Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 14 jan 0 reacties

Máxima openhartig over gebruik social media op Paleis Huis ten Bosch

Het zijn qua mode geen heel spannende momenten, maar ik moet zeggen dat Máxima gisteren toch wist te verrassen tijdens een videocall. 

Eerst maar even naar de digitale meeting van 12 januari. De jurk van Rixo kennen we inmiddels wel, maar qua uitspraken gebeurde er wel van alles. Zo vertelde de koningin over het gebruik van social media op Paleis Huis ten Bosch. "

Ik heb het ook met mijn kinderen geprobeerd, dat als ze een Instagram-account hebben, dat ik dan vriend van ze ben. En als ik dan zie dat ze iets posten dat niet oké is of als het commentaar niet helemaal oké is, dan probeer ik ze erop aan te spreken." Ook vertelt de koningin dat prinses Ariane naar heel andere dingen kijkt dan prinses Amalia en dat de een zich ook makkelijker laat corrigeren dan de ander. En gaat het dan een keer fout? Dan handelt de koningin zo: "Dit moeten ze zelf ook leren, je kunt als ouder twintig keer zeggen wat gedaan moet worden, maar ja, dan zijn ze allemaal met vriendinnen… En ja, het gaat toch wel mis. Dan zijn ze echt heel boos of teleurgesteld. Ik zeg dan: daar heb je ook van geleerd.”

Dan de  meeting van gisteren. Vanwege corona bracht de koningin een online bezoek aan Expertise Center Education Care (EC2) op Saba. Blijkbaar was haar hondje Mambo daar ook wel in geinteresseerd, want tijdens de livestream liet het hondje van zich horen. 

 

Dan nog even over de mode. Voor zover ik nu kan zien draagt de koningin een nieuwe blouse met poffende mouwen én een nieuwe ketting met geinige pompoms. Slimme keuze, want door het opvallende accessoire krijg je zonder al te veel moeite een leuk plaatje. Ik ga denke ik ook m'n kettingen maar eens opsnorren voor mn Teams-meetings. Ik heb trouwens zonder succes gezocht naar Máxima's nieuwe sieraad, dus als je de gouden tip hebt…..

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments