In 2016 zagen we 19 paar nieuwe oorbellen bij Máxima, maar ook enkele nieuwe colliers werden aan haar collectie toegevoegd. In deze blog twee voorbeelden hiervan. 

Collier 1: een houten kralenketting met daaraan een fossiele slak van ammoniet. In veel toeristische trekpleisters voor een habbekrats te koop, maar wie weet heeft Máxima wel een uniek exemplaar weten te scoren. De ontwerper heb ik namelijk nog niet weten te vinden. Wie speurt er mee? 

Het tweede collier is een gouden collier met daaraan een of meerdere hangers. De eyecatcher is een ronde pendant met daarin het motief van een lotusbloem. Ook zie ik twee gouden veren, maar ik sluit niet uit dat deze aan een apart collier zijn bevestigd. Hoe dan ook is de ontwerper in ieder geval nog niet gevonden. Tips zijn altijd welkom! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 13 feb 2017 - 18:44

Echte casual zomervakantie kettingen. Die met delitus en veren vind ik wel leuk.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 13 feb 2017 - 17:14

Ber er niet kapot van. Echte toeters en bellen..... Heeft onze Max helemaal niet nodig.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?