Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 aug 0 reacties

Máxima tijdens de 70ste verjaardag van koning Harald

In februari 2007 vierde de Noorse koning Harald zijn zeventigste verjaardag. De banden met het Noorse koningshuis zijn hecht, dus Willem-Alexander en Máxima konden natuurlijk niet ontbreken. Máxima was op dat moment al hoogzwanger, maar kwam toch tweemaal in galakleding opdraven. De fluwelen japon met bontjas is wat mij betreft onvergetelijk, maar over de groene japon die Máxima droeg tijdens het feest ben ik wat minder enthousiast. Ik begrijp dat het moeilijk is om als hoogzwangere vrouw elegant voor de dag te komen, maar wat mij betreft zit de teleurstelling vooral in de kleurkeuze. Ik ben helaas slecht met photoshop, maar ik durf te wedden dat een rode japon veel beter zou staan bij de zwangere Máxima! Complimenten overigens voor de hoge hakken van Sergio Rossi. Aan het einde van mijn zwangerschap ging ik alleen de deur nog maar uit maar platte laarzen en de door jullie verfoeide ballerina's 😉

Foto's: Noorse hof 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments