Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 31 mei 0 reacties

Máxima luncht met Läle Gul, Nikkie Tutorials en 24 andere uitblinkers

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben dinsdagmiddag 31 mei 2022 in Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. Nikkie Tutorials bijvoorbeeld, en Lale Gül. 

De zesentwintig genodigden hebben de afgelopen periode een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media, wetenschap, sport en bedrijfsleven.

Tot de genodigden behoorden deze keer onder anderen de Leraren van het Jaar 2021 in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs en het mbo, de architect van het jaar, de winnaar van de NS Publieksprijs, de beste lokale bestuurder, de winnaars van de Johannes Vermeer Prijs voor de schilderkunst en van de Nederlandse Muziekprijs en drie Olympisch kampioenen schaatsen.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen door het aanbieden van een uitblinkerslunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Mode 
Outfit: Japon en top van double face zijde 
Label: Natan 
Eerder gedragen: Ja, op Koningsdag 2021

Leuk detail: Máxima draagt haar bruidsarmband. Die zien we niet veel meer! 

Máxima met de outfit op Koningsdag: 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments