Hare Majesteit Koningin Máxima brengt donderdagochtend 13 september een bezoek aan de YETS Foundation in Schiedam, een van de drie winnaars van een Appeltje van Oranje 2018.

Basketballer Peter Ottens is in 2015 gestart met de YETS Foundation (YETS = Youth Empowerment Through Sports) om jongeren, die opgroeien in kwetsbare situaties, een positief rolmodel te geven. Hij zette in Schiedam en Vlaardingen basketbalteams op die begeleid worden door pedagogisch sterke coaches. De jongeren krijgen naast basketbaltraining ook huiswerkbegeleiding. Verder is er aandacht voor gezond eten en er wordt gewerkt aan sociale integratie. Door het bieden van deze vorm van coaching en begeleiding, die vaak in hun eigen omgeving ontbreekt, verkleint het de kans op onder andere schooluitval, werkloosheid en criminaliteit.

Koningin Máxima bezoekt een sporthal in Schiedam waar YETS-trainingen plaatsvinden. In de sporthal geven jongeren en coaches een demonstratie van de verschillende onderdelen van een basketbaltraining. Aansluitend vinden twee gesprekken plaats. In het eerste gesprek komen de ontwikkeling, samenwerking en groei van YETS aan bod. In het tweede gesprek vertellen jongeren en hun coaches over wat hun deelname aan het programma van Peter Ottens voor ze betekent.

De YETS Foundation is een van de drie winnaars van een Appeltje van Oranje 2018. Met de Appeltjes van Oranje bekroont het Oranje Fonds jaarlijks sociale initiatieven die op succesvolle wijze groepen mensen verbinden en anderen inspireren. Dit jaar werden de prijzen uitgereikt aan initiatieven van jonge en sociale ondernemers.

Outfit: tijdens het werkbezoek draagt Máxima een bekende jumpsuit van haar favoriete modehuis: Natan. 

~~advertentie~~

~~advertentie~~

Máxima droeg de jumpsuit eerder in Washington (links) en Ittervoort (rechts). 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

maandag 17 sep 2018 - 12:14

Geweldig broekpak. Past prefect bij haar figuur. Over heur haar zeg ik niets.
ben zo benieuwd naar morgen. De voorspellingen zijn dat ze in het blauw zal zijn.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zondag 16 sep 2018 - 20:33

Pak staat Maxima mooi. Donkerblauw staat haar ook goed. Maar ik houd niet van een jumpsuit. En de oorbellen vind ik ook niet mooi

afbeelding van Catharina Afra

Catharina Afra

vrijdag 14 sep 2018 - 14:27

krachtig pak, krachtige oorbellen, krachtige koningin.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 14 sep 2018 - 10:50

Jumpsuit top.
Gips flop.
Veel geduld gewenst Josine en balen van je feestjurk..... Wel een excuus om een andere feestoutfit te kopen -;). Een maxidress misschien?

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 13 sep 2018 - 20:35

Mooie jumpsuit, staat Maxima goed. Het haar, daar moet echt een stuk af. Die dunne dooie punten dat kan echt niet.

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 13 sep 2018 - 20:32

Mooie jumpsuit staat Maxima goed. Van het haar moet echt nodig een stuk af, het ziet er niet goed uit.

afbeelding van Baukje

Baukje

donderdag 13 sep 2018 - 20:20

Een mooi en goed passend geheel!
Beterschap Josine! Ik lees altijd met plezier en interesse je modeverslag.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 13 sep 2018 - 22:40

Helena: Na het zien van de video heb ik niet het gevoel dat Maxima daarvan schrok. Ze draaide zich juist om en ging naar de vrouw toe. Dat waardeer ik zo in haar, dat ze aandacht geeft aan mensen die het nodig hebben. Niet dat het altijd resultaat kan hebben, maar ze luistert wel. En haar tranen zijn volgens mij nooit krokodillentranen.

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 13 sep 2018 - 18:43

Las het ook. Erg triest voor die vrouw en de koningin schrok zich naar, natuurlijk.
Echt kleding voor deze gelegenheid. Leuk.
Josine, sterkte.

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 13 sep 2018 - 21:32

Mij viel juist op dat Maxima er zelf heen liep toen ze de commotie opmerkte. Heel krachtig en betrokken.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 13 sep 2018 - 15:41

Ik vind deze jumpsuit echt te gek. Het kleedt haar prachtig. Helaas het losse haar dat te gebleekt en droog is geworden door de zon. Stuk eraf Máxima! Het zal je voorkomen alleen maar sterker doen stralen.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 13 sep 2018 - 15:34

Zo zie ik Maxima graag , dit model past helemaal bij haar figuur voor degene die vinden dat het haar er voller laat uitzien , ik hou van wat voller ,je in smalle kleren proppen en dan altijd overal valse plooien hebben vind ik niet mooi.
Veel beterschap voor je Josine en geduld om volledig goed te herstellen .Ik hoop dat Maxima je stiekem een bezoekje brengt en je uit haar kast iets mag lenen , voor al de goede verslagen die je brengt , maaaar wij zullen het herkennen hoor en weten wanneer ze het droeg .Toch een prettige dag met de trouw van je zusje.

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 13 sep 2018 - 13:49

Beterschap Josine, jammer van je bruiloft-outfit.
Hopelijk heb je niet al te veel pijn.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 13 sep 2018 - 13:10

Oei..dat is niet best, Josine. Heel veel beterschap gewenst.
Ik vind deze jumpsuit haar breder maken dan ze is. Ook haar bovenbenen lijken zwaarder. Jammer.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 13 sep 2018 - 19:58

Altijd goed een jumpsuit! Deze is echt een van haar beste, alhoewel ik Máxima nog steeds liever niet in donkerblauw zie...
Zag dar Mathilde deze jumpsuit in het oranje heeft, nog mooier.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

donderdag 13 sep 2018 - 12:16

Blijft een geweldige jumpsuit is ook lekker voor de gelegenheid en de tijd van het jaar. Laatst had ik zelf mijn enige jumpsuit aan en heb na het officieel gedeelte nog even lekker op slippertjes met de mouwen en pijpen opgestroopt op een terrasje van mijn hotel gezeten. Die bellen maken het zo stoer!

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 13 sep 2018 - 12:09

Och arme Josine! Wat lastig voor je en zoiets komt nooit uit! Beterschap en weet...je wordt steeds handiger met je krukken. Schrale troost, ik wens je het allerbeste!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 13 sep 2018 - 12:17

Het komt nooit uit, maar nu mijn zusje over twee weken trouwt komt het helemaal beroerd uit. Ik had een jurkje tot net over de knie met hoge hakken. Nu maar op zoek naar een comfortabele broek, want ik moet met mijn been omhoog zitten. Ach ja, als je al die andere spoedgevallen voorbij ziet komen op de Spoed dan mag ik niet klagen. Naast mij een heel zielig meisje dat haar benen tussen de spaken had gekregen. Zo sneu! Daar kun je flinke wonden van krijgen.

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 13 sep 2018 - 14:42

Josien, Kijk eens bij ART-Fashion, die hebben nette broeken met hele wijde pijpen. Ze zijn van stretch materiaal en zitten heel comfortabel. Ik draag ze naar mijn werk. Heb nu een paar aan met pijpen van 80 cm wijd.
Een leuk nederlands merk overigens, productie veelal in Europa.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 13 sep 2018 - 15:00

Wat lief dat jullie meedenken. Een broek met wijde pijpen ga ik alleen niet dragen. Ik heb in verhouding slanke benen en een bredere bovenkant. Een broek met wijde pijpen maakt me dan compleet vierkant, haha. Misschien ga ik mijn jurkje tot boven de knie laten inkorten en dan met platte schoenen. Ik hou er namelijk niet van om met een broek in de kerk te zitten. En anders kan ik misschien ook wel een maxi-jurk aan. Even aan Máxima vragen of ik haar jurk van het concert bij Soestdijk mag lenen ;)

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 13 sep 2018 - 17:08

Daar zat ik ook aan te denken: een lange rok of jurk kan ook en daarmee kun je heel sierlijk zitten. Lange rokken doen zelfs je figuur soms beter uitkomen. Wel pech voor je, want een gebroken teen kan erg vervelend zijn. Eigen ervaring, zij het met een gescheurd middenvoetsbeentje. Wel zes weken in het gips en lange tijd van revalideren toch om er weer goed op te kunnen staan/lopen. Maar bij jou gaat het vast sneller! Je zult er vast stralend uitzien op de bruiloft. Beterschap gewenst.

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 13 sep 2018 - 14:19

Och, Josine, wat een pech! Veel beterschap.
Zoals Johan Cruijff destijds zei: elk nadeel heb z'n voordeel.... Nu kun je á la Máxima met een broek met wijde pijpen en prachtig jasje gaan en heb je nog iets moois voor later (wat vast wel komt !). 't Is een schrale troost, dat wel.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 13 sep 2018 - 14:08

Oei wat vervelend. Je teen breken schijnt behoorlijk pijnlijk te zijn. En naar, zo juist voor de bruiloft. Beterschap! En als ik je kan helpen door blogs vast te openen of wat dan ook, aangeven he!

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 13 sep 2018 - 12:56

Dat is echt balen zeg! Helemaal op verheugd natuurlijk! Leuke jurk! Mooie hakken, gave hoed en nu dan dit :-(
iid op zoek naar een sjieke broek met wijde pijpen. Sterkte en succes met de zoektocht

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 13 sep 2018 - 12:06

Prima pak! Super oorhangers.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 13 sep 2018 - 12:11

Altijd goed en handig in een sporthal!
Ik hoop op nog wat foto's.

Zou dit een blauw pak zijn gelet op de blauwe schoenen?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 13 sep 2018 - 12:06

Foto's komen er bijna aan. Ik heb gisteren mijn teen gebroken, dus met gips en krukken loopt mijn planning nogal in de war. Sorry als de blogs de komende 2 weken wat later online staan. Lieke naar school brengen is nu een hele onderneming.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 14 sep 2018 - 08:47

Van harte beterschap!

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 13 sep 2018 - 21:33

Ach nee... wat onwijs balen! Een ongelukje zit in een klein hoekje, maar wat waardeloos voor de bruiloft. Veel beterschap!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 13 sep 2018 - 13:17

Ahh Josine, wat naar!
Wat zal je een pijn gehad hebben!
Ai, dat is jammer om nu op die manier naar de bruiloft toe te leven! Jammer!
Veel sterkte en alsnog een fijne dag toegewenst!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 13 sep 2018 - 12:52

Wat een pech. Beterschap en sterkte Josine!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 13 sep 2018 - 12:10

oh wat naar. Sterkte Josine!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?