Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 30 jun 0 reacties

Máxima reikt groeicertificaten uit in mode met een groots gebaar

Ken je die prachtige poederroze broek nog die Máxima twee weken geleden droeg in Nieuwkuijk? Vandaag kwam het kledingstuk opnieuw in beeld, maar de combinatie was dit keer wat twijfelachtig. 

Goed, eerst maar even naar de inhoud. In Hilversum reikte het koningspaar vanmiddag groeicertificaten uit aan de tweeëntwintig deelnemende organisaties van de vierde editie van het Oranje Fonds Groeiprogramma. De organisaties hebben succesvol de vierde editie van het Groeiprogramma dat liep van maart 2017 tot en met april 2021 doorlopen.

Het Groeiprogramma heeft als doel het vergroten van de professionaliteit van ondernemingen met een sociale doelstelling en het vergroten van het maatschappelijk effect van het sociale initiatief. Hiervoor krijgen de deelnemers diverse workshops, trainingen en bijeenkomsten aangeboden. Zo wordt niet alleen hun kennis en expertise vergroot, maar ook hun netwerk uitgebreid. Daarnaast stelt het Oranje Fonds ruim drie jaar financiering beschikbaar. 

Mode 
Dan de mode, want o,o,o, dit was weer een echt Máxima'tje hoor. Haren lekker los, een wonderlijke combinatie van wijd op wijd, een verrassende kleurencombinatie, een brede riem waar je U tegen zegt en oorbellen waar mijn lellen spontaan van gaan flapperen. Bij het bekijken van de beelden wisselt mijn reactie steeds van heel hard 'Nee' naar enthousiast 'Ja'. Ik denk dat het een look is die je in het echt moet zien, maar als koningin kun je je dat natuurlijk eigenlijk niet veroorloven. Slechts een handjevol aanwezigen ziet je, de rest moet het doen met foto's en video's. Afijn, wat ze precies droeg zie je hieronder. 

Outfit: Pantalon met plooien en oversized top van Natan. 
Nieuw: de top 
Accessoires: riem van Natan, clutch van Natan (mooi matchy matchy), pumps van Gianvito Rossi
Sieraden: oorbellen van Monies, de gezinsarmbanden en een horloge van Cartier 

De combinatie van 15 mei, Nieuwkuijk: 

Foto's met dank aan PPE
 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments