Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte nemen deel aan 74e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN) die van dinsdag 24 tot en met vrijdag 27 september in New York wordt gehouden. De Koning leidt de delegatie van het Koninkrijk der Nederlanden en houdt dinsdag 24 september een toespraak tijdens het algemeen debat (general debate) van de AVVN. In 2015 sprak de Koning de VN ook toe tijdens de 70e Algemene Vergadering.

De Koninkrijksdelegatie bestaat verder uit minister-president Wever-Croes van Aruba, minister-president Rhuggenaath van Curaçao en minister-president Marlin-Romeo van Sint Maarten. Ook minister Blok van Buitenlandse Zaken, minister Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat, minister Bruins voor Medische Zorg en Sport en de Arubaanse minister Lampe van Onderwijs, Wetenschappen en Duurzame Ontwikkeling sluiten aan.

De Koning gaat in zijn toespraak op dinsdag 24 september onder meer in op het belang van multilaterale samenwerking tussen de VN-lidstaten ten behoeve van vrede, recht en ontwikkeling. Ook gaat hij in op het belang van gezamenlijke actie in het licht van klimaatverandering. Koningin Máxima is ook bij de AVVN in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA). Het is dit jaar 10 jaar geleden dat zij werd benoemd als UNSGSA. In deze functie zet zij zich wereldwijd in om de toegang tot financiële diensten te verbeteren. Hiermee hebben mensen meer kans op economische en sociale ontwikkeling. Ter gelegenheid van dit jubileumjaar wordt er op woensdag 25 september bij de VN een evenement georganiseerd, Financial Inclusion for Development: Building on 10 Years of Progress. De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres, is één van de sprekers.

Mode
Outfit: Japon met plissé-rok en een print uit de Valentino-collectie van 1969. De jurk is in Italië gemaakt en rond de halslijn versierd met kralen en pailletten. 
Label: Valentino
Eerder gedragen: Nee 
Materiaal: zijde (twill)

Jurk van Valentino: 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anna68

Anna68

donderdag 26 sep 2019 - 08:55

Wat ziet Máxima er toch altijd mooi uit als ze simpele modellen draagt van effen stoffen. Daarbij het haar verzorgd. Zoals hier bij de UN de zwart-wit combinatie van Natan en het beige broekpak (ook van Natan?). Echt chique.

afbeelding van zara

zara

donderdag 26 sep 2019 - 07:28

Fantastische jurk, en lijkt me ook heerlijk comfortabel om te dragen.
Stijl haar, en dan bovenop een beetje 'poofy', staat geweldig bij de vorm van haar gezicht, vooral in combinatie met deze oorhangers!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 25 sep 2019 - 21:39

Mijn eerste gedachte was: wat een omajurk is dit. De kleuren staan haar wel en haar kapsel zit super! Leuk dat het iets korter is.
Over het algemeen ben ik nog niet weg van dit soort jurken, ook al zijn ze hip. Ik vind de lengte oubolling en dit printje is ook ouderwets, sorry vintage ;)
Voorlopig laat ik deze trend nog maar even aan mij voorbijgaan.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 29 sep 2019 - 12:50

Mee eens, Anne-Roos.
Zeker op die manier gedragen. Liever met edgy items, om de oubolligheid wat op te heffen.

afbeelding van Marly

Marly

woensdag 25 sep 2019 - 20:19

Ze zijn een prachtig stel, enige minpuntje is toch het pak van WA, zo oubollig. Lijkt echt vormeloos en dan het prachtige pak van Mark Rutte, maar die heeft natuurlijk wel een ander postuur, toch zou WA strakkere pakken aan kunnen lijkt mij! Maxima daarentegen is stralend mooi en het strikje gelukkig niet strak onder de kin, erg leuk, ook het pak wat ze later draagt is beeldig en wederom een mooi kapsel!

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 25 sep 2019 - 21:08

Ik ben het helemaal met je eens wat WA betreft,
Zijn kostuums zijn vaak wat rommelig / slobberig, en nu met zijn baard toont het
geheel minder chique, jammer hoor
Rutte daarentegen is altijd perfect gekleed.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 25 sep 2019 - 19:48

Ik word hier heel erg blij van! Hele leuke jurk en een stralende verschijning. Super leuke oorbellen ook!
En wat staan ze gezellig samen op de foto.

afbeelding van Jrn

Jrn

woensdag 25 sep 2019 - 19:12

Daar gaat mn modehartje sneller van kloppen, blijmaakjurk.
Benieuwd ook naar de hakken onder de jurk.

Cijfer 9,5

afbeelding van Anniek

Anniek

vrijdag 27 sep 2019 - 12:12

Dit is echt fantastisch

afbeelding van Jrn

Jrn

woensdag 25 sep 2019 - 19:14

OMG, wat is dit voor outfit, love it!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 25 sep 2019 - 18:32

met gave tas!

afbeelding van Naomi

Naomi

woensdag 25 sep 2019 - 14:29

Wat een leuke jurk! En wat zit haar haar mooi!

afbeelding van Marjet

Marjet

woensdag 25 sep 2019 - 13:49

Wat een mooie jurk! En leuk detail met de kraaltjes en pailletten en wat tof dat ze een oude print hebben verwerkt in de jurk. Goede pumps heeft ze erbij aan en ook leuke oorbellen, een geslaagde outfit. Ben benieuwd naar de beelden van vandaag, dit is toch 'haar' jubileum dag?

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 25 sep 2019 - 13:19

Wat een leuk jurkje, zo zie je maar dat je zonder veel toeters en bellen er fantastisch uit kan zien .
Kapsel ook helemaal goed, ik hoop dat ze deze lengte aan houdt, geen rare pieken en toch lekker los .

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 25 sep 2019 - 12:21

Ik vind het jurkje Maxima goed staan. Goede uitstraling.
Alleen vind ik het patroon niet mijn ding

afbeelding van Els

Els

woensdag 25 sep 2019 - 11:57

Wat een leuke jurk. En haar haar valt ook gelijk op. Super styling en lijkt wel korter. Zo vind ik het niet erg als ze het "los" heeft.

afbeelding van Leana

Leana

woensdag 25 sep 2019 - 11:29

Wat een mooie jurk. Het zit goed en is prachtig gemaakt. Mooie schouder detail. De strik detail maak het interessant. Hiermee geeft zij het een eigen touch. Haar haar ziet er Amerikaans uit en mooi verzorgd. Ik vind dat gebleekte soms iets afgeleefd hebben. Ik denk dat een iets donkere kapsel, mooier zou staan bij haar huid. Alles is goed gekozen voor de gelegenheid en alhoewel het best strak aan het bovenkant en over de buik zit ziet het er sjiek uit.

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

woensdag 25 sep 2019 - 11:18

Het valt me op dat ze de laatste tijd vaker van dit type lange jurken draagt. Zou dat zijn omdat ze richting de 50 gaat? Je ziet het niet aan haar maar de tijd staat niet stil.

Hele mooie jurk, met accenten die het patroon breken.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 25 sep 2019 - 14:46

Deze jurken zijn op dit moment helemaal hip. Denk niet dat het ook maar iets met leeftijd te maken heeft. Kijk maar eens op Instagram. Alle influencers dragen deze retro look en zijn vaak niet ouder dan 20-30.

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

vrijdag 27 sep 2019 - 12:03

Ik denk dat het een bijkomstigheid is die mooi uitpakt.

afbeelding van car

car

woensdag 25 sep 2019 - 13:35

Wow haar haar is kort! Ik denk dat dit zonder extensions is! Wel lef om ze dan gewoon niet in te doen! :) vandaag denk ik dat ze wel weer in gaan! Misschien moesten ze gewassen worden..offfff ze is ze vergeten en liggen ze thuis haha

afbeelding van Marly

Marly

woensdag 25 sep 2019 - 10:44

Op het filmpje is goed te zien hoe leuk het jurkje staat en meebeweegt, ze ziet er prachtig uit, wat een mooie jurk en haar kapsel zit ook mooi, ik denk niet dat het ineens korter is geknipt maar in lagen, zodat het aan de voorkant korter lijkt, het is mooi gestyled dit keer.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 25 sep 2019 - 10:36

Een mooie jurk voor een formeel moment. Ik denk dat ie mooi zwiert als ze loopt. Het kapsel is een beetje Pia Dijkstra achtig :)
Mooie vertegenwoordiging van NL. Ook WA en PM goede uitstraling.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

woensdag 25 sep 2019 - 10:25

Een uitermate degelijk jurkje. Wij hadden thuis in de 70er jaren een halletje met precies hetzelfde behang als de print van dit jurkje.
De koningin is mooi blond wederom en het haar zit nu eens mooi voor de verandering (!) zo kort en loshangend. .

afbeelding van Daan01

Daan01

woensdag 25 sep 2019 - 10:07

Heel gave jurk

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 25 sep 2019 - 09:47

Ik begrijp er niets van: als je de jurk zo sec ziet is hij een beetje oubollig en stijfjes zelfs. Maar bij Máxima gaat hij leven, ik ben het met je eens Carlaz, hij past perfect bij Máxima. Superjurkje.
Het US stukje geföhnde kapsel vind ik dan weer helemaal niks en ook niet passen bij de jurk.

afbeelding van JAusten

JAusten

woensdag 25 sep 2019 - 09:35

Love the dress, love the dress on Maxima and love the hairstyle !

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 25 sep 2019 - 09:23

Mooie jurk! Staat haar leuk. Het lint zou ik zelf hebben dichtgestrikt, nu lijkt het net of ze een keykoord om heeft ;-). Haar inderdaad veel voller zo.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 25 sep 2019 - 09:32

Ik vind dat koordje vlotter op deze manier.
Anders word het toch een beetje tuttig

afbeelding van Maria04

Maria04

woensdag 25 sep 2019 - 09:16

Een héél mooi jurk. Volop De Koningin. Zo zie ik haar graag. Klassiek....Koninklijk.....een wauw effect, dat hoort gewoon bij een koningin, en zie de Koning er eens fier naast staan. Ik wordt daar echt blij van!!!!!!!!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 25 sep 2019 - 09:10

Het haar lijkt inderdaad korter,het valt mooier rond haar gezicht.
Jurk is fleurig,ze heeft het duidelijk naar haar zin

afbeelding van Jacolien

Jacolien

woensdag 25 sep 2019 - 08:25

Vind dit een feestelijke en daardoor geschikte outfit voor het moment. Leuke print en ook haar kapsel zit mooi.
Lijkt lichter en korter.

afbeelding van Carlaz

Carlaz

woensdag 25 sep 2019 - 08:11

Deze jurk staat Maxima super! Op de één of andere manier past hij perfect bij haar persoonlijkheid (of klinkt dat gek?)
En lijkt het nou zo, of is haar haar iets korter?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 25 sep 2019 - 08:00

Wat een super leuke jurk! En dan ook nog vintage!
Hier mag ze vaker voor kiezen. Deze wil ik nog veel vaker zien.
Haar haar zit mooi en de oorbellen matchen geweldig.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 25 sep 2019 - 07:59

De print werd eerder gebruikt voor de collectie van 1969, maar het betreft dus wel een nieuwe jurk.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 25 sep 2019 - 08:01

Wat leuk dat een oude print weer in nieuwe ontwerpen wordt verwerkt. Die 70’s prints zijn weer helemaal hip.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?