Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 10 jan 0 reacties

Máxima's eerste look van 2022

Het duurde even voor er beeld van kwam, maar we weten eindelijk wat Máxima droeg tijdens haar eerste officiële optreden van 2022. 

De koningin liep dinsdagmiddag 4 januari en donderdag 6 januari mee bij Youz Haaglanden in Den Haag. Het informele werkbezoek stond in het teken van de mentale gezondheid van jongeren. Koningin Máxima sprak onder meer met behandelaars en bestuurders over de werkwijze van Youz. Ook was ze aanwezig bij diverse individuele behandelingen, sloot ze aan bij een groepsbehandeling over het omgaan met zelfbeschadiging en suïcidaliteit en ging ze in gesprek met jongeren die in het kader van hun herstel bij de koffiecorner van Youz werken. Tot slot bracht Koningin Máxima een bezoek aan een gezinstherapiesessie waarbij oefeningen werden gedaan om het bewustzijn van lichaam, gevoelens en gedachten te vergroten.

Vanwege de persoonlijke sfeer van het bezoek waren fotografen niet nodig. Via de organisatie zelf is er één foto naar buiten gekomen. 

Over het merk van Máxima's nieuwe ruitpak valt helaas weinig te zeggen door de kwaliteit van de foto. Ik kom vergelijkbare outfits tegen bij Zara, maar het kan ook gerust Massimo Dutti of iets in die trant zijn. Als ze het pak nog eens tevoorschijn haalt (dan hopelijk met een mooie paardenstaart) weten we vast meer. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments