In Lech poseerde de koninklijke familie vandaag voor ongeveer 80 journalisten en cameramensen, in ruil voor rust tijdens de rest van de skivakantie. Voor de gelegenheid koos koningin een nieuw skipak van Goldbergh, die wel wat wegheeft van het Bogner-skipak uit 2009. Hoewel ik het jammer vind dat het plaatje erg lijkt op de voorgaande jaren, staat de felle kleur rood Máxima fantastisch en straalt ze weer als een trotse echtgenote en moeder. 

Het logo van Goldbergh op Máxima's jas.

Foto's met dank aan: 

Albert Nieboer via www.royalpress.nl 
Sandra Schuurhof 
Kysia Hekster 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 18 feb 2014 - 17:03

Dat afkappen vind ik ook een van de slechte manieren. De enige die hier in mijn ogen iets af te kappen heeft ben jij Josine en verder niemand. Op andere forums wordt de thread gewoon gesloten en kan er niemand meer reageren.
(dit was een reactie op jou Josine, maar ik heb blijkbaar niet op beantwoorden geclickt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 18 feb 2014 - 17:11

Als ik het wat rustiger krijg zal ik proberen alle reacties te volgen, maar nu zit het er helaas even niet in. Boek gaat volgende week naar de drukker en de puntjes moeten op de i.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 18 feb 2014 - 21:09

Succes!

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 18 feb 2014 - 18:59

Oeh, da's spannend! Succes met de laatste loodjes!! ;-))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 18 feb 2014 - 14:27

Helemaal mee eens :) Modekoningin Máxima is een modeblog en discussies over de vakanties van de prinsesjes doen er mijns inziens weinig toe. Zullen we on topic gaan? :)

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 18 feb 2014 - 14:58

Josine, uiteraard heb je gelijk, dit is een modeblog. Ik zou het dan ook geen enkel probleem vinden als hier enkel en alleen de mode besproken wordt. Maar het is wel frappant dat als er geen kritische (in het voordeel van de royals) off topic reacties komen er dan geen tegengeluid is maar zodra er wel kritische reacties komen daar meteen op gereageerd wordt met dat je reactie off topic is en dat je hier maar niet moet komen als je er zo over denkt. Dat vind ik niet fair. Ik ben het zeker niet eens met alles wat het koningshuis doet of laat maar wil wel alles van ze weten omdat het mijn land betreft! En natuurlijk ben ik geïnteresseerd in mode!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 18 feb 2014 - 15:04

Als het positieve reacties zijn, blijft het bij een opmerking en wordt het niet een ellenlange discussie. Voor mij is dat een wezenlijk verschil. Wie weet begin ik nog eens een website met algemeen modenieuws en dan zijn zulke discussies zeer zeker wel welkom :)

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 18 feb 2014 - 15:12

Het lijkt mij inderdaad een goed idee om misschien een discussieforum te openen waar mensen hun niet mode gerelateerde reacties over Maxima/ons koningshuis kunnen droppen! Of zoiets al een tweede scherm, waar de mensen hun off topic reactie naar aanleiding van het mode-item/ bezoek/ activiteit van Maxima kwijt kunnen.

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 18 feb 2014 - 15:40

Alles goed en wel.Maar zodra je vind dat iets niet mooi is ,slecht zit,tuttig is, de persoon in kwestie er een buikje in heeft, enz krijg je het uitgemeten

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 18 feb 2014 - 16:49

Het is vaak de toon die de muziek maakt, want ik lees onder elke log wel negatieve reacties, maar vaker worden deze goed opgepakt dan afgekapt :)

afbeelding van Miep

Miep

dinsdag 18 feb 2014 - 14:00

Ik ben gewoon een realist, ik observeer, ik constateer, en ja op deze log willen de meesten in sprookjes geloven, dus eens een kritische noot stemt , hoop ik , tot nadenken.Trouwens, Ineke, de voorjaarsvakantie niet 2 weken maar 1 week. Dus wel een puntje.

afbeelding van fruitboom123

fruitboom123

dinsdag 18 feb 2014 - 07:58

Weer zo,n negatieve reactie van Miep, gisteren al door Iris..
Als jullie zo denken en schrijven over onze prinses(sen) begrijp ik absoluut niet dat je deze site bekijkt.
We hoeven echt niet alles goed te praten van ons Koningshuis, maar probeer dan opbouwende kritiek te geven!!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 18 feb 2014 - 08:53

Helemaal mee eens ;)

afbeelding van eva

eva

dinsdag 18 feb 2014 - 03:42

leuk om ze allemaal weer eens te zien! Wat zijn ze gegroeid! Leuk hoor die meiden!
En idd moet toch moeilijk zijn voor Mabel (ondanks alles). Kan me voorstellen dat het confronterend is, maar ook goed voor het verwerkings proces. En lekker samen met de hele familie, ook leuk voor de kindjes.

afbeelding van Miep

Miep

maandag 17 feb 2014 - 22:07

Ze had die beugel nog maar 4 maand, ik denk dat ze 'm eruit gehaald hebben voor de foto sessie, na de vakantie gaat ie er weer in, arm kind. net het programma over J. Zorriguetta gezien. Ontluisterend ! Maxima had publiekelijk afstand moeten nemen van haar vader.Blijven we allemaal maar struisvogeltje spelen?

afbeelding van Miep

Miep

maandag 17 feb 2014 - 20:44

Ben het met Iris eens.Je hoeft je niet te laten zien, dit is natuurlijk een hele luxe vakantie, betaald door de belasting betaler, en ach een foto sessie wat maakt het uit, je heb daarna 2 weken nergens meer last van .Dat die kinderen geen last krijgen met een leerplicht ambtenaar. By the way, waar is de beugel van Amalia gebleven? Mijn kinderen moesten er minstens 2 jaar mee lopen.Vanavond om 21:00 uur ned 2 een programma over de vader van Maxima. Ben Benieuwd.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

maandag 17 feb 2014 - 21:39

Dat verschilt heel erg per kind; ik was ook binnen een jaar van mijn slotjesbeugel af toen ik die leeftijd had.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 17 feb 2014 - 19:56

Ondanks dat de plaatjes niet verassend zijn, super leuk de hele familie weer te zien! Leuk dat de volwassenen hun kleding (rood - zwart) op elkaar afgestemd hebben. En wat worden de prinsesjes groeit! Amalia is al echt een puber aan het worden. Hopelijk kunnen ze van een fijne familievakantie genieten. Kan me voorstellen dat dit voor iedereen ook af en toe heel moeilijk kan zijn vanwege het ongeluk en verlies van Friso! In mijn ogen is Mabel altijd al een sterke vrouw geweest die weet wat ze wil, maar ik kan me zo voorstellen dat dat in dit soort situaties heel handig is.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

maandag 17 feb 2014 - 18:05

Leuke foto's en maxima staat het rode pak erg goed. Het lijkt wel afgesproken al dat rood zwart. Een ding vind ik echt minder mooi, dat is altijd maar dat losse slingerende haar bij de prinsesjes, waarom niet een staart, vlechten of een haarband? Ik heb zelf een dochter in die leeftijd, maar die heeft haar haar nooit zo maar los, het wordt dan al gauw een beetje onverzorgd en dat vind ik het ook ogen bij de prinsesjes als ik eerlijk ben.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 17 feb 2014 - 17:48

Wat een super leuk plaatje is het! Wel jammer van de niet veranderde setting. Ook vind ik de kleuren van hun kleding bij sommige voorgaande jaren wat vrolijker, maar ondanks dat vind ik dat ze allemaal goed voor de dag zijn gekomen.
Ik heb respect voor Mabel die op deze bijzondere dag er toch voor kiest om te gaan poseren. Ik denk dat ze het best moeilijk heeft, maar voor de kinderen is het ook niet leuk om zulke dingen af te gaan zeggen die ze voorheen wel deden. Ik denk dat het ook wel een goede afleiding voor ze is.

afbeelding van Marije

Marije

maandag 17 feb 2014 - 17:31

Ik vind die riem bij Máxima niet echt mooi. Voor de rest zien ze er leuk uit.

afbeelding van Truike

Truike

maandag 17 feb 2014 - 19:27

Mee eens, ik hou ook niet zo van zo'n riem. je krijgt wel een mooi slank taille maar het accent komt op de heupen te liggen.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

maandag 17 feb 2014 - 17:24

Best oké de foto's maar ik raak er niet echt enthousiast van.. Ik hoop dat ze komend jaar een andere opzet/setting gebruiken want dit wordt idd erg veel meer van hetzelfde..
Ik zou het zo leuk vinden als WA en maxima vaker zelf foto's naar buiten zouden brengen van bijv een strandwandeling/paardrijtocht of..
Idd de denen en Zweden doen dat voor mij een stuk beter!
Maar ik keek even op newmyroyals en zag prachtige foto's van Mathilde in spetterend rood!! Niks stijfjes aan volgens mij ;-))

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 17 feb 2014 - 19:24

BeccaD, helemaal mee eens. Ik word hier ook niet echt blij van. Ik zie ook liever wat vaker een prive kiekje dan altijd hetzelfde herkauwde scenario. En waarom niet eens een middag iemand thuis een leuk filmpje ofzo laten maken? We moeten het al doen met de geposeerde foto's omdat iedereen zich netjes aan de mediacode houdt, dan mogen ze ook best eens wat vaker iets terugdoen.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 17 feb 2014 - 17:52

De foto's van Mathilde en Philippe staan ook op PPE.
Prachtige outfit van Brusselse couturier Pierre Gauthier.Staat haar geweldig .
Maar tuttiger kan volgens mij niet!
Overigens ontwerpt deze couturier geweldige creaties.

afbeelding van Truike

Truike

maandag 17 feb 2014 - 20:07

Een waanzinnig mooie kleur rood.verder weet ik niet zo goed wat ik er van moet vinden. Het is een prachtig klassiek geheel maar het woord tuttig komt ook wel bij mij naar boven. Ik weet het niet zo goed.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

maandag 17 feb 2014 - 19:44

Hahaha.. De hele tuttig/stijfjes discussie absoluut niet willen oprakelen. Ik persoonlijk vind het niet erg als mensen mijn kleding als klassiek-chique beschrijven, bij tuttig zou ik al denken "Hmm" en als iemand zegt "wat ben jij stijfjes gekleed vandaag" zou ik dat absoluut niet kunnen waarderen.. Maar goed, dat ben ik. Ik vind deze outfit dus ook niet tuttig, maar absoluut stijlvol en klassiek en koningin waardig!

afbeelding van Henny

Henny

maandag 17 feb 2014 - 15:51

Wat een gezeur weer, zeg. iedereen hier weet de weg naar zijn site.
Je brengt me op een idee (re. commissie) ;)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 17 feb 2014 - 15:33

Ik vraag me wel eens af of je commissie krijgt van Utrecht voor iedere keer dat je zijn naam noemt? Weet niet of het zo leuk is voor Josine (maar ik wil haar geen woorden in de mond leggen hoor!), maar zij heeft een afspraak voor haar blog met een aantal (andere) fotografen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 17 feb 2014 - 14:20

Leuke foto's, een beetje zoals verwacht. Amalia wordt al echt een dame. Schattig, de twee jongere zussen:
http://www.ppe-agency.com/preview.php?zoektype=2&id=114246&start=0&searc...

Ik weet niet of ik zelf snel een ski-jack met een riem om het midden aan zou doen, zoals Maxima:
http://www.ppe-agency.com/preview.php?start=50&id=114199&zoektype=2&sear...

Het blijft wel grappig dat Beatrix drie zonen heeft, en haar oudste zoon drie dochters...

Aan haar schoenen te zien, was Mabel de enige die niet ging skien. Weet iemand wie "Theo Baron Collot d'Escury" is?
http://www.ppe-agency.com/preview.php?start=0&id=114289&zoektype=2&searc...

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 17 feb 2014 - 14:39

Op 3 mei 1996 trouwde Collot met jkvr. drs. Hermance Rebecca Hooft Graafland (1967), dochter van jhr. Cypriaan Gerard Carel Hooft Graafland en Geertruida Romelia de Kanter en lid van de familie Graafland; bij dit huwelijk was prins Willem-Alexander aanwezig. Het echtpaar heeft drie kinderen. In 2002 was Collot getuige bij het kerkelijk huwelijk van Willem-Alexander met Máxima Zorreguieta. Hij is peter van hun dochter Ariane der Nederlanden.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 17 feb 2014 - 14:43

Dank voor de uitleg.

afbeelding van zara

zara

maandag 17 feb 2014 - 13:18

Maxima's rode skipak is echt een 'inkoppertje'; het rood staat haar, zoals altijd, fantastisch! Zou het vele rood en zwart in de skikleding van de volwassenen 'afgesproken werk' zijn? Complimenten ook voor de leuke skikleding van alle kinderen! Het is altijd een beetje gissen hoeveel inspraak ze zelf mogen hebben in wat ze zullen aantrekken, maar ze zien er allemaal 'happy' in uit! De zonnebril en het mooi gesneden zwarte ski-jack met roze biesje van Mabel staat haar fantastisch, ook al is het zwart bedoeld als kleur van rouw. Het is trouwens wel een enorm gemis, deze foto's zonder prins Friso erbij; er gaat toch wel even een steek door je hart als je ernaar kijkt...

afbeelding van fruitboom123

fruitboom123

maandag 17 feb 2014 - 12:36

Het is weer geen orginele foto sessie,, maar ze zien er stralend uit, ik hoop dat ze met elkaar hele fijne dagen hebben en het grote gemis en verdriet een plekje kunnen geven.
Het was misschien ook wat wrang als er vandaag, op deze moeilijke dag, opeens een heel anders fotosessie te zien was geweest !

afbeelding van Emmy

Emmy

maandag 17 feb 2014 - 12:30

Wens ze een heerlijke vakantie!

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 17 feb 2014 - 12:24

Leuke foto's.Zien er allemaal stralend uit. Volgens mij worden de foto's van de Denen maar door 1 fotograaf gemaakt.Dat levert natuurlijk ongedwongener plaatjes op dan dat er een horde van 80 man voor je neus staat.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 17 feb 2014 - 12:39

Nee, ook daar is de gehele pers welkom :)

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 17 feb 2014 - 12:41

Josine. Is het dan ook een delegatie van 80 man?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 17 feb 2014 - 12:48

Weet ik niet. Weet wel dat vrijwel alle Nederlandse royaltyfotografen zijn afgereisd.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 17 feb 2014 - 12:21

Wat een vrolijke foto's!
Maar wat erg dat de lege plek nu zo goed waar te nemen is!
Ik zou er erg veel moeite mee hebben als ik Mabel was!
Wat zijn al de kinderen gegroeid, zeg, vooral Amalia!
Een hele leuke foto van Prinses Beatrix met haar kleinkinderen, echt een oma zo!

afbeelding van Kate

Kate

maandag 17 feb 2014 - 11:50

Zier er gezellig uit , en idd de foto zo met z'n vijfen , Mabel alleen , dat vind ik vreselijk , niet het poseren . Ze zijn nu waarschijnlijk al heerlijk aan het skiën . Van harte gegund!

afbeelding van Ria M

Ria M

maandag 17 feb 2014 - 11:47

Wat leuk zo vroeg al foto's. Allemaal staan ze er stralend op.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 17 feb 2014 - 11:12

Leuk dat je er ze snel bij bent Josine. Leuke plaatjes. Wat wordt Amalia lang zeg. Hoe moet de setting dan? Er valt toch weinig aan te veranderen? Ze kunnen moeilijk met z'n allen op de grond gaan liggen. Respect voor Mabel.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 17 feb 2014 - 11:01

Mooie foto's. Idd de setting is wat saai. Toch een lege plek zo zonder Friso. Vandaag al weer 2 jaar geleden. Moet een heel beladen dag zijn. Sterke vrouwen Mabel en ook Beatrix.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 17 feb 2014 - 10:52

Eey hoe zit dat?? Volgens mij vermelde je ergens dat de sessie om 3 uur was....
Maar het ziet er vrolijk uit allemaal... En idd respect voor Mabel... En wat prachtig haar heeft Amalia trouwens... Beetje jammer van dezelfde setting... Maar ik vind het leuk om de kinderen weer te zien...

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 17 feb 2014 - 10:58

Leuk Josine dat je weer de eerste bent met foto's. Amalia ziet er geweldig uit in haar witte pak.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 17 feb 2014 - 10:29

Wat vreeeeeeeselijk !!!!!!!.
Je zal als kind toch maar moeten poseren voor 80 fotografen! mijn kleinkinderen beginnen al te zuchten als ik het fototoestel af en toe boven haal.

afbeelding van Kate

Kate

maandag 17 feb 2014 - 11:45

Ow , mijn ( klein) kinderen zouden het niet erg vinden hoor , een uurtje poseren , en dan de belofte van een heerlijke verzorgde skivakantie met de familie ;-) T'is maar net hoe je het bekijkt !

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?