Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 11 aug 30 reacties

Máxima’s gouden top levert vijf looks op

Koningin Máxima is geen kampioen in mixen en matchen. Als een set eenmaal goed bevalt, houdt ze de kledingstukken in kwestie graag bij elkaar. Maar haar gouden top met lurex accenten vormt daarop een uitzondering.

Het kledingstuk van Natan is inmiddels zes keer in beeld gekomen en dat leverde maar liefst vijf verschillende totaalplaatjes op.

Foto’s: PPE

Om niet te verdwijnen in een zee van stof, kun je een wijd uitlopend kledingstuk het beste combineren met een slank gesneden tegenhanger. Máxima heeft dat goed door. Vooral de combinatie met de rode kokerrokken (een van wol en een van leer) pakt mijns inziens goed uit. IJsblauw als tegenkleur maakt het wat mat, dus die looks eindigt op mijn lijstje onderaan. Naar welke look gaat jouw voorkeur uit?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
30 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Nr 4 is de beste optie! Door de mooie effen omslagdoek zie je (gelukkig) niet goed het rare model van deze top.
Het lijkt me ook totaal niet lekker zitten, zo’n floddergeval om je taille.

Absoluut geen mooie top. Eigenlijk best wel veel missers door de jaren heen valt me op. Het is ook heel vaak geweldig hoor, maar snap die missers eigenlijk niet zo goed. Soms ook kwestie van smaak natuurlijk. Maar de slordige afwerking, pasvorm etc. vind ik onnodig met zo’n fijn kledingbudget

Mee eens. Heb me die bedenking ook al gemaakt.

Nr 4 vind ik het mooist. Kleur ook wel mooi. Maar verder staat deze top denk ik alleen echt goed bij hele dunne sprieterige vrouwen. En dan alleen als er iets straks onder gedragen wordt. Maar hé dat is mijn mening
Maxima vindt het mooi gezien het aantal keren dat ze de top gedragen heeft.

Nr 1 is mijn favoriet, mooie slanke broek met de ietwat logge top maar door de jas wat minder aanwezig gewoon een mooie combinatie

Draak van een top. Onderkant dichtnaaien en aardappelen in vervoeren

Super mooi die top. Die mag ze van mij nog vaker dragen. Ik vind vooral de combinatie met de zijden skinny broek mooi (1 en 2). Met de grijze wat wijdere broek komt de top helaas niet tot z’n recht.

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Zeker niet een van haar meest charmante combinaties. Nummer 4 is de beste naar mijn mening omdat, door de grote omslagdoek, je weinig van de top ziet😂

Wegdoen. Punt. De twee broeken en rokken mogen blijven.

Nr 2 is de meest verzorgde verschijning, maar of het mooi is ???

Niet mijn smaak, doet niets voor Máxima.

Mee eens. Ik vind het model niet mooi, en de kleur niet.

‘Flop top’, voor iemand met een slanke taille en brede heupen is deze top geen slimme keuze.

Deze top kan ik kort over zijn, dat is een zwangerschapstop dus ik snap er niks van dat Máxima hem draagt

Er is al veel over deze top geschreven, Ina.h duidt het dragen ervan tijdens een zwangerschap, dan issie mooi!

Nee dit staat natuurlijk ook NIET mooi als je zwanger bent. Dan juist helemaal niet. De top is te kort voor een zwangere vrouw en als je er niet uit wilt zien als een moeder die zwanger is van een meerling moet je dit zeker niet dragen. Doordat je borsten vaak ook groter zijn in een zwangerschap staat het voorpand al helemaal naar voren. Ik blijf erbij dat dit wel eens heel leuk kan staan bij een hele dunne vrouw met kleine borsten zodat het ding niet nog eens extra wijduitstand wordt. Bij Maxima gaat het nog. Bij mij zou je niet weten wat je ziet😬

Ik snap niet dat jullie deze jute zak mooi vinden.
Model klopt niet, stof klopt niet combinaties ook niet.
Alleen 4 omdat daar de knuffeldeken nut heeft, hij bedekt het geheel.

Nee doe deze maar heel diep weg in de kast.

Optie 1 & 4 vind ik het mooist.

Krijg een beetje een Jackie O vibe van de top in combinatie met een kokerrok… voor mij combineert de top met een broek wat minder mooi…ik vind de combi met leren rok en Jackie O hoedje de leukste… (volgens mij zijn 2 en 3 nagenoeg gelijk, alleen het haar zit anders)

Zo zie je maar niet ieder item van een top ontwerper is een succes!!!!!!!

Nr 2 is voor mij de beste. Slank rokje staat t best bij deze volumptueze top.
Ik denk dat er in de stof een blauw draadje zit, om die blauwe combinaties te verklaren?
Model van de top had minder wijd gekund maar beter is m nu maar weg te schenken.

Ik ben geen fan van dit model, mede door de stijve stoffen van Natan.

Ja, ja wat moet ik hier nu van vinden?! Nummer 4 met leren rok vind ik er ook het beste uitzien qua kleurencombinatie en model strakke rok. En eerlijk is eerlijk, een paar jaar geleden was zo’n wijde top erg in, had zelf ook zoiets, draagt heerlijk maar als ik nu deze beelden zie…. Kwestie van voortschrijdend inzicht zal ik maar zeggen:-)

Ik kies 4 voor de beste look!
Dus de foto waarop de top zo min mogelijk te zien is.
Vaak genoeg gedragen nu en voortaan goed te gebruiken als een hoes voor het tuinmeubelement.

😂😂😂

Ik krijg de indruk dat het een hele mooie stof is, maar sjongejonge wat een vreemd kledingstuk is dit. Ik wou dat er een blazer van was gemaakt met een mooie taillering. Het fascineert me wel hoe Maxima er dan toch weer wat van kan maken!

Waarom ontwerpt iemand zo’n top? Je hoopt dat toch echt dat de draagster mooier wordt van je ontwerpen? Hoe kom je dan uit op dit model? En dat het dan vervolgens toch nog gekocht wordt? Dat kan alleen maar duiden op even een kortsluiting

Om eerlijk te zijn,? deze top mag voor mij helemaal achterin haar kast !!!
Dit model flatteert niemand .

Ik ben niet weg van de top, stijve stof en heel wijd. Maar als ik moet kiezen dan de look met de leren rok, daar klopt het totaalplaatje wel en de wijdte van de top valt minder op door de omslagdoek.