Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 27 jun 0 reacties

Máxima, Mathilde en Stéphanie geven eigen draai aan volantjurk van Natan

Dat Máxima, Mathilde en Stéphanie de weg naar Natan goed kunnen vinden is algemeen bekend. Deze week kozen ze alle drie voor een volantjurk van het Belgische modehuis. 

Máxima droeg een lichtblauwe variant tijdens een symposium van Wijzer in geldzaken. De volant loopt van links naar rechts over haar schouder en dan naar beneden toe. 


Foto: PPE

Stéphanie droeg eveneens een lichtblauwe variant, maar wist de autorit kreukvrij door te komen. Bij de erfgroothertogin loopt de volant achterlangs en vervolgens op links naar beneden. 


Foto: BSR

Mathilde koos op haar beurt een rood-roze variant, waarbij de volant meer een pelerine (korte cape) is. 

En last but not least nog even de inspiratiebron:

PS. Hierbij even een belangrijke mededeling. De nieuwe website is technisch af en wordt momenteel gevuld met oude en ook nieuwe content. Zodra dit laatste proces is afgerond, komt ModekoninginMáxima 3.0 online. Omdat ik overstap op een ander systeem, kunnen de accounts helaas niet worden meeverhuisd. Iedereen moet dus opnieuw registreren. Wil je graag je huidige accountnaam behouden? Stuur dan even een mailtje via het reactieformulier of info@ modekoninginmaxima.nl (zonder spatie, die plaats ik even om spam te voorkomen). Dan reserveer ik de accountnaam voor jou. Doe het wel even met het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat, dan weet ik dat jij de oorspronkelijke 'eigenaar' bent. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments