Hare Majesteit Koningin Máxima woont woensdagochtend 2 oktober in de Beurs van Berlage in Amsterdam een forum bij van het Global Impact Investing Network (GIIN). Dit is het grootste internationale netwerk voor impact investeerders. Deze investeringen hebben naast financieel rendement, ook als doel het realiseren van positieve en meetbare effecten op de maatschappij en het milieu. Koningin Máxima is mede aanwezig in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).

GIIN is opgericht om door samenwerking en kennisdeling te komen tot schaalvergroting van impact investeringen. Tijdens het tweedaagse forum wonen circa 1200 deelnemers uit 80 landen bijeenkomsten bij over de laatste trends en de activiteiten van organisaties en fondsen die beleggen met een maatschappelijk en milieu oogmerk.

Koningin Máxima woont een deel van de plenaire sessie bij, waaronder de paneldiscussie, The New Paradigm: development, data & disruption. Hierin wordt de meetbaarheid van het maatschappelijk en milieu rendement besproken. Zo moeten er nieuwe standaarden en eenheden ontwikkeld worden om de impact van investeringen op de kwaliteit van onder meer onderwijs en gezondheidszorg, leefomstandigheden en biodiversiteit te kunnen meten. Koningin Máxima heeft daarnaast korte gesprekken met een aantal aanwezigen.

Sinds 2009 zet Koningin Máxima zich als UNSGSA wereldwijd in voor veilige en betaalbare toegang tot financiële diensten voor iedereen, met inbegrip van de lage inkomensgroepen en kleine en middelgrote bedrijven. Sinds 2011 is zij erevoorzitter van het mondiale platform voor inclusieve financiering (GPFI) van de G20.

Mode 
Outfit: kastanjebruine midi-jurk van Natan 
Eerder gedragen: Ja, begin dit jaar. 
Hoed: vilten fedora van Delvigne. 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

Máxima met de outfit in januari 2019:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 03 okt 2019 - 18:07

Mooie jurk! Niks op aan te merken. Fedora leuk een beetje schuin opgezet. Gelukkig haren omhoog. Leuke ketting!

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 03 okt 2019 - 13:39

Aardige jurk, aardige hoed maar teveel in haar gezicht helaas. Ze moet beter op haar lingerie letten, op foto's elders zie je hoe haar slip aan de achterkant te strak zit. Onnodig.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 03 okt 2019 - 12:41

Mooie herfstige jurk. Ik zou jurk ook wel eens willen zien met andere accessoires. Alhoewel de ketting en oorbellen wel super leuk zijn. Maar andere schoenen en tas? Ik ben benieuwd .......

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 03 okt 2019 - 11:57

Kleuren mooi. Jurk vind ik mooi, schoenen ook. Hoed en ketting daar houd ik niet van. Zelfs zonde bij deze outfit en totaal overbodig

afbeelding van Leana

Leana

donderdag 03 okt 2019 - 11:14

Wat een prachtige jurk. Niet alleen van snit, maar ook van kleur en stof. De kleur staat haar geweldig. De hoed ook. Ik vind de ketting erg mooi. Had alleen een ander kleur schoen en accessoires gekozen. Dat valt onder het kopje persoonlijke smaak. Het geheel ziet er prachtig verzorgd en koninklijk uit.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 03 okt 2019 - 08:19

Mooie combinatie alleen jammer dat ze de hoed scheef opgezet heeft. Dat past niet bij dit type hoed vind ik, maakt t een beetje mal ‘snel opgezet in het naar buiten rennen door de regen’
De ketting vind ik afbreuk doen aan de mooie jurk.
Doe dan een diamanten colier (dat snoer dat ze ook wel eens draagt als diadeem) of een simpel small gouden kettinkje met een klein accentje eventueel .

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

woensdag 02 okt 2019 - 22:15

Ook ik heb het programma gekeken, ben zeer onder de indruk van onze Koningin. Ik zie een hardwerkende vrouw en mama. Super trots dat ze onze koningin is. Keer op keer ziet ze er goed uit, terwijl je tussen de regels door merkt dat ze ook weleens weinig slaap heeft gehad of hoofdpijn heeft...

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 03 okt 2019 - 02:47

Over welke programma hebben jullie het. Heb er niets over gehoord en woon in het buitenland. Is het soms de Duitse documentaire? Is er een link?

Gevonden op mijn NPOStart app! Heel bijzonder. Grote bewondering voor haar inzet, energie en betrokkenheid. Ik zie haar voor het eerst met leesbril!

afbeelding van Anouk

Anouk

woensdag 02 okt 2019 - 22:19

In NL kennelijk minder dan 8,5 uur slaap :o ik bedoel, ik heb die 7/8 uurtjes wel nodig om me mens te voelen in de ochtend /><\

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

woensdag 02 okt 2019 - 22:36

Ik kan als geen ander weten hoe belangrijk slaap is voor een mens...

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 02 okt 2019 - 21:49

Zojuist de documentaire gezien over Maxima, echt een aanrader, wat een persoonlijkheid, intelligent, charmant, en toch ,gewoon ,
Ik ben wel eens kritisch over haar uiterlijk, afgezien van haar kapsel ziet ze er in deze docu heel goed uit .

afbeelding van Anouk

Anouk

woensdag 02 okt 2019 - 21:54

Ik vond het moment met een van haar dochters aan de telefoon grappig. Daar had ik zoiets van, ja daar staat een werkende moeder die haar puberdochter de wacht aan zegt en tegelijkertijd ook lastige werkgesprekken voert. Mooi om te zien :-)

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

woensdag 02 okt 2019 - 22:36

Dat vond ik dus ook!

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 02 okt 2019 - 22:04

Dat was idd heel leuk om te zien en te horen, vooral dat, Eerst vragen aan papa , !!
Ik bewonder haar echt .

afbeelding van Anouk

Anouk

woensdag 02 okt 2019 - 22:16

Mijn bewondering is toegenomen. Heel duidelijk dat kleding op de laatste plek staat, hoewel wij als lezers daar kennelijk dan meer waarde aanhechten.

afbeelding van Marjorie

Marjorie

donderdag 03 okt 2019 - 22:05

Anouk kan mij helemaal vinden in wat je schrijft. Voelde mij zelf de eerste keer in Nepal genant.
De volgende reizen naar dit soort landen me voorgenomen andere kleding mee te nemen die ik daar achteloos achter kon laten.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 02 okt 2019 - 21:50

Ik heb ook gekeken. Ben onder de indruk en trots dat wij haar als koningin hebben!

afbeelding van Tineke

Tineke

donderdag 03 okt 2019 - 11:15

Helemaal mee eens!!!!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 02 okt 2019 - 19:15

Mooi en passend bij de gelegenheid. De statement ketting komt mooi tot z’n recht, omdat de jurk verder eenvoudig is. Schoenen ook mooi.
De hoed haalt te veel van haar gezicht weg.

afbeelding van Cindy

Cindy

woensdag 02 okt 2019 - 14:39

Ik vind de jurk mooi, zakelijk! ik vind het jammer als je haar gezicht niet ziet! Ben geen fan van deze hoed!

afbeelding van Cindy

Cindy

woensdag 02 okt 2019 - 14:38

Ik vind de jurk mooi, zakelijk! Ik vind het altijd erg jammer als je haar gezicht niet ziet! Ben geen fan van dit soort hoeden!

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 02 okt 2019 - 14:32

Keurige Koninginnelook maar best saai na de lekkere beelden van vorige week. De hoed vind ik geweldig maar die had van mij dus ook vandaag best boven het camel pak gemogen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 02 okt 2019 - 14:18

Mooi en rustig gecombineerd. Zakelijk en met deze ketting en type hoed maakt t vlotter.
Ze is niet zo van sjalen maar dat zou ook mooi gedrapeerd over dit type jurk staan. Dat zou ik doen. Goede jurk.
Ze heeft nog een event vandaag dacht ik.

afbeelding van Maria04

Maria04

woensdag 02 okt 2019 - 14:08

Mooi! Het is Herfst..... en dat kan deze outfit dit heel goed. Heel netjes met een vleugje chique. Niks geen minpuntjes.

afbeelding van Anniek

Anniek

woensdag 02 okt 2019 - 13:47

Oei, hier ben ik dan weer geen fan van. Met name de hoed flatteert haar gezicht niet. En de schoenen vind ik ook niet mooi kleuren. Jurk is neutraal, daar valt niets over te zeggen, positief nog negatief.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 02 okt 2019 - 13:17

prima outfit, model hoed vind ik echter niet mooi door het beperkte zicht op haar gezicht.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 02 okt 2019 - 12:57

Ja, dit is nu wat ik bedoel met wat zakelijke jurkjes, perfect toch voor dit soort gelegenheden? Mooie warme tint en leuk met deze ketting en schoenen.
Hoed is mooi hierbij, maar ik snap ook niet goed waarom ze de ene keer wel en andere keer geen hoed draagt.?

afbeelding van Marly

Marly

woensdag 02 okt 2019 - 12:45

De jurk staat mooi, less is more! De ketting is ook prachtig en schoenen idem dito. De hoed valt teveel op de ogen en ik blijf het bijzonder vinden dat ze soms wel en soms niet een hoed draagt, weet jij daar een antwoord op Josine? Bij bepaalde gelegenheden is het chique maar soms ook over the top, wat mij betreft!

afbeelding van Molly

Molly

woensdag 02 okt 2019 - 12:23

Vind de jurk wel mooi. Ben geen fan van de hoed. Bij ANP kan je foto's vinden van koningin Máxima.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?