Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen woensdag 6 maart 2019 een werkbezoek aan de Vrije Hanzestad Bremen. Zij worden bij hun bezoek aan de Duitse deelstaat vergezeld door minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Minister Kaag leidt gelijktijdig een economische missie op de terreinen ruimtevaart en windenergie op zee.

Het Koninklijk Paar brengt jaarlijks een bezoek aan één of meerdere Duitse deelstaten, waarbij speciale aandacht is voor de economische betrekkingen. Doel van het bezoek aan Bremen is de kansen voor economische samenwerking, ook in internationaal verband, te vergroten. De terreinen ruimtevaart, windenergie en pool- en marienonderzoek bieden hiertoe goede mogelijkheden. In en rond Bremen zijn veel bedrijven en kennisinstellingen gevestigd met toonaangevende posities in elk van deze sectoren. Voor de Duitse en Nederlandse deelnemers aan de economische missie vindt op dinsdagavond een gezamenlijk handelsdiner plaats, waar minister Kaag een toespraak houdt.

Outfit: koningin Máxima draagt een donkerblauwe cape van chenille met een rauwe, wollige en matte uitstraling, die in contrast staat met de overloop naar een glanskatoen in oker, met een glanzende en gladdere textuur. De donkerblauwe jurk is gemaakt van een combinatie van zijde crêpe Georgette en organza. In een degradé om het lichaam heen zijn donkerblauwe en okerkleurige gesmokte ribbanden, smalle metalen kettingen en kristallen geborduurd.
Ontwerper: Jan Taminiau 
Eerder gedragen: Koningsdag 2017, werkbezoek China 2018 

Máxima met de outfit op Koningsdag 2017:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 08 mrt 2019 - 11:11

Mooie outfit en ik snap de keuze voor dit moment!! Deze bezoeken zijn toch soort van koningsdagen in DL.
Ik heb graag dat Maxima meer van dit model mantels aanschaft!!
Dit is toch vele male beter dan die mantels met los fladderende mouwen of omslagdoeken die Maxima over haar schouders heeft geslagen.
De jurk is echt prachtig en ik ben blij dat we hem regelmatig hebben kunnen zien..
En ik ben verliefd op de oorhangers.. heel mooi!!

afbeelding van Christal

Christal

donderdag 07 mrt 2019 - 10:29

Mijn schoonzoon was erbij, gisteren. Hij is totaal niet koningsgezind, maar vertelde diep onder de indruk te zijn van Maxima.
Hij had grote bewondering voor haar toegankelijkheid, ruime kennis van zaken (door gedegen voorbereiding, dacht hij), inhoudelijke en verstandige vragen en de natuurlijke wijze waarop ze haar aandacht wist te verdelen.
Welke kleding ze droeg kon hij niet vertellen, wel dat heel Bremen in de ban was van het vorstenpaar en dat de stadstrompettist 's morgens in alle vroegte het Wilhelmus al inzette :).

Josine, veel sterkte - en ik hoop ook heel fijne dagen!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 07 mrt 2019 - 10:01

Bedankt voor alle lieve woorden. Ik lig idd in het ziekenhuis vanwege het spugen en de zwangerschap. Laatste loodjes gelukkig want over uiterlijk 2.5 week word ik ingeleid. Tot die tijd probeer ik zoveel mogelijk te bloggen en zodra ik bevallen ben, draag ik het stokje met de volste vertrouwen tijdelijk over aan moderator Twor :)

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 07 mrt 2019 - 07:13

O leuk! En koninklijke goedkeuring tevens want ze gaat natuurlijk geen handtekening zetten in een boek waar ze niet achter staat! Geweldig!

Josine, sterkte! Bijna de kleine baby in je armen!

afbeelding van zara

zara

donderdag 07 mrt 2019 - 07:23

Super-leuk!

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 06 mrt 2019 - 20:27

Volgens mij droeg Maxima deze prachtige jurk tijdens het Elisabeth concours in België. Hij was toen ook al redelijk midi.

afbeelding van zara

zara

donderdag 07 mrt 2019 - 08:51

Ja, lijkt mij ook. Maar nu met veel meer glamour, want veel mooier gestyled met elegante hoge laarzen, en dit volumineuze, losjes naar achteren opgestoken kapsel staat er ook veel mooier bij. In België hing het haar laag, met een lok naar één kant, en met (bijna) vleeskleurige panty, wat nogal ouwelijk stond.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 06 mrt 2019 - 22:19

ja inderdaad. Goede lengte bij deze jurk

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 06 mrt 2019 - 20:01

Wow toch nog!
Schitterend!
Is ie iets langer gemaakt?
En wat is ze slank!
Veel hergebruik vandaag maar terecht!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 07 mrt 2019 - 08:23

Haar Nederlands valt me niet helemaal mee.
En ik zou graag een foto van de glitterjurk met (lak- ?)laarzen zien. Iemand?

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 07 mrt 2019 - 12:34

Haar Nederlands is eigenlijk behoorlijk slecht, erg jammer.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 07 mrt 2019 - 10:13

Ja die link is super maar ik zou zo graag een goede foto zien en heb geen tijd om zelf te zoeken. Dus dacht, misschien kan iemand uitzoeken of er in een Duitse, plaatselijke krant beeldmateriaal staat.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 06 mrt 2019 - 21:16

Oh , is dat die vreselijke glimmende pailletten jurk? Heeft zij die ook gedragen bij een bezoek aan Brussel samen met Mathilde en Filip?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 06 mrt 2019 - 20:26

Zie ook foto's bij ANP! Schitterend kapsel nog steeds!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 06 mrt 2019 - 18:57

Veel sterkte, Josine.
De laatste loodjes zijn vaak het moeilijkst!
Ik denk aan je!

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 06 mrt 2019 - 18:04

Heel mooi en heel verzorgd. En ja, prachtig haar. Maar toch.... ik kan er helaas niet meer naar kijken zonder aan het woord inlegkruisje te denken. Wie o wie kwam ook alweer met die opmerking? Niet mee doen zoiets hahaha....

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 06 mrt 2019 - 17:47

Eén van mijn absoluut favoriete outfits! De stof, de kleuren, het tasje, de schoenen, het haar, alles klopt! Super!
Josine, ik denk aan je! Heel veel sterkte en liefs!

afbeelding van zara

zara

woensdag 06 mrt 2019 - 16:59

Ik vind de warm-oranje oorbellen erg mooi bij deze outfit staan.Voor de rest is de outfit natuurlijk niet meer echt verrassend, maar het blijft toch nog steeds prachtige couture.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 06 mrt 2019 - 17:01

Sublieme outfit vind ik dit. Een draagbaar kunstwerk. En dit kapsel vind ik echt heerlijk bij Maxima, lekker rommelig opgestoken. (Misschien moet ze dit gewoon als pruik kopen, is ze van al het gezeur af. Iedereen wordt op uiterlijk beoordeeld, vrouwen beetje erger dan mannen, maar voor de Maxima’s van deze wereld is het wel ernstig. Ik zou er gek van worden als ik ergens heen ging en iedereen riep (alleen!) iets over mijn haar en jurk. Dus, meisjes, wordt minister en geen koningin, veel leuker.)

Josine: heel veel sterkte, ik duim voor jou en de kleine puk dat het snel allemaal goed is.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 07 mrt 2019 - 01:43

Ik denk dat ze al een aantal pruiken heeft! Net als prinses Beatrix. Jaren en jaren strak gekapt, duizenden flessen haarlakken verder en dan zo’n stevig kapsel op haar leeftijd? een kapsel dat altijd precies hetzelfde zit? Altijd precies dezelfde lengte bij de oren?! Koningin Maxima met piekige laagjes dun haar en dan nu een dik volumpteus prachtig opgestoken kapsel dat een hele avond goed blijft zitten zonder plukjes die loskomen? Ik heb zo mijn gerede twijfels. Maar goed, het lijkt me op zo’n positie niet echt leuk als je dun piekig haar hebt waar in feite niets mee te beginnen is en je er meestal als een sprookjeskoningin uit moet zien in prachtige avondkleding, mooie juwelen .. en hulpstuk(ken) op je hoofd.

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 06 mrt 2019 - 16:40

Veel sterkte Josine! Dank voor je bericht TwoR

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 06 mrt 2019 - 15:56

Josine is inderdaad opgenomen in het ziekenhuis. Vanmorgen ben ik even met mijn dochter bij haar op bezoek geweest, omdat ik toevallig in de buurt was. Ik wil jullie gerust stellen: ze ziet er goed uit! Maar het is pittig ivm de misselijkheid icm haar gezondheid. De laatste loodjes wegen het zwaarst. Verder laat ik het even aan Josine over wat ze precies wil vertellen ;).

Over een paar weken hoop ik het bloggen een poosje van haar over te nemen, maar dat terzijde.

(Ps er waren vragen over het feit dat Josine in het ziekenhuis is opgenomen, wat iemand hier gemeld heeft. Ik plaats hier daarom even een kopie van mijn reactie uit de log van gisteren.)

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 06 mrt 2019 - 17:33

Heel veel sterkte Josine, de laatste loodjes.
We leven op afstand met je mee.
Bedankt TWoR voor je berichtgeving.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 06 mrt 2019 - 17:14

Sterkte Josine. Succes met de laatste loodjes!

afbeelding van zara

zara

woensdag 06 mrt 2019 - 16:52

Bedankt voor het bericht TWoR! Heel veel sterkte voor Josine, het is gelukkig nu nog een kwestie van dagen aftellen.

afbeelding van Molly

Molly

woensdag 06 mrt 2019 - 15:15

Het enigste verschil is volgens mij de oorbellen. Wie kan mij meer vertellen over de oorbellen van vandaag en de oorbellen die ze bij deze outfit droeg tijdens koningsdag?

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 06 mrt 2019 - 23:43

Maar dat gaat niet over de oorbellen die ze vandaag in heeft, ik kan me niet herinneren dat ik die eerder heb gezien?
Ohw, ik zie nu dat het de rechtercombinatie is die ze nu aan een andere oor”knop” heeft hangen.

Ook namens mij, sterkte Josine!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 06 mrt 2019 - 14:51

Maxima ziet er mooi en goed verzorgd uit. Deze outfit zit veel beter dan de outfit van gister.
Kapsel ook mooi.Als je dun haar hebt zoals Maxima dan kan je het beter opsteken of een bob lijn nemen
Ik houd echter niet van het model van de jas maar ze ziet er stralend uit.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 06 mrt 2019 - 14:31

Heeft die ophaal mevrouw inmiddels onze blog gelezen en nu een kort bontjasje aangetrokken?

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 06 mrt 2019 - 15:10

Hi, Hi.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 06 mrt 2019 - 15:03

ja ik zie t ook. Oh...wordt er meegelezen vanuit DU?
Die mevrouw met die roze jurk die zich zo prominent naast Máxima wrong bij de groepsfoto kwam vanochtend aanrennen toen t koningspaar al was uitgestapt.
(ja er is oog voor details vanuit NL... zelfs als t werk eronder lijdt...)

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 06 mrt 2019 - 14:03

Sorry voor mijn reactie net. Ik zie bij NMR net dat ze hetzelfde tasje en schoenen draagt als bij koningsdag, het kwam echter bij mij lichter en ook wat groter (qua tas) over op de eerste foto’s.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 06 mrt 2019 - 14:09

Mooie foto’s zonder jas, wat is die japon toch prachtig gemaakt. En niets voor de pünktliche Duitsers om Máxima zelf het portier te laten openen, mevrouw in de idd te korte jas (of te lange jurk) had beter even mee kunnen lopen i.p.v. opeens linksaf te slaan. Of die motoragent had een sprintje kunnen trekken.
Josine hoe gaat het met onze favo moderator, veel liefs!!

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

woensdag 06 mrt 2019 - 13:56

Ik vind i.t.t. Linda van Deventer juist het tasje en de schoenen van koningsdag mooier. Ik vind dit tasje wat tuttig en ook te licht qua kleur. Het inlegkruisje staat zo als een soort haardecoratie bij het goede kapsel veel beter dan als een soort van hoedje op zo’n schuine lok als in het verleden. Het blijft een pracht creatie!

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 06 mrt 2019 - 13:55

Haar haar zit erg mooi!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 06 mrt 2019 - 13:46

Een zeer geschikte outfit voor dit werkbezoek. Het is hier koud en daar niet minder denk ik. Dus lekker zo'n jurk, ik denk dat ie een beetje warm is. Een grote hoed erbij had ik leuk gevonden, maar zo kan t ook goed. Zo zien we hoe haar haar heel mooi zit, en dat is ook wat waard. Zeer verzorgd. Een visitekaartje voor NL, zeker zo met het oranje draaitje er tussen.
Ik hoop dat we nog een verkleding gaan zien voor het diner.
Voor de mevrouw die haar ophaalt op het vliegveld: nooit bezuinigen op een jas (van te voren de lengte checken...)

afbeelding van Sjanie

Sjanie

woensdag 06 mrt 2019 - 13:23

Prachtig trots op onze koningin .

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 06 mrt 2019 - 13:06

Op zich mooi, maar zelf houd ik echt niet van degrade. Ben wel verliefd op het tasje, weet iemand daar meer vanaf?

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 06 mrt 2019 - 13:20

Het tasje is afkomstig van Natan. Máxima droeg de tas voor het eerst op 2 juni 2016 in Eindhoven.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 06 mrt 2019 - 13:49

Dank je! Ik zie dat ze hem destijds ook op koningsdag bij zich had, destijds was hij me helemaal niet zo positief opgevallen, maar nu wel.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 06 mrt 2019 - 12:53

Prachtig vandaag, gelukkig . Ze kan het wel!

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 06 mrt 2019 - 12:52

Mooi hoor, kapsel helemaal oké. Zelfs het inlegkruisje kan er zo mee door.

afbeelding van Ton Angers

Ton Angers

woensdag 06 mrt 2019 - 12:24

Stijlvolle combinatie van Tamineau en haar kapsel: Prachtig!

afbeelding van Sandra

Sandra

woensdag 06 mrt 2019 - 12:08

Koningin Máxima ziet er zeer verzorgd uit vandaag. Heel erg mooi.

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

woensdag 06 mrt 2019 - 12:00

Ze ziet er prachtig uit! En dat nou niemand even de portier open doet voor haar... slordig!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?