Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 23 jun 0 reacties

Máxima neemt deel aan conferentie over financiële gezondheid

Koningin Máxima nam donderdag 23 juni bij Deloitte in Rotterdam deel aan een conferentie over het belang van financiële gezondheid van werknemers in het bedrijfsleven. Tijdens de bijeenkomst wordt een landelijk platform gelanceerd waarin bestuurders van bedrijven zich committeren aan het meten en verbeteren van financiële gezondheid van hun medewerkers. De minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen, Carola Schouten, is ook aanwezig.

Volgens recent onderzoek van SchuldenlabNL, Deloitte en VNO-NCW, organisatoren van de conferentie, heeft de helft van de huishoudens met geregistreerde schulden een kostwinner die bij een bedrijf werkt. De arbeidsproductiviteit van werknemers met schulden is vaak lager door hoger ziekteverzuim, stress en een slechtere mentale en fysieke gezondheid. Dit heeft niet alleen impact op het bedrijf, maar ook op de samenleving. Het is voor het eerst dat bestuurders van bedrijven bij elkaar komen om over dit onderwerp te praten.

Koningin Máxima gaat in een toespraak onder meer in op hoe bedrijven het platform kunnen gebruiken voor het delen van kennis en ervaring om medewerkers met financiële problemen te helpen en bij te dragen aan hun financiële gezondheid. Verder presenteren Deloitte en Schuldenlab de resultaten van een onderzoek onder werkgevers naar de gevolgen van schuldenproblematiek onder hun werknemers. In een podiumgesprek gaan enkele bestuurders in op het thema financiële gezondheid binnen hun organisatie.

Mode
Outfit: top en rok van een opengewerkte stof 
Label: Natan 
Eerder gedragen: Ja, zes keer. 

Foto: PPE


Foto: PPE

Als groot liefhebber van Rotterdam vind ik dit natuurlijk een hele mooie foto:


Foto: PPE

Close-up van de stof:

 

Máxima met de outfit in 2019:

Met de rok in 2018:

Met de rok en top in 2016: 

Met de rok en top in 2014:

Met de rok in 2014:


Foto: PPE


Foto: Patrick van Katwijk

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments