Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 dec 38 reacties

Máxima opnieuw in een nieuwe, groene outfit

Máxima is momenteel helemaal in de groene sferen. Vandaag kwam er opnieuw een nieuwe, groene outfit in beeld.

Vanmiddag ontving ze op Paleis Huis ten Bosch minister-president Phạm Minh Chính van de Socialistische Volksrepubliek Vietnam. Het gesprek gaat over de voortgang van financiële inclusie in het land. Koningin Máxima is speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).

Vietnam heeft sinds 2020 een nationale strategie voor financiële inclusie (NSFI) om de bevolking goede toegang te geven tot veilige en betaalbare digitale financiële diensten die bijdragen aan economische ontwikkeling. Met de NSFI wil Vietnam onder meer bereiken dat 80 procent van de volwassenen eind 2025 een bankrekening heeft en dat ruim 250.000 mkb-ondernemers toegang hebben tot betaalbare leningen.

Foto: Blauw Bloed/Thijs

Máxima’s outfit is nieuw en is ontworpen door Natan.

Foto: PPE/Nieboer

De groene laarzen hebben een python-hak. Naar de ontwerper wordt nog gezocht.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
38 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De laarzen, in suède, zijn inderdaad fantastisch, geweldig !!

Ik heb met suf gezocht naar die laarzen, maar kon ze werkelijk nergens vinden. Jammer, was wel benieuwd waar ze van waren.

Ik kan hier werkelijk niks mee. Ik vind het absoluut niet mooi. Combi jasje en rok en laarzen passen niet bij elkaar. En kapsel is gewoon onverzorgd.

Oeps, komt er bezoek van een minister president en dan verschijnt Maxima met het slechtste kapsel ever. Uitgroei, vettig en onverzorgd, Daarnaast vrij flets qua make-up. En nog wel ontvangst in het Paleis, dus ze zal daar toch zeker gelegenheid genoeg hebben om iets aan haar kapsel/make-up te doen. Rok en laarzen vind ik los van elkaar geweldig, maar het jasje doet niets voor haar en is ook niet de juiste combi bij deze rok.

Rok en laarzen geweldig, de bovenkant, het jasje wat ik meer vind lijken op een bedjasje met die strikceintuur, met je haar ongekamd, ziet eruit of ze net uit bed komt. Geen geflatteerde foto. Maar ja, ik heb toch wel bewondering voor het feit dat ze zo op de foto gaat, zo bijna kleurloos in het gezicht met uitgroeihaar. Gewoon menselijk zal ik maar zeggen.

Heel mooi jasje! Een van haar insectenbroches zouden hier een welkom accent zijn

Ze heeft behalve de cactusrok ook een andere groene rok. Die was ook wel een keuze geweest.

Of een keer op die paarse leren culotte

Deze rok is te kort voor dit model vind ik.

Ik vind de outfit niet echt geslaagd. Het jasje, de rok en de laarzen zijn los wel leuk, maar bij elkaar vind ik het te grof/lomp.

Ik dacht eerst ook dat het die cactusrok was toen ik gisteren een foto zag, hij lijkt er erg op, beetje dubbel. Verder wel een mooie outfit zo bij elkaar. Jasje ziet er lekker warm uit en is goed dichtgeknoopt, maar misschien, ik verwacht het wel, staat de verwarming in huis bij hun ook lager.

https://pin.it/5eNGYSI ik heb een foto van mn printerest bord gehaald. Het model en kleur van deze rok spreekt mij meer aan.

Geen succes. Het jasje: echt voor buiten, staat heel raar zo binnen, en zou veel leuker staan op een pantalon. De rok: waarom zou je zoiets aanschaffen als je ook al die cactus-leer rok hebt? Het kapse: onverzorgd. De make-up: kleurloos. Om positief te eindigen: de laarzen super!

En ik vind die kamer ook echt zo’n ratjetoe: zo druk en rommelig overkomen, eigenlijk niet geschikt om foto’s in te maken…

Ze ontvangt hier niet als queen maar namens de UN (maar wel in paleis)
Had ze anders een jurk aangedaan?

De outfit was anders overgekomen als t jasje niet zo tot boven toe was dichtgeslagen en gewoon pumps eronder.
Nu lijkt t dat ze de 19 graden van Jetten volgen.

Op de site van Natan is het jasje iets meer open aan de bovenkant, dat is ook al een heel ander gezicht😊

18 graden is toch een heel normale kamer temperatuur, ik snap de 19 van Jetten dan ook niet, dan moet iedereen de kachel juist hoger gaan zetten toch.

Deze combinatie vind ik echt een gemiste kans. Het jasje oogt outdoors. Deze kleur groen slaat de Koningin dood. Heldere groene kleuren passen echt beter bij haar. Zoals de outfit waarbij ze naast Jeangu Macrooy staat. Het is winter in Nederland maar er zijn genoeg heldere kleuren te dragen om de donkere dagen op te fleuren.

Mooi, maar tikje saai en ik zie de diverse “onderdelen” graag een keer los van elkaar en anders gecombineerd terug. Laarzen, wauw!

Mwa, nee de rok en het jasje zou ik niet gecombineerd hebben. Eerlijk gezegd vind ik Maxima dit model jasje niet mooi staan, qua model en kleur niet.
De laarzen zijn fantastisch.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Hare Majesteits lievelingskleur en toepasselijk bij de tijd van het jaar, Kerstgroen!

Het klopt niet helemaal, afzonderlijke allemaal mooie items, maar combinatie kan beter.

Wat een leuke kleren zeg! Máár….ik zou ze niet met elkaar gecombineerd hebben! Hoop alles nog eens mix and match terug te zien, en dan graag met andere warme tinten erbij in kleding en accessoires. Dan oogt het vast minder somber en zwaar.

De rok staat haar goed, maar aangezien ze al een groene leren rok heeft en ook al een bordeauxrode had ze deze van mij wel in okergeel aan mogen schaffen (die twee kleuren hebben ze ook in de collectie).

Hebben ze de thermostaat ten paleize ook op 15°C staan?
Zo staat het jasje althans. Jammer dat de mouw van het truitje er onderuit piept, maar ach dat overkomt alle mensen met lange armen. Jasjes zijn altijd te kort.
De rok vind ik er niet echt bij passen maar die laarzen wil ik zo in mijn kast zetten als mijn kuiten er in zouden passen.

Het jasje is leuk. Ik ben niet zo enthousiast over de combinatie met deze rok. Apart van elkaar gedragen en anders gecombineerd wellicht beter. Ze heeft trouwens al een hoop van dit soort rokken, bijvoorbeeld inderdaad de cactusleren rok. De laarzen passen er zo te zien qua kleur niet echt bij.

Ze gingen vast buiten wandelen. Het truitje onder het jasje lijkt mij erg mooi staan bij de rok. De laarzen wil ik heeeel graag wat beter zien. Ze lijken mij fantastisch

Ik ben meer fan van de cactusrok. Dit model vraagt om een strak coltruitje en het jasje om een kokerrok of broek.

Mee eens Jens.

Ja, dat is ook mijn idee!!!

Mooi groen is niet lelijk!! Ik vind de outfit leuk.. mooie kleuren, ook al zitten er wat kleurnuances is, de rok is een leukerd en ook het jasje is erg leuk.. het oogt wel een beetje alsof ze meteen daarna samen buiten een ommetje gingen maken, want het jasje lijkt wat dikker en daardoor mss meer een buitenjasje, maar goed.. mss is de verwarming ook bij het koninklijk gezin een graadje lager gezet zodat dit dikkere jasje ook binnen lekker warm is..😉

Wat leuk! Echt een winterse outfit. Staat haar mooi. Ik vind zelf deze kleur groen mooier dan ‘gifgroen’.

Had ze deze laarzen vorige week ook aan bij het gifgroene pak? Maxima met laarzen vind ik meestal leuk. Ik vind de outfit als geheel matig. Erg veel groen bij elkaar en steeds verschillende tinten. Het jasje komt zwaar over. Lijkt meer een buiten jasje. Een mooie zijden blouse, zoals ze aan had bij haar groene rok van cactusleer, zou ik mooier gevonden hebben.

Nee, dit is een andere tint groen en een wat wijder model. Hier zie je de Natan Indema rok in okergeel https://natan.be/nl/looks/fw21/fw21-c-l27 en hier in bordeaux rood https://natan.be/nl/looks/fw22/look-c36

Ik zou voor okergeel zijn gegaan, zowel rok als coltruitje.

Wat een mooie warme wintertinten en wat staat het Máxima mooi. Prachtig plaatje, door de verschillende stoffen en tinten is het een mooi geheel.

Top en laarzen vind ik geweldig, rok ook maar dit alles samen vind ik het weer net niet, teveel groen? Ik weet het niet, met rechte rok misschien beter?!

Misschien de rok 10cm langer? Deze lengte oogt wel wat gedateerd.

Dat is niet gedateerd, dat noemen we retro 😉

Wat een super leuke outfit! Groen is echt haar kleur en wat zijn die laarzen geweldig. Heel leuk dat ze hier steeds vaker voor kiest. Hoort echt bij zo’n winterse outfit