Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 06 nov 0 reacties

Máxima's menselijke kant

Het gaat hier op de website vaak over Máxima's modieuze kant, maar haar menselijke kant is nog veel mooier. Dat bleek gisteren wel tijdens een koninklijk bezoekje. 

De koningin was in Leusden voor de opening van het nieuwe hoofdkantoor van AFAS Software in Leusden. Een prachtig pand (of beter gezegd: panden) met al even mooie kunstwerken. Het bezoek was dus al bijzonder opzich, maar voor mij kreeg de dag pas echt een gouden randje na afloop. Het zit zo: via deze website (en dus Máxima) ben ik in 2007 in contact gekomen met Josée. Via Facebook hielden we contact en dat groeide uit tot een hele hechte band met contact op dagelijkse basis. Mijn kinderen noemen haar 'oma van de grijze auto', ik omschrijf haar als mijn tweede moeder. Enfin: dikke mik tussen ons. 

Toen ik vorige week hoorde dat er borstkanker was geconstateerd bij Josée, stortte mijn wereld in. Maar ik dacht tegelijkertijd ook: ik moet iets regelen. Josée is door de jaren heen namelijk honderden keren op pad geweest om Máxima (voor deze website) te fotograferen. Nu er een tijd van behandeling voor de deur staat, is het maar de vraag hoe/of/wanneer ze weer kan gaan. Lang verhaal kort: het kwam de koningin ter ore en die reageerde zo ontzettend lief. Kijk onderstaand filmpje maar: 

Hoe lief is dat?!

Mode
Outfit: groene japon van shantung zijde
Ontwerper: Vermeulen van Natan
Eerder gedragen: ja, oa bij een biobeurs in Zwolle

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments