Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 07 jul 0 reacties

Máxima sluit staatsbezoek af met zeegroene look

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brengen op uitnodiging van bondspresident Frank-Walter Steinmeier een staatsbezoek aan de Bondsrepubliek Duitsland. Het bezoek vindt plaats van 5 tot en met 7 juli 2021. Het bezoek aan Berlijn vormt de afronding van een reeks deelstaatbezoeken die het Koninklijk Paar sinds 2013 aan Duitsland heeft gebracht.

Het staatsbezoek is een bevestiging van de intensieve en goede betrekkingen tussen beide landen, zowel op politiek, economisch, wetenschappelijk als cultureel vlak. Duitsland is als buurland de belangrijkste handelspartner van Nederland, een bondgenoot in de Europese Unie, de Verenigde Naties en de NAVO. Tijdens dit staatsbezoek wordt de diversiteit van de samenwerkingsverbanden belicht. Tevens krijgt de deelstaat Berlijn bijzondere aandacht. 

Vandaag staat Berlijn als hoofdstad en deelstaat centraal. Er is speciale aandacht voor de thema’s wetenschap, vrijwilligerswerk, sociale cohesie en de positie van Berlijn in de wereld.

Mode
Outfit: zeegroene japon met bloemprint en cape 
Materiaal: georgette zijde 
Label: Natan 
Eerder gedragen: Ja, in Indonesië (2020) 
Accessoires: Oorhangers van Ole Lynggaard, meer info volgt 
Hoofddeksel: relevé van Fabienne Delvigne 


Foto's: PPE/Nieboer

Een zichtbaar aangeslagen koningspaar: 

Met de outfit in Indonesië:  (Oh, wat is die hoed toch mooi!)

Outfit van Natan: 

Via prinses Mary kwam Máxima een aantal jaar geleden in contact met Ole Lynggaard. Haar oorhangers komen uit de Gipsy-collectie van deze Deense juwelier. Wat mij betreft behoren de juweeltjes door de prijs (ruim 11000 euro) en de materialen (geel- en roségoud met topaas, rookkwarts en 12 diamanten á 0.2 karaat) wel tot de top van Máxima's fantasiejuwelen. 

Het prachtige kapsel ook in beeld: 

Voor zover ik nu kan zien draagt de koningin ook haar riem van Max Mara. 

Foto's: PPE/Nieboer

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments