Tijdens het staatsbezoek aan Brunei verscheen Máxima in een kanariegeel broekpak van Max Mara, gecombineerd met bruine accessoires. De twee vorige keren dat Máxima het broekpak droeg zagen we het pak met gele accessoires, die weer voor een heel ander totaalplaatje zorgden. De gele sandalen van de prinses pasten qua kleur perfect bij het broekpak en zijn van het bekende merk Salvatore Ferragamo. Het is niet de eerste keer dat we Máxima met accessoires van het merk zien en ook Beatrix is er trouwe klant. Zelf vind ik deze schoenen niet zo mooi, mijn voorkeur gaat uit naar accessoires in een andere kleur dan de kleding. 

Totaalplaatje:

Met bruine accessoires:

Schoenen van Salvatore Ferragamo:

Foto's met dank aan:

Nieboer via PPE 
Ferragamo

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 03 jul 2013 - 15:05

Ondanks de veelheid aan reacties moet die er van mij toch maar bij: ik vind het pak juist SUPERMOOI; de kleur (lekker zomers en vrolijk), de broek met de tuniek erop en dan vind ik de schoenen ook heel erg mooi erbij; Maxima: blijven dragen (en anders mag je het pak naar mij sturen - goede stok achter de deur om een paar kilo's te verliezen ;-), o ja en ik heb ook soenmaat 42!!

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 03 jul 2013 - 13:41

Het is gelukt, merci.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 03 jul 2013 - 13:40

Zal het lukken

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 03 jul 2013 - 13:35

Ik vind dit wel een heel leuk pak. Juist omdat de pijpen wat korter en wijd zijn, krijg je er een leuk effect aan!
Ook het hoedje, haar kapsel en zonnebril staan er super bij. Ik vind het pak het mooist wanneer ze er accessoires in die bruine kleur bij heeft. De schoenen vind ik niet mooi.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 03 jul 2013 - 13:22

Dankjewel Ineke ga het zo proberen........ maar zie nog geen reactie van Jelka of Josine

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 03 jul 2013 - 15:34

Hoi Fina,

Fijn dat het gelukt is! Normaal gesproken ben ik 's avonds niet zo veel online, omdat ik dan bij mijn man op de bank zit ;) Dus vandaar dat ik niet reageerde.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 03 jul 2013 - 20:59

Gelijk heb je (en je ziet we komen er toch uit......)

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 03 jul 2013 - 11:26

Het gele broekpak vind ik meer voor vrije tijd en inderdaad het heeft veel weg van een judopak! Beslist niet geschikt voor een offi-cieel bezoek. Ook de fashionater past hier totaal niet bij.Dit pak kan wat mij betreft in de kliko, maar daar zal het wel te duur voor zijn.Echt een flinke misser. |Trouwens dat vind ik ook van de hoed die Maxima droeg bij de opening van de Maxima-tentoonstelling op Het Loo.(maar goed dat is een andere discussie). Even over de reactie doorgeven: gewoon een account aanmaken, dan is het opgelost. Ik had er zelf ook last van en heb het zo opgelost.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 03 jul 2013 - 10:18

Vind de gele sandalen erg leuk. In ieder geval veel mooier dan de bruine ballerina's. Het broekpak zelf is niet geweldig, maar staat Máxima goed.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 03 jul 2013 - 10:08

Er is niks mis met deze outfit. Vrolijk. Beter met de bruine accessoires, wat mij betreft (ben niet echt fan vand e gele schoenen). Maar... absoluut niet gepast voor een staatsbezoek! Bewaar zoiets lekker voor als je naar het bloemencorso gaat of zo.

afbeelding van I.n.e.k.e.

I.n.e.k.e.

woensdag 03 jul 2013 - 00:09

Fina, tja, nou vond ik de knop uitloggen toch op mijn profielpagina, ben nu dus uitgelogd, maar nou is er geen knop meer om in te loggen....die hoort te staan boven waar je reaktie kunt geven, we zullen dus even moeten wachten totdat weer in orde is gemaakt, ik moet nu dus ook steeds die letters invullen ;)
En nu mag ik mijn eigen naam niet gebruiken, als gast, omdat die naam van een geregistreerde gebruiker is ;)

afbeelding van Willem van Duin.

Willem van Duin.

dinsdag 02 jul 2013 - 23:55

Ik zit met mijn reactie over de gele outfit er een beetje tussenin. Ik kan niet zeggen dat ik het mooivind maar met langere broekspijpen vind ik het ook weer niet lelijk.

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 02 jul 2013 - 23:02

Het gele pak gedragen bij de Shell vind ik wel kunnen en vind ik het haar ook mooi staan.
Op de eerste foto vind ik het losse haar het pak slonzig maken.

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 02 jul 2013 - 23:00

Hoe maak je dan een account aan

afbeelding van Jelka

Jelka

woensdag 03 jul 2013 - 01:36

Onderaan de blogpost, maar boven de eerste reactie, zou je normaal een knop 'inloggen' moeten zien staan. Wanneer je nog niet geregistreerd bent, zie je normaal daaronder een link naar 'wachtwoord aanmaken'. Hopelijk helpt dit!

afbeelding van Shasta

Shasta

dinsdag 02 jul 2013 - 22:13

Goed gevonden!! Ik vind de schoenen niet zo mooi...

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 02 jul 2013 - 21:43

De woorden die je moet intypen zijn ook niet erg duidelijk. Ik snap dat je een veiligheidsgebeuren inbrengt, maar kan het niet anders? Het is soms zo moeilijk te lezen.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 02 jul 2013 - 22:07

Ik log in met mijn gebruikersnaam en wachtwoord, dan verschijnt mijn naam al wanneer ik een reactie wil geven. Gewoon op opslaan klikken en dan zie je dat je reactie geplaatst is. Helpt dit je, Annetje?

afbeelding van Jelka

Jelka

dinsdag 02 jul 2013 - 21:47

Om een reactie toe te voegen, moet je op 'opslaan' klikken. 'Voorbeeldweergave' klik je alleen maar aan als je eerst eens op voorhand wil zien hoe je reactie eruit ziet, voor je ze opslaat.

Voor die veiligheidsletters: als je het moeilijk kan lezen, kan je dan nergens klikken op 'vernieuwen' of een nieuwe combinatie kiezen of zo? Die veiligheidsletters zijn er namelijk om spam tegen te houden :)

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 02 jul 2013 - 21:41

Lieve Josine , het is niet duidelijk, althans voor mij niet niet . Ik schrijf een bericht en wat moet ik daarna dan aanklikken, opslaan , of voorbeeldweergave?
Ik vind het nogal onduidelijk, of ben ik de enige?

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 02 jul 2013 - 21:38

Ik vind het lastig je nieuwe site, Josine. Om berichten te plaatsen. Nu net is het gelukt, maar evengoed typ ik hele lappen tekst en komt het niet op de site. Probeer het nog een keer.

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 02 jul 2013 - 21:34

Ik vind het juist, met alle tegengestelde meningen een super pak. Ik probeer mijn reactie te plaatsen voor ik verder typ.

afbeelding van Germaine

Germaine

dinsdag 02 jul 2013 - 21:32

Beetje een rommeltje. Geval van klok horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt. Driekwart broek is (altijd) tuttig. Schoenen ook tuttig.

afbeelding van Mijntje

Mijntje

dinsdag 02 jul 2013 - 20:55

Toen ik het pak de eerste keer zag vond ik het meteen al op een judopak lijken, afschuwelijk dus.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 02 jul 2013 - 20:08

Het geheel lijkt net een judopak, inclusief gordijnkoord en dat gecombineerd met een fascinator..Uiteraard heb ik die foto`s eerder gezien maar het is echt een van haargrootste modeflaters en ook nog totaal ongepast. In dat pak mag ze van mij de tuin op de Eikenhorst wieden. Ik vraag me af of Beatrix er wat van gezegd heeft?????? Het kan echt niet en het pak is een vormloos geheel...Net een kanarie op staatsbezoek.
Hopelijk gaat dit pak in de zak van Max...

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 02 jul 2013 - 19:49

Volgens mij valt mijn mening een beetje uit de toon, want ik vind de gele schoentjes op zich echt hartstikke leuk. Het gele pak vind ik ook heel leuk, maar ik vind het op z'n mooist met de bruine accessoires. Met de gele schoentjes eronder wordt het inderdaad een beetje een heel erg geel geheel (dat rijmt) :)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

dinsdag 02 jul 2013 - 19:31

Ik ben het met Ineke eens, het is niet een mooi pak. Het pak had beter gestaan als de broek iets langer en de pijpen nauwer waren geweest.
Bij zo`n pak ( toch wel sportief) past geen hoedje. De schoenen zijn wel mooi.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 02 jul 2013 - 19:22

Ik ben het met Ineke eens: hoe dol ik ook op geel ben, ik vind dit pak echt niets. Ik snap ook niet dat dit op een staatsbezoek gedragen is, totaal niet gepast. De gele schoenen vind ik wel heel mooi, maar die zou ik graag bij een witte skinny jeans of vlot zomerjurkje terug zien. Maxima met paardenstal vind ik heel leuk, hoop dat we dat vaker zien.

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 02 jul 2013 - 19:20

Kan niet meteen zeggen dat ik het lelijk vind. Volgens mij moet de broek gewoon smallere pijpen hebben.Ben ook niet gek op zo'n fascinator in het haar.En de schoenen zijn gewoon niet mooi in zo'n grote maat.

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 02 jul 2013 - 19:32

Dit is natuurlijk geen outfit voor zo'n gelegenheid (zoals op de eerste foto), waar ik een dame op zie staan met hoed, pumps en jurk/mantelpak! Ook de 2de combi is een regelrechte modemisser! Werkelijk, platte schoenen en een fascinator, dat kan ECHT niet! Het pak is prima voor thuis achter de buis, maar zeker niet voor gelegenheden, ook al is het kokend heet! En ja, zoals ik al eerder schreef, dezelfde gecoördineerde accessoires maken truttig en oud! Gooi er oranje onder voor mijn part, maar NEEEE, niet dezelfde kleur schoenen en (soms ook nog) tas!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?