Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 24 aug 36 reacties

Máxima trapt nieuwe werkseizoen af stijlvolle look

Máxima’s vakantie zit er weer op! Met een heerlijk kleurtje op haar huid begon ze vanmorgen het nieuwe werkseizoen met een bezoek aan MIND US.

Koningin Máxima, erevoorzitter van MIND Us, en minister Dijkgraaf van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap hebben woensdagmiddag 24 augustus een bezoek gebracht aan de activiteitenmarkt van de OntvangstWeek en het Introduction Programme voor nieuwe studenten in Delft. Tijdens het werkbezoek is er onder meer gesproken over het belang van verenigingen voor de mentale gezondheid van studenten.

De introductieperiode bij de start van een nieuwe opleiding is een belangrijk moment voor veel jongeren. Hier maken zij onder meer kennis met de stad waar zij hun opleiding gaan volgen en vaak ook gaan wonen, het verenigingsleven dat de stad te bieden heeft en met andere nieuwe studenten. De OWee, de OntvangstWeek, is de meerdaagse introductie voor alle aankomende eerstejaars bachelorstudenten van de TU Delft, de Hogeschool InHolland en de Haagse Hogeschool. Voor master-, uitwisselings- en schakelstudenten organiseert de TU Delft het Introduction Programme (IP). Eén van de doelen van de OWee en het IP is studenten enthousiasmeren zich aan te melden bij één of meerdere verenigingen of deel te laten nemen aan studentenactiviteiten om zo een sociaal vangnet te hebben tijdens hun studietijd.

Koningin Máxima en minister Dijkgraaf bezochten de activiteitenmarkt bij Sport- en Cultuurcentrum X van de TU Delft en spraken met studenten over prestatiedruk, stress en eenzaamheid. Op de markt konden studenten kennismaken met verenigingen en activiteiten op het gebied van sport, cultuur, kunst en lifestyle. De activiteitenmarkt is een gezamenlijk programmaonderdeel van de OWee, het IP en X waar in totaal ruim zestig verenigingen aan deelnemen. Aansluitend spraken Koningin Máxima en minister Dijkgraaf met diverse studenten over initiatieven die zij hebben opgezet gericht op mentaal welzijn. Tot slot gingen diverse betrokkenen in gesprek over hun rol en ieders verantwoordelijkheid om de mentale gezondheid van studenten te bevorderen. Hierbij sloten onder meer een studentenpsycholoog, een studieadviseur, een docent en diverse onderzoekers aan.

Mode
Voor het werkbezoek zocht Máxima een top uit van zijde met geëtste bloemen. Een stof die vast comfortabel draagt, want de koningin heeft er ook een grijze en een jurk van. Benieuwd hoe die eruit zien? Klik dan hier. Benieuwd waar de top gekocht is? Dat kan ik je hier alvast wel verklappen: dat is -uiteraard- Natan.

Foto: PPE/Schoemaker
Foto: PPE/Schoemaker

De top werd eerder gedragen in combinatie met een beige broek van raffia.

PPE/vd Werf

De broek werd eerder gedragen met -onder andere- een witte top. Label: Natan.

Foto: PPE/Pool

Máxima’s oorbellen worden vaak toegeschreven aan Oscar de la Renta, maar dat is niet juist. De kraaltjes komen niet overeen, de lengte van de kwastjes ook niet. Het gaat dan ook om een ontwerp van Miccy’s.

Foto: PPE/Schoemaker

De sandaletten komen uit een eerdere collectie van Miu Miu.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
36 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

ik vind de combinatie niet zo mooi. De top is al erg “breed” en de broek ook nog eens wijd. Misschien was t met de top in de broek beter geweest.

🤓 Nog wat extra “heuse metamorfose-info” van “onze” Josine 👍🏼, waaronder de 12cm hoge Miu Miu hakken van koningin Maxima.

(WA heeft lijkt het wat zitten rommelen in de zak van Max gezien zijn erg ruime colbert 😬)

Last edited 1 jaar geleden by PK020

‼️Ik zie dat de door mij toegevoegde link verwijderd is door Josine of een moderator. Ik zou het netjes vinden èn op prijs stellen dat als een link niet door de keuring komt de desbetreffende poster een mailtje krijgt inclusief een vermelding in het bericht; nu klopt het bericht namelijk niet meer, dank U wel‼️

Aha, ik snapte het al niet, ik deelde een prachtige link van jou/Beau Monde. Normaal worden links gewoon geplaatst in de berichten, “sorry” voor mijn ‼️Josine.

Ps: Misschien is er bij het opslaan vh bericht iets misgegaan 🤷🏼‍♂️

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Nee dit kan me echt niet bekoren. Kleding past niet bij elkaar en ook niet passend voor dit weer. Zo saai ook. En helaas…. weer een Natan. We kunnen er niet genoeg om vragen… dus Maxima aub graag veel vaker een outfit van een Nederlands ontwerper. En dan afgewisseld met Dior, Michael Kors, Valentino etc. Het kan echt niet erger dan Natan. 90% heeft een slechte pasvorm of is slordig afgewerkt. Met dit weer zou een mooi mouwloos jurkje veel gepaster zijn, met haar prachtig gespierde armen vind ik dat altijd geweldig staan. Het kapsel vind ik best leuk staan. Goede oplossing bij een bad hair day en er geen kapper in de buurt is.

Ik vind dit soort tops niet bepaald charmant met zo’n klont textiel op je schouder. Lomp hoor. Haar authentieke schoonheid leidt gelukkig wat af van de kleding. Ik ben geen “Natan-hater” maar ik vind de creaties doorgaans laf, saai en doods.

Ik sluit mij hierbij aan.

Love the shoes
De rest van de look, mwah. Maakt haar er in ieder geval niet slanker op. Cijfer: 5

Sprankelende koningin, wat ziet ze er weer fantastisch uit. Klaar voor haar eerste werkbezoek na de vakantie. Prima outfit voor een werkbezoek aan de universiteit maar om het heerlijk zomers te houden had ik voor een witte linnenbroek gekozen en dan had ik de donkerblauwe schoenen ingeruild voor rode.

Wat een ‘warm ogende’ outfit met deze temperaturen! Misschien dat het wel luchtig voelt, maar het ziet er niet zo uit.
Een leuk jurkje had beter gestaan denk ik.

Wat zit haar kapsel leuk zo in een knot – op de een of andere manier veel beter dan de huis-tuin-en-keuken-knot die ze anders vaak zelf doet. Prima outfit voor een werkbezoek, helemaal geschikt. Ik kan me een (luchtige) pantalon juist heel goed voorstellen bij heet weer. Oorbellen: geweldig, ik zou ze graag willen hebben! Alleen de schoenen zijn voor mij echt een minpunt…

🌞 Prachtig stralende koningin op haar eerste zichtbare werkdag na haar zomervakantie:
– Haar en make-up 👌🏼
– Oorsieraden 👌🏼
– Schoeisel 👍🏼
– Outfit 😬 uhhhh ben ik de enige die niet zo enthousiast is m.u.v. de kleur vd top❓
– De belijningen ogen te massief en doen de contouren van Maxima geen goed.
– De “frutsel” stof aan/op een top heb ik nooit mooi gevonden tenzij gedragen bij een monochrome outfit.
– Die “frutsels”, plukken stof, ben daar eigenlijk wel klaar mee.

Zoals Jens opmerkt over ‘de mussen….’ idd, onbegrijpelijk🤷🏼‍♂️
Wederom Jens, ‘Wat is het toch een beauty’ 🤩

Maar om deze outfit stijlvol te noemen, nou nee not my cup of tea.

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Nee hoor PK020 u bent niet de enige. De outfit kan mij ook niet zo bekoren. De top heeft een mooie snit en kleur, maar eindigt precies op de verkeerde hoogte. De donkerblauwe stof van de broek maakt dat de bovenbenen erg massief ogen. Het is zo te zien een rechte broekspijp, geen mooi iets uitlopend model. De pasvorm van de broek tja. De broek lijkt ook iets te kort en de schoenen vind ik (sorry) vreselijk. En inderdaad zo’n lange broek bij deze temperaturen…maar misschien draagt hij heel luchtig.
Haar en make-up vind ik wel mooi, ik vind de middenscheiding wel aardig voor de afwisseling. De oorbellen zijn top!

Dit is absoluut geen stijlvolle outfit, helemaal met u eens, het staat netjes, maar zou ook zomaar in of uit de vakantie koffer kunnen komen.

Dit kapsel vind ik haar zo geweldig staan, echt een cleane look met een twist door de oorbellen.
Wel echt Máxima: de mussen vallen van het dak en zij draagt opeens een broek.
En, kijk eens goed naar de laatste foto: die ogen. Wat is het toch een beauty.

Last edited 1 jaar geleden by Jens

Wat zit haar haar leuk!!

Leuk outfit, kleuren kloppen, accessoires ook, haar heel gaaf en een stralende glimlach! Wat wil een mens nog meer 😊

Wat ziet ze er weer geweldig uit. Die vaknatie heeft haar goed gedaan! Super leuke top en oorbellen en prachtig kapsel. Maar de do keer broek en schoenen vind ik helemaal niets. Zou deze top graag nog eens zien meteen witte skinny broek. De raffia broek zou ook al een veel mooiere keuze zijn…

Geweldig kapsel, gave oorbellen, mooie stof maar vind het model van de top in combinatie met de pantalon niet echt flatteus en dan die schoenen…… maar ze straalt!!! En dat is ook veel waard!!!

Leuke outfit, geschikt voor de gelegenheid… verzorgd plaatje.. en toch zie ik iets waarvan ik denk: mwah… ik weet niet… kan er niet de vinger op leggen…

Ik zat er ook mee te worstelen. Net de foto’s van PJ Hoogeveen bekeken. Wat als Máxima donkerblauwe oorbellen zou dragen ipv rood?

Mee eens, ik ervaar ook dat ” iets” . Heb in alle eerlijkheid goed moeten kijken of het maxima wel was. Dacht dat de ” haarscheiding” er voor iets tussen zit, maar mogelijks ook niet. Kan het echt niet duiden .

Ik heb ook zitten kijken, “iets” met voortanden of de spieren rondom haar mond? 🤔

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Denk eerder aan “Dr Filler” beetje hier en een beetje daar 🧐.

Wij zullen het nooit weten maar zou best kunnen. “Dr filler” is natuurlijk erg populair langs de “oostkust” van zuid amerika.
Ik was ooit erg verontwaardigd bij het vernemen dat in brazilie ook bij de lagere inkomens ontzettend gespaard wordt voor “dr filler” en zijn collega’s.

Dat was ook mijn gedachte, wist niet meer of we dergelijke gedachten/indrukken hier konden/mochten delen, net zoals het O-woord dat ik toch laatst tweemaal in een reactie tegenkwam 😉. Ach ja, Dr Filler is wellicht met de 💉 uitgeschoten😁

Mi heeft haar gezicht niet meer dezelfde uitstraling als voorheen. Voor mij heeft “het nieuwe gezicht” de uitbundigheid verloren en is er melancholie in de plaats gekomen.

Precies dat! 😉

Op zo.n stralende warme zomerdag en met dat mooie bruine tintje had ik een fleurig jurkje uit de kast gepakt

Maar ze straalt en het ziet er verzorgd uit.

Mooie start van het seizoen,

Leuke look. Mooi kapsel, toffe oorbellen, ik vind deze broek er mooier bij dan die beige, het contrast is groter. Ook leuke schoenen erbij. Een goede start. Zeker ook het doel waarvoor ze daar was.

Wat leuk! Goed dat ze d’r haar vast heeft, met dit hete weer. Zou ze haar kleding kleuren afgestemd hebben op de poloshirts?

Die middenscheiding toch !!!
Wat ziet ze er mi oud uit in vergelijking met de eerdere foto’s.
Verder verzorgde verschijning.

Haha! Dus toch. Mn dochter die op de campus was, had het erover. Ik dacht dat Maxima nog niet aan de slag was!
Goede actie gelijk.
En rood boven donkerblauw, kan t niet anders zien dan een statement!
Ze ziet er goed uit. Leuk zo dat haar.