Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 09 dec 0 reacties

Máxima opnieuw bééldschoon in een nieuwe outfit van Natan

Koningin Máxima was vanmiddag in Apeldoorn bij de opnames van het Kerst Muziekgala 2021, dat wordt uitgezonden op woensdag 15 december om 20.35 uur bij AVRO TROS op NPO1. 

Tijdens het Kerst Muziekgala brengen kinderen vanuit het hele land (kerst)hits ten gehore. Ook treedt de Grootste Schoolband van Nederland op, gevormd door verschillende basisschoolklassen. Samen met optredens van onder anderen Jeangu Macrooy, Jamai, Wouter Hamel en Trijntje Oosterhuis laten zij tijdens het gala zien hoe leuk muziek maken is. Méér Muziek in de Klas zet zich in voor structureel en goed muziekonderwijs op alle basisscholen in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. Koningin Máxima is erevoorzitter van stichting Méér Muziek in de Klas.


Foto: PPE/Schoemaker

Mode 
Goed, dan de kleding, want wauw: wat zag de koningin er fan-tas-tisch uit in haar nieuwe cape en jurk. Dit is toch van top tot teen elegantie?! 


Foto: PPE/Schoemaker


Foto: PPE/Schoemaker

De jurk is een ontwerp van het Belgische Natan. Op de website staat de stof omschreven als geglaceerde zijde, wat zoiets betekent als glanzende zijde. Op de stof zijn pailletten in wit-, grijs- en bruintinten aangebracht. 


Foto: PPE/Schoemaker

De oorbellen van diamant en roze toermalijn komen bij juwelier Steltman vandaan. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments