Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 mrt 0 reacties

Máxima lanceert website voor Oekraïnse vluchtelingen

Koningin Máxima heeft vrijdagochtend 18 maart in Rijswijk in de aanmeldlocatie Haaglanden voor vluchtelingen uit Oekraïne de website www.refugeehelp.nl gelanceerd. Vluchtelingen uit Oekraïne kunnen hier in hun eigen taal relevante informatie vinden over hun verblijf in Nederland.

Vluchtelingen uit Oekraïne hebben behoefte aan informatie over zaken als huisvesting, openbaar vervoer, onderwijs, medische zorg, werk en juridische ondersteuning. De site www.refugeehelp.nl heeft deze informatie met behulp van ervaringen van enkele vluchtelingen vanuit hun perspectief in kaart gebracht en gebundeld. De site geeft ook een overzicht van organisaties en initiatieven waar zij een beroep op kunnen doen. De informatie is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Oekraïens en Russisch. De informatie op de website wordt op basis van ontwikkelingen continu bijgewerkt zodat vluchtelingen zelf makkelijker hun weg kunnen vinden in Nederland.

Mode 
Outfit: Rode blouse met striksluiting, rode pantalon met wijde broekspijpen en een perfect matchende sjaal
Ontwerper: Onbekend, ga ik naar zoeken
Accessoires: houten oorbellen (van Monies?), rode pumps van Gianvito Rossi en nieuwe clutch van rood leer (ontwerper nog onbekend). 


Foto: PPE/Patrick van Katwijk

(Rood mag dan haar kleur zijn, met deze outfit bewijst ze zichzelf geen dienst.)


Foto: PPE/Patrick van Katwijk

Clutch van Urban Story:

Jas van Max Mara: 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments