Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagmiddag 3 oktober aanwezig bij de presentatie van het ‘Jaarbericht Staat van het MKB 2018’ van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat. De presentatie vindt plaats tijdens een werkbezoek aan het bedrijf Corrosion in Moerkapelle. Koningin Máxima is lid van het Comité.

Het Nederlands Comité voor Ondernemerschap brengt het ‘Jaarbericht Staat van het MKB’ voor de derde keer uit. Het is een trendanalyse van het midden- en kleinbedrijf, dat bestaat uit meer dan één miljoen ondernemers. Het bevestigt onder meer dat het MKB het fundament is van de Nederlandse economie. De huidige snelle ontwikkelingen, als digitalisering, vragen om een groot aanpassingsvermogen van de ondernemers. De analyses in het jaarbericht zijn gebaseerd op de meest recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek. De voorzitter van het Comité, Harold Goddijn, biedt in aanwezigheid van de leden van het Comité het jaarbericht aan staatssecretaris Keijzer aan.

Corrosion is 25 jaar geleden gestart als specialist in corrosiebescherming van staalconstructies in de scheepsbouwsector. Door zich aan te passen aan een veranderende markt, is het bedrijf nu internationaal marktleider op het gebied van milieuvriendelijke bescherming van off shore windturbines en heeft het een eigen onderzoekslaboratorium. Corrosion heeft inmiddels ook vestigingen in China, Vietnam, Duitsland en agentschappen in 30 landen. Het bedrijf is een goed voorbeeld van het belang van aanpassingsvermogen van ondernemers aan marktveranderingen, één van de hoofdthema’s van het jaarbericht.

Het Nederlands Comité voor Ondernemerschap is ingesteld door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat om ondernemerschap in Nederland te stimuleren. Daarbij richt het Comité zich op versterking van het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf. Elk jaar geeft het Comité een trendanalyse uit in de vorm van het ‘Jaarbericht Staat van het MKB’.

Outfit: grijze japon met asymmetrische volants van Claes Iversen. 


Foto: PPE/Vd Werf


Foto: PPE/Vd Werf

~~advertentie~~

~~advertentie~~ 

Máxima droeg de outfit eerder tijdens het staatsbezoek van het Belgische koningspaar (links) en het officiële bezoek van het Jordaanse koningspaar (rechts). 

Máxima bij de presentatie in 2016 (links) en 2017 (rechts):

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 05 okt 2018 - 09:27

Geweldig jurkje. Roezels origineel en op de goede plek. Kleurcombinatie intrigerend. Cognac gordijn/stoffeerbandjes versierselen: humor.

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 04 okt 2018 - 19:58

Máxima straalt vandaag en heeft het zo te zien best naar haar zin zo samen met Mona Keizer, 2 vlotte dames zo.
De jurk is mooi, maar het is niet Máxima’s kleur, zo helemaal in het grijs, te weinig contrast met haar haarkleur. En het haar... de schaar er in, een vlot kort kapsel, goed stylen (elke dag ja) en dan eventueel opnieuw beginnen met laten groeien. Maar kort houden blijft misschien wel beter, als je ouder wordt heb je meer volume óp je hoofd nodig dan ernaast.

afbeelding van Baukje

Baukje

donderdag 04 okt 2018 - 14:29

Mooie zwierige jurk. De bruine halsversiering en de 'riem' passen er goed bij. De riem maakt iets breder maar onze koningin kan het hebben.

afbeelding van Jacolien

Jacolien

donderdag 04 okt 2018 - 10:56

Los van de outfit vind ik dat ze er wel vrolijk uitziet, dat heb ik de afgelopen tijd wel gemist. Soms had ze zo'n verdrietige uitstraling

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 04 okt 2018 - 10:08

Ja stuk eraf is vaak het beste, ben ik met je eens Snijders. Hulphaar vind ik zo onnatuurlijk en gekunsteld.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 04 okt 2018 - 19:22

Toch had ze onlangs hulphaar in lijkt het. Bij de ontmoeting met Ivanka Trump, zie blauw bloed link. Van voren zag je er niets van. Van de zijkant, als ze elkaar kussen, zie je het wel. Toch is het dan armoedig, omdat het hulphaar meer goudblond is dan de askleur die ze nu heeft. Het is zo jammer, want die armoe hoeft helemaal niet met zo'n budget, een goede haarstylist en een schaar. Want aan die schaar ontkomt ze niet. Laat die ordinaire missers maar over aan de RTL5 reality-sterretjes. Van hen kun je nog denken 'ze weten niet beter... hihi.
https://blauwbloed.eo.nl/artikel/2018/09/ivanka-trump-heeft-veel-geleerd...

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 04 okt 2018 - 20:24

Bedoel je die goudblonde pluk die ook korter is dan de rest van het haar? Opvallend dat het nu eens Ivanka Trump is die haar mond zo onwijs ver open heeft ;-)

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 05 okt 2018 - 16:07

Ja! Die ongelijke lengte stoorde me ook nog! Hoe krijg je het zo voor elkaar! Zo fout.
Over open monden schrijf ik niet. Niet mijn specialiteit ;-)

afbeelding van Snijders

Snijders

donderdag 04 okt 2018 - 09:57

Ik denk toch gewoon een stuk eraf; de ergste punten en dan föhnen. Vond haar haar tijdens zwangerschap Alexia en vlak na haar geboorte het meest verzorgd zitten.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 04 okt 2018 - 10:38

Ik vraag me af of dat alleen met het model te maken had. Ik ben nu zwanger en mijn haar is echt anders dan normaal. En ik weet inmiddels uit ervaring dat ik na de bevalling bijna struikel over de haren die ik verlies, hahaha.

afbeelding van Snijders

Snijders

donderdag 04 okt 2018 - 13:15

Ik denk beiden. Voller haar door hormonen tijdens zwangerschap, maar kapsel was ook een stuk korter.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 04 okt 2018 - 09:33

De jurk is qua stof en kleur heel sober, maar door de speelse volants (die bij elke beweging meebewegen) vind ik het toch een echte Máxima-jurk. Ik hou hier wel van. Het haar smeekt wel echt om wat hulphaar. Hopelijk spaart ze haar kapsel voor de komende weken (bezoek Duitsland en staatsbezoek), zodat ze daar kan knallen.

afbeelding van Elles

Elles

woensdag 03 okt 2018 - 22:22

Een enthousiaste Maxima in een te korte flodderjurk,die qua kleur niet flatteert,en dat haar,verschrikkelijk!

afbeelding van Jane

Jane

woensdag 03 okt 2018 - 21:32

Over haar en jurk veel te zeggen.. maar doe ik nu even niet...
Zag net leuke tweets van Rick Evers voorbij komen..
bij een speecht live (in dezelfde jurk) (link naar tweet lukt niet..)
en een interview;
https://m.youtube.com/watch?v=iLtb-T4l7g4&feature=youtu.be
(Na paar minuten)
Excuus als het dubbelop is en het al ergens staat...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 04 okt 2018 - 09:25

Dank Jane voor deze link naar het interview BBC met Maxima. Ze zit goed in t onderwerp en in de engelse uitleg. Ziet er goed en ontspannen uit!

afbeelding van zara

zara

woensdag 03 okt 2018 - 20:19

Losjes opgestoken haar zou ik mooier vinden passen bij dit romantische jurkje, maar verder een prima outfit!

afbeelding van Catharina Afra

Catharina Afra

woensdag 03 okt 2018 - 20:04

Wederom een prachtig totaalplaatje!! Heerlijk onderscheidend, eigentijds en vrouwelijk.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 03 okt 2018 - 19:56

De kleur grijs staat Maxima goed. Maar die flodderjurk vind ik echt vreselijk. Flatteert totaal niet maakt Maxima onnodig breed. En ik denk ook dat Maxima haar wat korter moet laten knippen omdat het dun is.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 03 okt 2018 - 18:56

Ps. Máxima moet alleen wel haar benen dichter bij elkaar houden ( zie groepsfoto) Totaal niet charmant dit. Toont nogal boers. Jammer van deze charmant verschijning!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 03 okt 2018 - 18:50

Wat een prachtige combinatie dat grijs met bruin en wat straalt ze! Het losse haar valt best wel mee vandaag alhoewel zo'n jurkje vraagt om een knot of staart. Maar al met al een dikke 8 en een 10 voor haar stralende energie

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 03 okt 2018 - 18:31

Dutch design, dat kan best fijn zijn. Maar dit is een flodder van een jurk. Gelukkig heeft ze de chenille badmuts er niet bij op. Maar de coupe ravage van vandaag is net zo'n ramp helaas. De schoenen zijn daarentegen beeldig. Toch nog iets dat de moeite waard is.
Mona Keizer is mooi in het donkerrood.

afbeelding van Suyari

Suyari

woensdag 03 okt 2018 - 17:45

Wat een prachtige jurk zo met het bruin.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 03 okt 2018 - 19:57

Oh leuk, de Claes Iversen jurk van het Belgische staatsbezoek en het bezoek van koningin Rania. Altijd fijn als ze voor een NL ontwerp kiest, alhoewel ik dit niet haar allerbeste outfit van deze ontwerper vind Het bruin Is prachtig., maar aan de combinatie met dit grijsblauw, moet ik erg aan wennen.
Maar wat straalt ze weer. Dat is het belangrijkste!

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 03 okt 2018 - 17:18

Ik vind de staatssecretaris er keurig uitzien. De jurk van Maxima, gecombineerd met het tasje en de schoenen vind ik ook prima, maar mensenkinderen, doe dat haar toch gewoon op zijn minst in een staart. Het haalt de hele verschijning naar beneden, zo jammer!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 04 okt 2018 - 14:28

Helemaal mee eens hoor!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 03 okt 2018 - 17:05

Een hele mooie en geschikte jurk voor vanmiddag in dit gezelschap. Stijlvol en toch een beetje geinig. Ik ben kwijt wie de ontwerper was. Net nog warm genoeg om zonder jas te komen. Mooie foto's bij https://robinutrecht.photoshelter.com/gallery-image/MOERKAPPELLE-Koningi...
Ik vind dat grijs zeer mooi bij bruin, goede match. Lief tasje. Wil ik wel. Ze ziet er goed uit, en de staatsecretaris ook, goede kleur jurk.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 03 okt 2018 - 16:49

Het is helaas niet de eerste keer dat Maxima wat in het niet valt bij een bewindspersoon qua haren, kleding en statuur.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 03 okt 2018 - 16:48

de staatssecretaris in het wijnrood ziet er mooi uit. Maxima please do take notes please: eenvoudige snit komt uw mooie gezicht het mooist uit. deze dinosaurus jurk noem ik hem met alle uitstulpsels en roefels vind ik om te beginnen te kort waardoor het onnodig propperig lijkt. als de rok iets langer zijn zijn is het al meer in balans.
wel keurige schoenen dat weer wel!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 03 okt 2018 - 16:50

Haha, ik val bijna in slaap bij het zien van de staatssecretaris zo saai vind ik haar verschijning. Geef mij maar de jurk van Maxima!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 03 okt 2018 - 15:50

Máxima draagt de grijze flappenjurk. Zag op fb bij Het Koninklijk Huis foto voorbijkomen.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 03 okt 2018 - 15:20

Zowel 2016 als 2017 vind ik prima outfits. Zakelijk en vrouwelijk tegelijk. Top dus

afbeelding van Molly

Molly

woensdag 03 okt 2018 - 15:15

De outfit van 2016 mag ze nog wel een keer dragen. Die van 2017 ook wel maar dan zonder de blauwe jas. Die doet me denken aan de gele "pino" jas van Mathilde.

afbeelding van Snijders

Snijders

woensdag 03 okt 2018 - 14:00

Wat zat haar haar mooi op foto 2016. Los maar wel gestyled. Geen pieken

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 03 okt 2018 - 13:40

Dit waren twee zeer geschikte outfits. Haha...misschien ook weer goed voor vanmiddag?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?