Van een afstandje viel het bijna niet op, maar de close ups zijn overduidelijk: koningin Máxima is bij de tandarts geweest! Zoals gisteren al op deze website werd geopperd, lijkt het erop dat onze koningin een Invasalign beugel heeft. Deze onzichtbare beugels worden gemaakt met behulp van 3D-(print)technieken en hebben bij een wekelijkse vervanging al binnen drie maanden een zichtbaar resultaat. Voor een koningin die bijna wekelijks met een stralende lach op de voorpagina's staat, is een mooi gebit natuurlijk van groot belang.

En nog een klein weetje: Máxima had gisteren geen hoed óp, maar wel bij zich. Zou ze nog een geheim bezoek hebben afgelegd of twijfelde ze over de dresscode?

Foto's met dank aan Monarchypress.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

zondag 27 aug 2017 - 11:49

Het viel een paar dagen geleden gelijk op dat haar tanden wat anders leken, leuk dat het raadsel opgelost is. Ik vind het een lumineus idee zo'n beugel, hij is bijna niet te zien. Ideaal als je 'm nodig hebt maar het niet moet opvallen. Overigens heb ik nooit gezien dat Maxima's tanden ergens iets scheef stonden. Zelf heb ik vroeger zo'n beugel met elastiekjes gedragen op mijn voortanden maar ondanks dat ze na afloop allemaal recht stonden, staan ze nu (jaren later) weer als daarvoor. :S

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 26 aug 2017 - 19:53

Nooit te oud voor een beugel! Waarom zou je het laten als het beter voor je gebit is? Dan maakt het helemaal niet uit of je nu koningin bent of niet...
Leuke foto van de hoed. Maar ik ben blij dat ze de hoed in de auto heeft gelaten, dit pakje heeft met los haar geen hoed nodig.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

zaterdag 26 aug 2017 - 14:32

Dus toch, ik kon het helemaal niet geloven toen er in de vorige blog al over gesproken werd.
Afgezien dat zij, en met haar iedereen zelf moet weten, of je op latere leeftijd een beugel doet, vond ik zelf dat zij een prachtig gebit heeft! Niks mis mee, ook niet met evt iets scheefstaande kiezen verder achterin.
Het zal best dat er iets met haar kiezen was waardoor zij dit advies heeft gekregen.
Toch vraag ik me af of het niet van veel mensen zelf uitgaat. Die bv vroeger geen beugel hebben gehad of waarbij de tanden weer wat scheef zijn gaan staan.
Ik heb zelf geen beugel gehad vroeger, dat werd mij zelfs ontraden door de tandarts want ik poetste niet goed genoeg (?? Heb nog nooit gaatjes gehad, maar goed). En zelf vond ik t toen wel best. Nog niet alle kinderen uit de klas hadden een beugel toen, zoals nu. En mijn tanden staan echt niet kaarsrecht, zeker mijn voortanden niet. Maar nog nooit van tandarts advies gehad dat ik nu nog aan een beugel zou moeten/kunnen. Hoeft voor mij ook niet.
Dus ieder moet het zelf weten. Maar als het alleen om het uiterlijk gaat, vond/vind ik Máxima's gebit prachtig en had zij voor mij die beugel weg kunnen laten.

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 26 aug 2017 - 16:59

Anne-Roos, ik heb vroeger een beugel gedragen en ben enkele jaren geleden op advies van mijn tandarts voor de tweede keer tweeëneenhalf jaar met een beugel door het leven gegaan. Mijn overbeet was zo groot dat mijn tanden en kiezen afsleten waardoor stifttanden, facings of een andere ingreep tzt noodzakelijk zou zijn. Dus het kan echt, op advies van de tandarts, terwijl je tanden gewoon nog bijna recht staan.

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 26 aug 2017 - 20:58

Zelfs de RVD heeft gereageerd op de beugel.
Zouden ze hier meelezen ;-)

http://www.telegraaf.nl/binnenland/29037626/__Koningin_draagt_beugel__.html

„Met het oog op een correctie van de beet van haar kiezen heeft koningin Máxima op advies van de tandarts een beugel gekregen”

Edit Josine: IVm copyright heb ik de reactie even aangepast. Artikelen letterlijk plaatsen mag helaas niet. Een alinea citeren met een link naar het artikel mag wel.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 26 aug 2017 - 20:32

Wat is de bron van het artikel dat je gekopieerd hebt? Officieel moet dat er nl bij vermeldt worden, als je tekst letterlijk overneemt/kopieert.

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 26 aug 2017 - 20:56

Oh, sorry, kwam van de site van de telegraaf.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 26 aug 2017 - 20:58

Geen enkel probleem hoor. Ik kan me voorstellen dat je dat niet weet. Ik heb het even volgens de regels aangepast :)

afbeelding van Bea

Bea

zondag 27 aug 2017 - 14:04

Fijn dat tekst is weggehaald met name omdat toevoeging (aan citaat RVD) door Telegraaf inhoudelijk niet juist was :).

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 26 aug 2017 - 21:02

Oeps, ik heb de link net geplaatst en zie nu pas dat jij het bericht al had aangepast.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 26 aug 2017 - 21:50

Top, jullie hebben 't samen al opgelost zie ik! 'k Dacht: ik vermeldt het maar even, voor we problemen krijgen ;). Kan gebeuren Merel, en een mens kan sowieso ook niet alles weten moet je maar denken ;). (Ik ook niet, want ik dacht dat t wel mocht als je de bron maar vermeldde). Dank je wel!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

vrijdag 25 aug 2017 - 23:52

Wat een heerlijke Koningin. Beugel, donshaartjes op kin, heb ik ook, ondanks elke 6 weken schoonheidsspecialist, een hoed op de jawel, hoedenplank, voor het geval dat. En vond ik een grappig moment, ze vergat haar tasje. Heerlijk niks perfect, een Koningin horende bij onze tijd!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 26 aug 2017 - 20:33

Dat vind ik nog eens een heerlijke reactie! Lekker positief, houden zo ;) !

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 25 aug 2017 - 21:02

Grappig die hoed! Het maakt mij heel nieuwsgierig waarom ze die mee heeft. Misschien decoratie in de auto? ;-)

afbeelding van Kitty

Kitty

vrijdag 25 aug 2017 - 20:27

Deze foto's vind ik ook niet kunnen. Roept alleen narigheid op. Die reacties over gezichtsbeharing zijn niet nodig. Wat een verlaging. Hou het maar bij jurken, schoenen en hoedjes. Voor iedereen beter.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 25 aug 2017 - 21:46

Kitty ik ben het helemaal met je eens. Naar mijn idee stonden er eerst ook meer foto's bij dit item.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 25 aug 2017 - 21:49

Vanmorgen stonden er inderdaad meer foto's, maar Kitty's reactie is van vanavond :)

afbeelding van Kitty

Kitty

vrijdag 25 aug 2017 - 23:11

Ik zag vanavond links boven 2 foto's. De reacties die ik toen las over gezichtsbeharing gingen mij te ver. Die foto's waren onflatteus en niet fatsoenlijk nasr mijn mening. Ik vind de discussie over de beugel van de Koningin niet erg smaakvol en van een Weekblad Privé niveau. Hoeden, jurken schoenen: dáár staat Modekoningin Màxima voor. Hou het beschaafd.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 26 aug 2017 - 08:01

Je mening is nu wel duidelijk!!
Ik vind het goed dat de beugel ons niet ontgaan is.
Er waren daar 2 onflatteuze foto's bij geplaatst en die zijn nu verwijderd.
En daarom vind ik deze log nu wel respectvol naar onze koningin toe.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 26 aug 2017 - 10:48

@Kitty
Als je op F5 drukt zijn de foto's als goed is verdwenen. Ik heb de foto's 's morgens verwijderd, maar het komt wel vaker voor dat aanpassingen niet gelijk bij iedereen te zien zijn. F5 helpt dan.

En ik ben van mening dat ik wel mag schrijven over de beugel van koningin Máxima. Tanden zijn gezichtsbepalend en als deze wordt gedragen tijdens publieke activiteiten, dan hoort dat wat mij betreft bij het bespreken van de uiterlijkheden. Net zoals we schrijven over het kapsel, de make-up of wat dan ook. Ik snap niet zo goed waarom iedereen zo fel is wat betreft het onderwerp beugel. Het is toch niet iets om je voor te schamen? En als zelfs de RVD reageert, ziet Máxima het zelf blijkbaar ook niet als privé :)

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 25 aug 2017 - 20:33

Zie jij andere foto's dan ik? Ik zie een foto van een auto en een normale close-up van Máxima.

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 25 aug 2017 - 19:58

Ik zie weer sproetjes, en dat is leuk. Had ze in het begin ook, maar langzamerhand werden ze verborgen onder veel make-up.
Dit is veel meer hoe haar gezicht is, en prima toch dat donshaar! Niks laseren zou ik zeggen; zo oogt ze veel natuurlijker en het past bij haar.

afbeelding van zara

zara

zaterdag 26 aug 2017 - 07:40

Helemaal mee eens! Vooral haar sproetjes, die staan zo charmant!

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 25 aug 2017 - 19:41

Ik snap niet waarom er zoveel publiciteit is over een beugel. Niks normaler dan een beugel zou ik haast zeggen. Half Nederland heeft een beugel nodig tegenwoordig. En laten we respectvol blijven over onze koningin door inderdaad geen super close-up foto's te publiceren/maken of bekijken. Bovenstaande foto's prima hoor Josine.
Al met al, ik vind het leuker om het over haar kleding te hebben. Haha...

afbeelding van car

car

vrijdag 25 aug 2017 - 13:04

Aaah dus toch! Zo zie je maar! Hmm ze zijn dus best zichtbaar ....naja ik moet 7 maanden...
(Maar als ik haar was, zou ik eerst de haren laten laseren...en dan de prioriteit op de tanden )

afbeelding van LG

LG

vrijdag 25 aug 2017 - 12:28

Ik denk dat niemand het leuk zou vinden om ingezoemde foto's van zichzelf te zien, laat staan zo openbaar. Dit vind ik een teleurstellende keuze, laat het blijven bij ingezoemde kleding e.d..

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 25 aug 2017 - 13:30

Goed dat je het aangeeft. Feedback waardeer ik altijd. Ik heb de ingezoomde foto's verwijderd, behalve bovenstaande close-up, die naar mijn mening zeker niet onflatteus is.

Ik heb ervoor gekozen het onderwerp wel te publiceren omdat Máxima naar mijn idee zich helemaal niet schaamt voor de beugel. Het zijn hoesjes, die je volgens een ortho die meer wist over dit onderwerp, uit doet als je gaat eten. Dus als Máxima het een probleem had gevonden, had ze ze simpelweg even kunnen verwijderen. Het is altijd lastig om te bepalen wat je wel en niet plaatst. ModekoninginMáxima.nl gaat voornamelijk over de kleding, maar zaken als kapsel, huid en ook het gebit bepalen ook voor een groot gedeelte iemands uiterlijk en uitstraling.

Maar nogmaals: bedankt voor je feedback :)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 25 aug 2017 - 20:22

Prima zo!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 25 aug 2017 - 12:23

Ik heb trouwens nog geen foto's van een lachende koning gezien... dus wie weet?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 25 aug 2017 - 12:22

nu heeft ze een vollere mond.
En gaan de tanden door de beugel naar achteren...? Hoe ziet ze er straks uit als de beugel er uit is?
Of zit die beugel alleen op de zijtanden te drukken?

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 25 aug 2017 - 11:47

Bij die onderste foto is het wel erg duidelijk!!
Maar ook onverbiddelijk ja!! En dat blijkt ook wel als je ziet hoe behaard haar gezicht daar is :-(.. Eind is toch zoek, niet meer realistisch als fotos zo ingezoomd worden!!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 25 aug 2017 - 11:35

Pfff, ze heeft wel lef hoor! Als Koningin, en dan met een beugel rond gaan lopen. Ik vraag me af: had ze echt een beugel nodig? Het is me nooit opgevallen dat ze een lelijk gebit heeft. Maar ik zie nu ik er op let wel wat scheefstaande tanden, iets meer achter in de mond. Helaas voor haar is de beugel niet zo onzichtbaar als het lijkt. Ik zie de kleine blokjes op sommige plaatsen zitten, en ook het plastic. Maar toch, om welke redenen ze de beugel dan ook draagt, ik vind het wel stoer! Ze kon er van uitgaan dat het mensen zou gaan opvallen, en er zal ongetwijfeld het een en ander over geschreven worden in de media. That's life in een glazen huis. Aan de ene kant denk ik: blijf toch lekker je zelf. Aan de andere kant denk ik: stoer dat je het durft!

afbeelding van JoJo

JoJo

vrijdag 25 aug 2017 - 11:18

Ik denk dat ik mijn tandarts maar is op ga bellen.. :)
Wat een oplossing!

afbeelding van Marja

Marja

vrijdag 25 aug 2017 - 11:44

Is wel een dure oplossing die niet door alle verzekeraars wordt vergoed. Het resultaat is ook minder zeker dan met het gewone ijzer en plastic werk. Dit werd verteld door de ortho van mijn kinderen. En een collega die ook met een beugel loopt wilde dit ook graag maar bij zijn afwijking kon het gewoon niet.

In de situatie van Maxima is het een uitkomst als het wel kan. Je moet wel heel goed inzoomen wil je het zien.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 25 aug 2017 - 10:40

Nou, het mysterie van haar tanden is hiermee opgelost. Thanks:-)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?