Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 12 apr 0 reacties

Máxima's sandalen van modehuis NATAN

In de maanden september en november 2013 verscheen koningin Máxima meerdere malen met sandalen uit de zomercollectie van modehuis NATAN. Zowel overdag als in de avonduren droeg ze het hooggehakte model in de kleuren groen, bruin en roze. Hoewel ik schoenen zonder bandjes op de wreef beter bij de koningin vind staan vanwege de visuele verlenging van haar benen, begrijp ik Máxima's voorliefde voor dit model goed. De schoenen lijken me  redelijk comfortabel zitten voor een hooggehakte sandaal en ook de vrolijke kleuren zorgen ervoor dat ik nog meer zin krijg in de zomer! 

Van modehuis NATAN:

Foto's met dank aan: 

www.dutchphotopress.com 
www.natan.be 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments