rode outfit staat haar super mooi, zeker met de jas aan. Niet mijn favoriet maar niets mis mee voor de gelegenheid. De outfits van 2015 e 2016 vind ik tot nu toe het mooist.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 16 jan 2018 - 12:00

Van mij mag ze elke dag de groene outfit van 2016 aan! Zoooo mooi!!!!

afbeelding van Frederike

Frederike

dinsdag 16 jan 2018 - 21:57

De kleur van deze groene japon vind ik heel mooi, de zijde chique, maar ik kan niet wennen aan die vreemd aangebrachte plooien, vooral die lange plooi aan de linkerkant. Ik ben vóór originaliteit en raffinement, maar toch valt deze plooiing daar voor mij niet onder. Is een persoonlijke mening uiteraard...

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 17 jan 2018 - 07:15

Ik begrijp wat je bedoelt, maar door het prachtige materiaal vind ik het alsnog een geslaagde look :)

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 16 jan 2018 - 12:02

Ja goed plan! Die jurk is een van mijn favorieten van vorig jaar. Of anders die blauwe Tamineau met gigantische Strik. Die zou ik zo graag terugzien

afbeelding van JokeGram

JokeGram

dinsdag 16 jan 2018 - 10:06

Liefst geen broek vandaag! Bij het zien van de foto's van afgelopen jaren vind ik 2014 erg uit de toon vallen. Mooie jurk en het kapsel zoals 2017! Los maar toch verzorgt.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?