Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn vanavond bij een concert van Sting op Paleis Soestdijk. De koningin draagt tijdens de feestelijke gelegenheid een nieuwe jurk van Tory Burch, gecombineerd met een spijkerjasje. Wat een supertoffe look! 


Screenshot uit de video van Rick Evers 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Reacties


afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

zaterdag 07 jul 2018 - 21:49

Ik vind de jurk ook heel leuk staan, lekker vlot met een spijkerjasje!
Super tof dat ze ook eens samen lekker uitgaan en een concert bezoeken van Sting!

afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 07 jul 2018 - 21:59

Het lijkt mij voor Willem-Alexander heel apart om naar een concert te gaan dat gegeven wordt in de tuin van het huis waar zijn opa en oma gewoond hebben. Leuk Maxima in een spijkerjasje.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 17 jul 2018 - 02:35

Vlotte look maar waarom toch altijd weer een tas?? doe dan een leuk heuptasje hierbij.
Waarom toch die eeuwige tas? Rookt ze soms? rijbewijs en papieren heeft ze niet nodig evenals een telefoon. Lijkt me niet handig ook in haar positie zo’n tas mee te slepen.

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

zaterdag 07 jul 2018 - 22:50

Ik heb ook altijd een tas bij me. Telefoon, kauwgom, sleutels. Lijkt me voor haar in haar functie een must. Lippenstift moet altijd goed zitten, telefoon voor het geval dat mams belt, of de VN of haar kinderen.

Leuk hoe ze zich voor iedere gelegenheid altijd precies op smaak weet te kleden. Zou ze een stylist hebben gehad of doet ze dat allemaal zelf?

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 17 jul 2018 - 02:36

Ze wordt gereden dus alle tijd om lippenstift op te doen en ze heeft secretaresses en hofdames om de telefoon te dragen maar in ieder geval om op te nemen.
Zoals ze er nu uitziet? Een stylist! Dit heeft ze niet zelf kunnen bedenken.

afbeelding van Michel87

Michel87

zondag 08 jul 2018 - 02:29

Wat ziet ze er goed uit! Waarom zou ze dit niet zelf uitgezocht hebben? Ze koopt dit pak en wil er omdat het savonds wat afkoelt iets overheen, voila ze heeft nog een leuk spijkerjasje in de kast. en wat is er mis met een tas? Volgens mij is dit een privé bezoek, dus zal niet alle hofhouding opgetrommeld worden om haar telefoon en zakdoek vast te houden.

afbeelding van Lina

Lina

zondag 08 jul 2018 - 10:22

Waarom zou ze dit niet zelf bedacht kunnen hebben Hendrika? Een jurk en een spijkerjasje en touwschoentjes, daar heeft niemand een stylist voor nodig, ook Maxima niet.
Je hebt blijkbaar wel een lage dunk van Maxima als je denkt dat ze dat niet zelf zou kunnen bedenken.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 08 jul 2018 - 12:51

Nou inderdaad, zo vooruitstrevend is nou ook weer niet. Ik woon in Aerdenhout en heel 50-jarig Aerdenhout loopt er zo bij

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 07 jul 2018 - 23:01

Fantastische look, helemaal Maxima. Staat haar zo lekker hip en jong. Coole zonnebril erbij. Leuk!
En tja: tas...: flesje water, zakdoeken, Make up, telefoon, andere verzorgingsproducten. Handig toch? Snap het probleem niet ;-)

afbeelding van Stijl

Stijl

zaterdag 07 jul 2018 - 23:23

Het gaat er niet om dàt ze een tas draagt, maar hóe ze hem draagt: een (schouder)tas met lange riem aan de riem dragen, ja, dat is toch echt tuttig, dan liever geen tas.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 07 jul 2018 - 23:33

Volgens mij is dat juist weer helemaal hip, net als vroeger. Lekker retro (als je maar lang genoeg wacht... komt alles weer in de mode).

afbeelding van Lina

Lina

zondag 08 jul 2018 - 10:15

Ik snap het probleem ook niet Suus, ben het met je eens.
Hier wordt ik echt kriegel van, wat een gezeur over een tasje die ze op haar vrije avond bij zich heeft, of dat wel of niet gepast is.

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

maandag 09 jul 2018 - 19:20

Suus en Lina, waarschijnlijk zou niemand reageren op een tasje als het niet hier op MKM te zien was. Hier geeft iedereen haar/zijn mening. Nergens voor nodig om daar kriegel van te worden en elkaar ook nog eens in die kriegelheid te bevestigen.

afbeelding van Suus

Suus

maandag 09 jul 2018 - 19:47

Beste Albertina, jammer dat je mij als kriegel bestempeld. Ik heb alleen mijn mening gegeven en deze ook positief geformuleerd volgens mij. Ik stoor me ook zelden aan anderen die daar anders tegenaan kijken. Ik vind het belangrijk om de sfeer hier op deze site positief en gezellig te houden, ook voor Josine en Twor die er veel tijd in steken en de laatste tijd veel discussies hebben moeten sluiten.

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

maandag 09 jul 2018 - 20:00

Ik vind het ook belangrijk dat de sfeer prettig is.

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

maandag 09 jul 2018 - 21:42

Sorry Suus, het lijkt telkens of Lina en Suus een-tweetjes hebben om anderen de mond te snoeren. Zal wel een kwestie van perceptie zijn.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

maandag 09 jul 2018 - 22:42

No offence, maar ik denk dat bepaalde reacties wat negatief overkomen en mensen zich daaraan storen.

Ben het overigens met andere reageerders eens dat de sfeer wat veranderd lijkt te zijn de laatste tijd.

afbeelding van Maaike

Maaike

maandag 09 jul 2018 - 23:05

Dat vind ik ook, Sietske N. Er wordt harder ge- en beoordeeld en vaak negatief. Ook meer reacties in het kader van gelijk willen hebben en door blijven hameren op het eigen standpunt. Jammer.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 17 jul 2018 - 02:38

Elkaar de ruimte geven? Wellicht helpt dat. We zijn hier om mode te be-oordelen, niet elkaar, dusssss... geef elkaar die ruimte en loop elkaar niet af te kammen als kleine kinderen!

afbeelding van Jolanda56

Jolanda56

zaterdag 07 jul 2018 - 23:26

Helemaal fantastisch! En gelukkig geen heuptas, daar loop je toch niet meer mee? Eindelijk weer eens geen koninginne-uniform!

afbeelding van Doro

Doro

zondag 08 jul 2018 - 09:32

Ja wel dat is heel erg modisch tegenwoordig! Hipper dan hip

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zondag 08 jul 2018 - 00:22

Frisse look en erg leuk haar.
Beetje de vlotte look die ze in Argentibie draagt en op. Vakantie!
alleen die blauwe streep vind ik niet zo.
Leuke schoenen ala Kate

afbeelding van Lina

Lina

zondag 08 jul 2018 - 13:51

Die schoenen zijn echt niet álá Kate, ze zijn álá 70tiger jaren, de hippietijd.
Dat Kate ze regelmatig draagt wil niet zeggen dat zij de eerste is die ze draagt

afbeelding van Doro

Doro

zondag 08 jul 2018 - 15:49

Kate mag ze niet meer aan van the Queen

afbeelding van Lina

Lina

zondag 08 jul 2018 - 16:24

Haha wie heeft je dat wijsgemaakt? ;)

afbeelding van Doro

Doro

zondag 08 jul 2018 - 23:25

Zie het haar al jaren niet meer dragen vandaar en in de Engels roddelpers staat t ook steeds dan is het waar hahaha

afbeelding van Lina

Lina

maandag 09 jul 2018 - 15:26

Nee dat is niet waar dat ze ze niet meer draagt, paar weken geleden nog toen ze met de kinderen een polowedstrijd bezocht waar William speelde had ze ze aan.
De Engelse roddelpers, zoals je zelf al zegt, verzint onzin dingen omdat ze (nu met internet) willen dat je een artikel gaat lezen waardoor ze weer meer advertenties kunnen tonen en verdienen, click bait heet dat. Daarom verzinnen ze ook vaak dingen waarvan ze weten dat mensen zich kwaad gaan maken en dan dat artikel gaan lezen en daar gaan reageren.

Éentje begint met een onzinverhaal en vervolgens nemen andere kranten en bladen het artikel, vaak letterlijk, over zodat heel internet er mee vol staat en mensen gaan denken dat het wel waar moet zijn.

De grootmoeder van William gaat echt niet aan Kate vertellen wat ze wel en niet mag dragen, althans, zolang ze niet in haar nakie gaat lopen natuurlijk ;) En al helemáál niet dat ze geen touwschoentjes zou mogen dragen omdat ze daar zelf niet van houdt (zoals dat onzinverhaal gaat)

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

maandag 09 jul 2018 - 22:16

Hier in Spanje wordt dit soort schoenen heel veel gedragen in de zomer. Niet alleen in de vrije tijd maar ook naar kantoor met zakelijke outfits. Zitten heerlijk als het zo warm is!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 10 jul 2018 - 09:56

Ik was onlangs in Spanje en daar liepen heel veel jonge meiden op schoenen met een hele dikke zool. Geen sleehak, maar een dikke zool over de hele lengte van de schoen :)

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

zondag 08 jul 2018 - 06:31

Leuke jurk, vlotte schoenen, jasje idem dito.
Maar die tas, een klein schoudertasje voor de spullen waarvan wij niet weten dat ze ze nodig heeft, was toch echt leuker geweest. Op een evenement word je niet gebeld/laat je je niet bellen. Waarom zou ze bijvoorbeeld bereikbaar moeten zijn voor de VN?
Misschien is dit wel een generatiekloof. Maar ik vind de gedachte dat ze zich zou laten bellen gewoon een beetje raar. Wie handelt nou belangrijke zaken af en plein publique?

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

zondag 08 jul 2018 - 16:30

De gedachte dat ze bereikbaar wil zijn voor bijvoorbeeld haar dochters of haar moeder (of anderen) is toch niet raar? Zeker niet in deze tijd waarin zelfs basisschoolleerlingen al met een iPhone rondlopen ...

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

zondag 08 jul 2018 - 16:48

Ik vind het wel raar.

afbeelding van Josine

Josine

zondag 08 jul 2018 - 19:12

Ik ga echt nooooooit zonder mijn tas en telefoon naar buiten. Zelfs niet als ik op 25 meter van mn huis de eendjes ga voeren.

Máxima was trouwens met vrienden op stap. Privé, dus zonder hofdame. Ik vind het daarom volstrekt normaal dat ze een tasje bij zich heeft met telefoon en wat toiletartikelen. Ze heeft vaak ook smint bij zich. Ik zou het, zeker bij publieke gelegenheden, gek vinden als ze tijdens een lezing naar haar hofdame zou wenken dat ze een smintje wil.

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

zondag 08 jul 2018 - 19:30

Dat zou inderdaad het andere uiterste zijn. Maar je zet die telefoon toch uit bij een concert. En, als je Máxima was zou je toch ook weten dat zelfs de muren oren hebben, oftewel Feind hört mitt.

afbeelding van Josine

Josine

zondag 08 jul 2018 - 20:26

Nee, ik zou mn telefoon nooit uitzetten bij zo'n concert. Serieus niet. Ik heb hem ook aan in de kerk. Betekent niet dat ik daar ga bellen, maar ik vind het wel fijn om bereikbaar te zijn ivm kinderen en familie.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zondag 08 jul 2018 - 20:47

Zijn ze ook met hun eigen Fiat 500 gekomen zonder bewaking etc. of met de auto van de zaak, stretch limo Audie, waar overigens ook een volledige make-up tafel inzit?
Met zo’n grote tas bij de hand vermoed ik zo hun eigen Fiat 500 aangezien volgens sommmigen hier haar make-up telefoon kam (??) en nog meer bij zich moet hebben ;-)) Come on people; deze mensen zijn nooit alleen en altijd te bereiken!

afbeelding van Michel87

Michel87

maandag 09 jul 2018 - 17:34

Ik zit mij echt te verbazen hier! Dat een tas je smaak niet is kan ik begrijpen. Maar gaan we nou echt ook moeilijk doen over het feit dat een moeder van 3 dochters een telefoon bij zich heeft? Laten wij ons beperken tot de tas en niet wat ze er wel en niet in mag stoppen.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 09 jul 2018 - 17:52

Precies! Tja ik verbaas me ook hoor, daarom terug naar het begin van dit debat en pleit ik wederom voor een leuk heuptasje hierbij.

afbeelding van Maaike

Maaike

maandag 09 jul 2018 - 22:36

Ik heb lang geaarzeld of ik mij zou mengen in deze (in mijn ogen) onzinnige discussie over tas/telefoon van Maxima (die heerlijk ongedwongen in haar vrije tijd rondloopt met een grote schoudertas aan de hengsels vast houdend, waarom ook niet), maar ik verbaas me zeer over bovenstaande opmerking van HendrikaB. Zij verbaast zich ook over deze discussie, die ze notabene zelf in haar eerste reactie heeft aangezwengeld en er vervolgens ook nog diverse opmerkingen over heeft gemaakt....

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

dinsdag 10 jul 2018 - 01:37

Ik zwengel geen discussie aan beste Maaike, ik geef enkel mijn gedachten weer over een onderwerp waarvoor dit forum uiteindelijk is bedoelt niet dan?! en ben net als jij verbaasd dat dit zo gierend uit de klauwen loopt. Lezen en begrijpend lezen en een beetje humor, tja ....

afbeelding van Merel123

Merel123

zondag 08 jul 2018 - 07:00

Leuke hippe outfit.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 08 jul 2018 - 07:09

Leuke en gepaste outfit voor de gelegenheid. Niet opgedirkt. Lekker los en niet ' in your face' door felle kleuren of tierelantijnen. Ze gaat bijna onopvallend in de menigte op. Is denk ik ook de bedoeling van dit privebezoek. Prima gedaan Máxima! Ik Ben blij te zien dat ze ontspannen momenten heeft naast haar werk. Ik denk vaak hoe zal het met Máxima en het verdriet om haar zusje zijn? Fijn dat ze dingen onderneemt zoals laatst ook het concert van Beyonce.

afbeelding van zara

zara

zondag 08 jul 2018 - 08:17

Perfect spijkerjasje en stoere jurk. Heel mooi, al die blauwtinten bij elkaar! En wat heeft W-A zijn outfit met witte broek en blauw colbert mooi afgestemd op de kleding van zijn vrouw.

afbeelding van Elles

Elles

zondag 08 jul 2018 - 08:50

Gave outfit,goed gedaan,Maxima!

afbeelding van Maribrune

Maribrune

zondag 08 jul 2018 - 08:54

Leuke look, deze lange maxi jurk met spijkerjasje en sleehakken al ben ik helemaal geen fan van het naar mijn gevoel te suggestief dessin....

afbeelding van Albertina Agnes

Albertina Agnes

zondag 08 jul 2018 - 09:09

Ja, ja, a dirty mind is a joy for ever!
Ik zie er trouwens niets suggestiefs in.
Er zijn tijden geweest dat stoelen ook een rok aankregen ...

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 08 jul 2018 - 09:08

Geweldig dit! En maxima ziet er cool en hip uit :D

afbeelding van Jens

Jens

zondag 08 jul 2018 - 09:31

Heerlijke beelden, enthousiast publiek, achtertuin Soestdijk, casual Koning en uberhippe Koningin. Ook ik denk dan, hoe zou het met je gaan, hoe erg zul je je zusje missen.
En o Hendrika, ik moet vaak zo om jouw reacties lachen, je doet me denken aan Eftichia die ook vaak zo corrigerend en stekelig kon reageren. Keep up the good work! :-))

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zondag 08 jul 2018 - 12:41

Oh ja sorry hoor, komt vaak wat rottiger uit mijn toetsenbord dan dat ik het bedoel. Ik moet de hele dag Noors praten, lezen en denken en ja laten we eerlijk zijn dat is nou niet echt een ‘chique ‘ taal, daarbij ook kort en bondig. En zelf ben ik ook vrij direct, ik vind het moeilijk om iets mooier te maken dan het is (in mijn ogen). Dus voor iedereen :sorry beste mensen maar ik bedoel het goed. En ja Line ik heb groot ontzag voor mijn Koning en Koningin maar soms slaat Maxima de plank flink mis, dat doen we allemaal weleens alleen is er geen modekoninginHendrikaB ehhh... gelukkig niet hihi

Pagina's

© 2018 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?