Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 13 okt 0 reacties

Máxima's nieuwe schoenen van Gianvito Rossi

Koningin Máxima heeft jarenlang een groot deel van haar schoenen gekocht bij Sergio Rossi, maar inmiddels is ze overgestapt op de ontwerpen van Gianvitto Rossi. Juist ja, de zoon van. In deze blog zie je de vier meest recente aanschaffen. 

Never change a winning team. Met deze uitspraak is Máxima het vast eens, want als schoenen goed bevallen, koopt de koningin vaak een hele rits van hetzelfde model. De suede en fluwelen hofschoenen van Gianvito Rossi hebben we in alle kleuren van de regenboog inmiddels wel voorbij zien komen en het ziet er naar uit dat Máxima haar gewoonte door gaat zetten met leren exemplaren. Sinds deze zomer is ze gespot met nieuwe Rossi-pumps van rood, donkerblauw/zwart en beige leer. 

 

Door het klassieke en ingetogen ontwerp kunnen bovenstaande klassiekers jarenlang mee. Dat kan niet gezegd worden van de plexi-pumps die Máxima donderdagavond droeg tijdens een diner. Ik moet zeggen dat ik een plexi-accent op zijn tijd erg kan waarderen, maar een overdosis plexi kan mijn modehart écht niet aan. Zeker niet in combinatie met een groene puntzool, die onder de tenen vandaan piept. Gelukkig waren er ook mensen die moesten denken aan het glazen muiltje van Assepoester, dus eind goed al goed? 😉 

~~advertentie~~

~~advertentie~~

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments