Het staatsbezoek aan Australie ligt alweer achter ons, dus we kunnen weer stemmen.


Foto's: Rick Evers 

De polls:

En poll nummer 2:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Fina

Fina

zondag 06 nov 2016 - 18:51

Beterschap voor Jesse gewenst.
5 is mijn favoriete outfit accessoires had minder gekund maar vind het zeer origineel. Nummer 4 vind ik ook helemaal geweldig met die warme kleuren en ze oogt zo slank met die bruine band.
Het minst vond ik nummer 3.

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 05 nov 2016 - 18:18

Ik vind het een prachtig stuk, Merel. Lekker humor, dat moet het ook zijn. Kleding kan al zo n serieus onderwerp zijn voor vrouwen.
Sterkte josine met jullie zoon.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 05 nov 2016 - 17:46

Dat is wel heel lang geworden, sorry MKMers!

En Josine veel beterschap voor Jesse. Heel akelig als zo'n kleine frummel zo ziek is. Sterkte. En jij ook sterkte TWoR, met de komst van nummer drie!

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 05 nov 2016 - 17:46

Absoluut nummer 1 op 1. Ik ben echt verliefd op die jurk, combinatie van de zware linnenachtige stof met felgroene verfstreken, maffe voering, wijde rok, 3/4 mouw. Een keurige jurk met een onmiskenbaar moderne twist, zonder ergens schreeuwerig of bedacht te worden. En het past perfect (wat een genot is dat toch om te zien, perfect afgewerkte passende kleding). What not to like? (De ketting... Maar dat is niet de jurk, dus, met de jurk is helemaal niets mis). En nog Dutch design ook. Zucht van blijdschap... ;)

Nummer 6 is 2. Geweldige stofverwerking, al die verschillende structuren geven spanning aan een an sich heel eenvoudig zwart-wit zomerjurkje. En het oogt krakend fris (wie wil er nu geen krakend knisperend zomerjurkje), en de rok zwiert. Dit jurkje zit niet loepzuiver, da's jammer, het oogt daardoor net wat meer confectie dan jurk nr 1.

De andere jurken/rok-top combinaties vind ik niet slecht (echt niet), maar ze hebben het voor mij net niet, en wel hierom: ze schreeuwen meer dan dat ze praten. De oranje jurk met een voering in dezelfde kleur in plaats van roze (roze! Wie verzint dat? Oh ja...), een langere wijdere voering, geen maffe rand in de taille, en die jurk is om op te vreten (maar nog altijd niet voor een kranslegging en niet om een poppy op te spelden, daar blijf ik bij). De streepstof van de rok voor een simpel jurkje en het is fris en zomers en fun. De blauwe jurk vol met ornamenten: alleen een rand van ornamenten langs de hals (of gewoon: minder) en het is zo elegant, en de cocktail kan je ook laten staan. De blauwe superwijde rok met een smaragdgroene top: fantastisch idee! (Was de groene top te kort? Was ze uit de rits van de blauwe rok geknapt? Was de blauwe stof op of de Natan coupeuse kleurenblind? Er moet toch een reden zijn voor dit cumberband-debacle?).

De veelheid aan accessoires die allemaal om aandacht schreeuwen (het is veel (schoenen moet je aan en tas hoort erbij, dus die tel ik niet: hoed, handschoenen, oorbellen, ketting, armband(en), ring(en), cocktailring, hoed), groot, glimmend, metallic of oranje en soms alles tegelijk), dat is echt niet mijn smaak, geef ik toe (en Maxima's smaak wel, neem ik aan, en dat is prima, we geen geen constitutionele crisis beginnen om een Belgische plastic kreeft, immers). Al vind ik alle stukken apart vaak likkebaardend lekker (ik zie er altijd als reflex een effen donkerblauw jurkje bij, als achtergrond, dan zijn zelfs kreeften leuk) . De hoeveelheid doet me de das om (soort war-of-the-accessories). En die 'war', die stoort me niet (zo) als de basis, de jurk, 'praat' ipv 'schreeuwt'. Zoals bij jurk 1 en 6.

Het haar zat echt elke dag weer fabelachtig mooi. Ik hoop dat ze dit weekend lekker in een spa ligt oid, met lekker los piekhaar, en een glaasje, want alleen al van elke ochtend zo'n kappersbeurt zouden mijn haar en ik aan een retraite toe zijn.

afbeelding van zara

zara

zondag 06 nov 2016 - 16:29

Oh oh! :-)) 'War of the accessories'en 'schreeuwende' jurkjes! Ik ben het (uiteraard, haha) niet op álle punten met je eens, Merel, maar wat is het een grappig stukje!
(Die oranje ketting is voor mij nu voorgoed een kreeft geworden, nou bedankt hoor...maar wel lekker.)

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 05 nov 2016 - 20:37

Haha Merel. Zeer treffend! Helemaal mee eens, doe je het niet na om zo het zo op te schrijven.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 05 nov 2016 - 15:48

Ik had gehoopt op veel nieuwe outfits zoals laatst Kate ons elke dag verraste. Maar door de discussies over budget in NL had ik beter moeten weten.... Ook bij Mathilde bij t staatsbezoek Japan was er trouwens veel hergebruik.
Uiteindelijk vind ik dag 2 hoewel we deze jurk/outfit vaker hebben gezien haar het beste overkomen als onze Koningin.
De eveningdress ook trouwens.
Ik hoop op nog een paar bijzondere outfits komende week.
Als het geen nieuwe zijn dan graag mooie uit het bestand bijvoorbeeld de poederroze van de inhuldiging of die blauwe jurk met die grote strik.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

zaterdag 05 nov 2016 - 15:41

@Eftichia: De stijl met vooral 'less is more' is iets wat jij graag wil zien. En omdat Máxima daar niet aan voldoet heeft ze volgens jou geen eigen stijl.... Gelukkig staat ze stevig genoeg in haar vaak beeldschone pumps dat ze haar eigenheid laat doorkomen en zich niet kloont als een look-a-like van Letizia of Mary. Dat getuigt van zelfvertrouwen en karakter. Iets waar je volgens mij in deze tijden veel meer aan hebt dan het perfecte kapsel...

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 05 nov 2016 - 14:24

Mooie outfits maar er zit inderdaad geen knaller tussen. Keurig voor een staatsbezoek maar ik kreeg niet een keer het whow gevoel.
Juist de variatie aan stijlen vind ik zo leuk bij onze Koningin. Geen eenheidsworst, nooit voorspelbaar en daardoor nooit saai. En als het even kan de wapperende haren lekker los. Heerlijk.

afbeelding van irisschut

irisschut

zaterdag 05 nov 2016 - 14:10

Ik snap niet wat iedereen zo erg vindt aan outfit 3. Het is juist mijn favoriet! Nummer 2 ook erg mooi trouwens. Nummer 4 vind ik vreselijk.

Ik ben qua outfits nog niet echt verrast door onze koningin. Hoop dat er tijdens het bezoek aan Nieuw-Zeeland wel een paar knallers tussen zitten!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 05 nov 2016 - 11:28

Ik sla deze stemming over! Als ik de kleding van Maxima bij dit Staatsbezoek zo op een rij zie ben ik niet echt onder de indruk, ik hoopte dat zij er op haar Paasbest zou uitzien met allemaal nieuwe stijlvolle, elegante outfits, een Staatsbezoek is heel wat anders dan een Werkbezoek en nu zie ik geen verschil. Haar opgestoken kapsels waren heel mooi maar korter en mooier geknipt kan zij heur haar ook prima los dragen! Roeien met de riemen die je hebt! Maxima heeft zo weinig nodig om er prachtig, stralend uit te zien, het is voor mij wel duidelijk dat zij nog steeds niet een eigen stijl heeft ontwikkeld met vooral "less is more" verschijningen.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

zaterdag 05 nov 2016 - 12:47

Eftichia, ik heb lang over jou reactie na zitten denken. Ik ben het met je eens dat er geen echte hoogtepunten waren, een wouw effect, maar ook geen echte dieptepunten! Goed verzorgd, mix van herdragen, veranderd en nieuw! Maar van die jaren 50 stijl ben ik bij Maxima geen fan. Strakke en aansluitende rokken/ jurken staan haar veel beter en passen meer bij haar! Ze heeft inderdaad geen toeters en bellen nodig. En wat betreft het ontwikkelen van een 'eigen stijl'...ik denk dat ze dat gewoon nog niet wil! Ze wil gewoon alles dragen! Dat is óók een stijl! En wie ben ik en wie zijn wij om dat te be-veroordelen! Gelukkig kunnen wij allemaal hier op deze blog ons Maxima ei kwijt. Ik lees het graag en verbaas mij soms om zulke uiteenlopende meningen over 'onze' Maxima.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

zaterdag 05 nov 2016 - 11:19

In idd geval niet moeilijk om aan te geven wat ik het minst mooi vind. Dat is absoluut nr. 4. Blauw, bruin en groen in één outfit is geen succes. De losse band is vreemd en de hoepelrok hoort meer thuis is een kostuumdrama :)

Nr. 3 vond ik wel de topper van de week, ook al is het wel érg oranje! Nr. 1 is ook voor herhaling vatbaar!

afbeelding van Tineke

Tineke

zaterdag 05 nov 2016 - 10:39

Josine beterschap met Jesse, het is idd hartverscheurend, je kan eigenlijk niets anders doen dan afwachten tot het beter gaat en kroelen.

Outfit 2 is voor mij de favoriet, het staat Maxima zo mooi en verder was het heel moeilijk, heb gekozen voor 6 ......misschien iets te gestreept

afbeelding van Tineke

Tineke

zaterdag 05 nov 2016 - 11:48

Trek nr 6 terug hoor van minste outfit, heb nu pas de grotere foto's gezien, vond het heel geslaagd!!!!!

afbeelding van car

car

zaterdag 05 nov 2016 - 10:18

Ik ben verrast maar vond het zeker niet geweldig!!! ik denk en verwacht in New Zeeland. ...nieuwe en andere creaties! :)

afbeelding van zara

zara

zaterdag 05 nov 2016 - 08:19

Fijne overzichten-log van Josine. Ik hoop echt dat dit betekent dat de situatie stabiel is en dat het beter gaat met de gezondheid van beide kindjes!

Mijn favoriete outfit is nr. 4, aantrekkelijk qua kleur, klassiek elegant. Outfit nr. 5 doet mij het minste, omdat ik niet van dit 'zware' silhouet houd. Maar over het algemeen ben ik heel tevreden, en vooral de kapsels verdienen een compliment.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 05 nov 2016 - 09:57

Helaas niet, maar je moet toch wat doen om de tijd te doden in het ziekenhuis. Jesse heefr het RS Virus. Benauwd, spugen, suf, niet willen drinken, hoestbuien, etc. Echt hartverscheurend om als moeder naar te kijken, dus dan ga ik als hij slaapt maar een beetje bloggen en researchen. Maar laat dat vooral de aandacht van deze log niet afleiden. Maxima heeft ons de afgelopen dagen iig verrast en nu ben ik wel benieuwd of jullie positief of negatief verrast zijn.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 05 nov 2016 - 15:38

Zo zielig voor zo'n klein pukkie
Sterkte

afbeelding van zara

zara

zaterdag 05 nov 2016 - 12:28

Veel sterkte, Josine! Ik hoop dat Jesse er spoedig weer bovenop komt. Het is hartverscheurend, zo'n klein mannetje dat het zo benauwd heeft en zo ziek is. En natuurlijk is het ook een behoorlijke uitputtingsslag voor jullie als ouders. Fijn dat deze log je een beetje afleiding geeft in de verloren momenten.
Ik vond Máxima's kleding misschien niet heel verrassend, maar ik vond het in het geheel genomen heel uitgebalanceerd en er was duidelijk goed over nagedacht. Ik heb er in ieder geval van genoten om iedere ochtend even op de log te bekijken wat onze koningin die nacht had gedragen! Heel mooi!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 05 nov 2016 - 12:11

Ach, Josine, arme Jesse! En het is, als moeder, inderdaad verschrikkelijk om je kindje zo te zien!
Neem zelf wel regelmatig je ontspanning. Dat heb je in deze situatie hard nodig!
Sterkte en beterschap, hoor!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 05 nov 2016 - 11:25

Ach Josine toch, ik hoop dat de medicatie goed zijn werk doet zodat jullie weer snel naar huis kunnen, ik heb met je te doen, die arme, kleine Jesse! Beterschap hoor!

afbeelding van karpathos

karpathos

zaterdag 05 nov 2016 - 11:20

Op de eerste dag van het staatsbezoek was ik verrast met de ketting die Máxima droeg. De kleding die ze op de laatste dag droeg vond ik subliem!

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 05 nov 2016 - 07:45

Ik zou nummer 1 hebben gekozen als ze de ketting had thuis gelaten. Nu is nummer 2 mijn favoriet geworden.

Als minst favoriet heb ik gekozen voor nummer 3. Door het korte onderjurkje komt het een beetje kinderlijk en nachthemdachtig over.

afbeelding van Suyari

Suyari

zaterdag 05 nov 2016 - 00:37

NR 2 is favo bij mij. De andere jurken/rokken doen leuk jaren 50 na, maar doen niets voor haar figuur.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 04 nov 2016 - 22:27

Mijn favoriet is de blokjesjurk van nummer 2. Die zit als gegoten en staat erg chique en toch ook niet overdreven. De hoed maakt 'm extra mooi. De minst favoriete is de zwart/wit combinatie van nummer 6: nee, die kleuren vind ik veel te somber.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 04 nov 2016 - 22:22

Wat leuk dat hè deze poll al zo snel online hebt. Gast het beter met je zoon?

Outfit 1 & 2 hebben voor mij een gedeelde eerste plaats maar omdat je er maar 1 kunt kiezen: nummer 1 met het mooie collier van koningin Juliana. De avondjurk vind ok het minst mooi. Kleuren vind ik niet mooi en de bruine band maakte er een heel raar geheel van.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 04 nov 2016 - 20:06

Nr 1 is mijn favoriet!
Mijn minste outfit vond ik lastig. Ik moest kiezen tussen nr. 3 en 5. Uiteindelijk vond ik toch 3 het minst.
Vooral ook door haar kapsel, denk ik.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 04 nov 2016 - 19:50

Twee vind ik het mooist, omdat ik moet kiezen en drie vind ik het minst mooi.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 04 nov 2016 - 19:30

1 is mijn favoriet. Prachtig model. Elegant en fris kleurgebruik!!! Mag ze echt vaker aan!! 3 is voor mij de minste: Made by Mattel dacht ik aan. Maxima heeft maar weinig opsmuk nodig.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 04 nov 2016 - 19:20

Outfit 1 is mijn favoriet! Het minst enthousiast ben ik over... vond ik lastig kiezen. Ik heb voor nr 4 gekozen.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?